Safet Sušić - Pape

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la _dreamer_ » 21 maj 2010, 13:29

Principatus je napisao/la:Iako sve u svemu podrzavam Papeta, i mislim da radi svoj posao dobro/solidno, u ovom slucaju mislim da si (nazalost) u pravu virtu4l i to bez ikakvog bukvalnog shvacanja. Ali kao sto sam rekao, on je od pocetka bio nespretan pred novinama, jos dok nije bio selektor bila je na TV ona izjava kako sad dolazi, jer tek sad imamo jaku reprezentaciju. Sto se tice onog hebanja majke, mozda jeste prostacki, ali nekad bolje za moral nego: Ko napravi gresku taj odmah leti! Svejedno na kojeg igraca se to odnosi, pa cak je mozda gore po psihi ovih sto nemaju sigurno mjesto. Mislim da je bilo pametnije reci, da ko ne ostavi srce na terenu leti. A greske svi mi pravimo. Na kraju jos uvjek ostajem skeptican sto se tice inace nasih novina.

Isto me malo "plasi" ova izjava, da ce sa ovim kadrom sastaviti buducu reprezentaciju i da ce jos samo igraci odpadati, a bogami nismo se nesto nakupili defanzivaca...
"Ovo je moj apel igračima preko „Sporta“ da budu spremni, da kasnije ne kažu da su bili na odmorima i da nisu trenirali."

"ko jednom kiksa u reprezentaciji, odmah odlazi, a na njegovo mjesto dolazi drugi igrač."

sto se tice ovoga sto je izjavio, vidi se da je mislio upravo na to sto ti spominjes, znaci da reprezentativci ne smiju dolaziti na okupljanje ko na godisnji odmor i da maksimalno moraju u svakoj utakmici igrati za tim... to i nije nista drugo osim da "moraju svaki put ostaviti srce na terenu".

S druge strane, ne treba uzimati sve sto se napise "zdravo za gotovo" imajuci u vidu profesionalizam nasih novinara.

i sto se tice toga sa defanzivcima, i ja i ti smo sigurni buraz da ce susic dokle god je trener "tragati" za kvalitetnim igracima jer je svakom treneru u interesu da pojaca svoj tim. Ja se ne bojim uopste toga da ce on raditi dobro svoj posao, ili bolje receno, ne bojim se da mu je neki drugi interes ispred tog da reprezentaciju odvede na EURO.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2010, 13:42

_dreamer_ je napisao/la: S druge strane, ne treba uzimati sve sto se napise "zdravo za gotovo" imajuci u vidu profesionalizam nasih novinara.
Mislim da je Sokolović jedan od najkorektnijih novinara.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 21 maj 2010, 13:46

Ma ok je sve malo se covjek fura na Murinja,arogancija,ice face,visina itd.
Svakako smatram da se u nasu repku mora uvesti polijepo profesionalizma i Sasa Matic to vidi,meni se samo nesvida sto suzuje krug potecionalnih reprezentativaca bojim se novih gubitaka igrackog kadra...
Svi znamo koliko nas vole komsije to pokazuje i izjava Zorislava Srebrica u vezi Mujdze,mi moramo igraca kaparisati prije nego postane neko jer tada je kasno za nasu repku...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 maj 2010, 13:50

Virtu4l je napisao/la:Mislim da je Sokolović jedan od najkorektnijih novinara.
Ok ako ti kazes, tu nemogu davati ocjene jer ne poznajem novinare pojedinacno.

@dreamer
Moze biti, jednostavno njegov problem je da se nekad pogresno izraziva. Ljudi se vise vrijedjaju od toga kako je nesto receno, nego od sadrzaja recenog. Dakle ovakve izjave je bolje drugacije upakovati. Sto se tice defanzivaca, nadam se da si upravu, a po pozivima Cocalic, Bunoza i Ljevakovic izgleda nisu bili interesantni. Pitam se onda ko jeste interesantan. Izgleda Mravac.
meni se samo nesvida sto suzuje krug potecionalnih reprezentativaca bojim se novih gubitaka igrackog kadra...
To mislim i ja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 21 maj 2010, 13:59

ja sam vise i ne znam sta da mislim o susicu, sto vise vremena prolazi, sve sam pesimisticniji, niko me ne moze uvjeriti da je pozivanje muratovica bilo logicnije nego recimo stilica, cocalica ili onog momka iz teplica, pa bas ti momci zasluzuju sansu da sada vidi koliko mogu, a svi znamo koliko muratovi (ne)moze...i jos na to sve izjavi da mu je bolje sto muratovic ne igra u sturmu, hallo bolan, pa taj sturm je trebao izgubiti od naseg sirokog prosle godine, a muratovic u njemu grije klupu :roll:
Volim te Bosno!!!

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 21 maj 2010, 14:09

Muratovic je uvijek pruzao dobre utakmice za nasu repku i treba ga zvati i neka ga je pozvao,uvijek se borio i zasluzio je da bude pozvan mada isto tako smatram da je mogao pozvati i Štilica nebi pogrijesio ubijeđen sam!! Nekako sam skeptik pogledom Papeta,volio bih da grijesim...ko zna.
...nisu mogli da te ugase!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 maj 2010, 14:10

Pape podhitno treba portparola.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2010, 14:14

NoName je napisao/la:Pape podhitno treba portparola.
Emerik?
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 maj 2010, 14:17

Virtu4l je napisao/la:
NoName je napisao/la:Pape podhitno treba portparola.
Emerik?
Mislim da mu ipak treba muško ili žensko :mrgreen:

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 21 maj 2010, 14:23

chichak je napisao/la:Muratovic je uvijek pruzao dobre utakmice za nasu repku i treba ga zvati i neka ga je pozvao,uvijek se borio i zasluzio je da bude pozvan mada isto tako smatram da je mogao pozvati i Štilica nebi pogrijesio ubijeđen sam!! Nekako sam skeptik pogledom Papeta,volio bih da grijesim...ko zna.
slazem se da je znao i odigrati koju kvalitetnu utakmicu, ali u cirinoj 3-5-2 formaciji, ali u susicevoj formaciji sa cetvoricom pozadi sa njim nam se crno pise..
Volim te Bosno!!!

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 21 maj 2010, 14:34

Ma on se tu definitivno nebi snasao,njega su i godine pregazile to bez sumnje,ne kazem da igra od prve minute,svih 90 min. ali neka ga tu,na klupi,zasluzio je poziv!!!
...nisu mogli da te ugase!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 maj 2010, 14:39

Rudarski,minerski ili deminerski posao kao i Selektor BIH jedan od najopasnijinih.najtezi i najnezahvalniji poslova.
Vidim sad su klubski zohari poceli buditi u pljuvanju.Jednog muci hoce li opstati,ovog drugog djabe trosak na toliko ''kombinezona''na kojim je ispisano nesto u cemu su se zaebali :lol: itd.
@Virt4al neboj se nece se vijecna vatra ugasiti i idete tamo ove sezone,sta si isprepadan. :shock:
Ali fazon ti ispade fenomenalan.Pa vise isfali jednog Ciroguza na kraju nego ovog.
Vama fakat trebaju Emerik Blumovi,ili Elton Johnovi pa nek vam pjevuse,vrckaju guzom i uz to price pricaju. :mrgreen:
Ako budete po pricama i komentarima ocjenjivali rad.Nidokle mi stici necemo kao i obicno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 maj 2010, 14:52

broj jedan.PAPE ne odgovara novinaraima nasim (nazovimo ih tako) jer nemogu kad hoce doci do njega,i do reprezentativvaca
2.nema vise slikanja guzonja sat pred tekmu
3.nema vise da misimovic ostane vann loze zbog sinana sakica
4.zajebano je sto sarajevski kafici nece imati promet od reprezentativaca dan pred tekmu ITO KAKAV PROMET
5.okupljanje repke nije vise dolazak na odmor
6.nema vise onih koji MORAJU igrati
7.nema vise novinara po avionima
8.nema tv show sa cirokguzim da se raja valja od smjeha i da prijeti spaniji kako ce im **** majku :S
9.boli kada je neko iskren pa kaze da su nam stadioni u KURCU
10.boli to kada covjek ka+ze da u nasoj ligi nema igraca da valja I NEMA U PRAVU JE
11.profesionalizam je nesto sto mi nemamo urodjeno u sebi,pa nam se i desilo da misimovic u lisabonu ide od sobe svoje do mjesta gdje ce popiti kafu tacno 40 minuta ...a normalno treba da to traje 3 minute
12.pocelo je pljuvanje po PAPETU a covjek je doveo DESNOG beka,pozvao alispahica,ganja onog mlaog iz svedske i danske....raspituje se za igrace,ide o svom trosku gledati reprezentativce...
13..koji je to od dosadasnjih trenera pogledao vise od 1. utakmice u tri mjeseca nasih igraca uzivo??i ako odu ogule savez za karte sa PRVOM KLASOM UZ LUKSUZNI SMJESTAJ
14.mi navijaci NE ZASLUZUJEMO NISTA JER SMO OBICNI SELJACI KOJI PLJUJU PO NECEMU , A NEZNAMO PO CEMU.......

dao Bog pa se vratio Ćiro da potpise jos koji ugovor,da ode malo na OBN da snimi koju emisijicu,pa onda da dovede igrace u hotel da se slikaju sa elitom,i da pokoji put kaze kako je SVAKI IGRAC KRIV OSIM NJEGA ZA PORAZE !
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2010, 15:08

harishp je napisao/la:@Virt4al neboj se nece se vijecna vatra ugasiti
Moram biti oprezan, Kup me je spustio na zemlju, a što se vječne tiče, ne znam šta da ti kažem, ideja je da se slavi negdje gdje nas maleni neće moći kopirati.

Daj Hare budi realan, ovaj čovjek ne zna progovoriti, a mi knjige sudimo po koricama, po tome smo poznati.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 maj 2010, 15:12

johnnyHZ je napisao/la:broj jedan.PAPE ne odgovara novinaraima nasim (nazovimo ih tako) jer nemogu kad hoce doci do njega,i do reprezentativvaca
4.zajebano je sto sarajevski kafici nece imati promet od reprezentativaca dan pred tekmu ITO KAKAV PROMET
8.nema tv show sa cirokguzim da se raja valja od smjeha i da prijeti spaniji kako ce im **** majku :S
10.boli to kada covjek ka+ze da u nasoj ligi nema igraca da valja I NEMA U PRAVU JE
11.profesionalizam je nesto sto mi nemamo urodjeno u sebi,pa nam se i desilo da misimovic u lisabonu ide od sobe svoje do mjesta gdje ce popiti kafu tacno 40 minuta ...a normalno treba da to traje 3 minute
12.pocelo je pljuvanje po PAPETU a covjek je doveo DESNOG beka,pozvao alispahica,ganja onog mlaog iz svedske i danske....raspituje se za igrace,ide o svom trosku gledati reprezentativce...
13..koji je to od dosadasnjih trenera pogledao vise od 1. utakmice u tri mjeseca nasih igraca uzivo??i ako odu ogule savez za karte sa PRVOM KLASOM UZ LUKSUZNI SMJESTAJ
14.mi navijaci NE ZASLUZUJEMO NISTA JER SMO OBICNI SELJACI KOJI PLJUJU PO NECEMU , A NEZNAMO PO CEMU.......

dao Bog pa se vratio Ćiro da potpise jos koji ugovor,da ode malo na OBN da snimi koju emisijicu,pa onda da dovede igrace u hotel da se slikaju sa elitom,i da pokoji put kaze kako je SVAKI IGRAC KRIV OSIM NJEGA ZA PORAZE !
Svaka cast za post.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 maj 2010, 15:14

Ne mislim uopšte da on ne zna šta radi, samo što to ne zna lijepo da kaže. Treba mu neko da to lijepo upakuje, ono kako narod, mediji i naši vrli forumaši vole. Već je imao par gafova u ovoj kratkoj karijeri selektora, stoga treba malo da poradi na ovom dijelu. Na trenerski posao, za sada, nemam primjedbi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 maj 2010, 15:16

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:@Virt4al neboj se nece se vijecna vatra ugasiti
Moram biti oprezan, Kup me je spustio na zemlju, a što se vječne tiče, ne znam šta da ti kažem, ideja je da se slavi negdje gdje nas maleni neće moći kopirati.

Daj Hare budi realan, ovaj čovjek ne zna progovoriti, a mi knjige sudimo po koricama, po tome smo poznati.
Zato smo i nepismeni i pored procitane knjige. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 21 maj 2010, 16:09

johnnyHZ je napisao/la:broj jedan.PAPE ne odgovara novinaraima nasim (nazovimo ih tako) jer nemogu kad hoce doci do njega,i do reprezentativvaca

Potpis ko kuca !!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2010, 16:16

Potpisujte do sabaha, da nemate te predznake hz, možda bi se i dalo diskutovat'. Ovako, bolje ne ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 maj 2010, 16:23

Virtu4l je napisao/la:Potpisujte do sabaha, da nemate te predznake hz, možda bi se i dalo diskutovat'. Ovako, bolje ne ;)
:roll: Zar to nije zalosno.Predznaci hz i predznaci BOSNE I HERCEGOVINE tojest doticne repke.
I zato se znaci Pape podrzava ili pljuje sto nema ili ima predznake timova za koji ostali navijaju.
Kuda plovi ovaj brod.Izgleda u PM :evil:
Nama treba Mihajlovica dovesti kao selektora.Pa mozda se ko iz Lacia ili Zvezde ''seti'' :shock:
Ili mozda kao Makedonija i Crna Gora samo nam takvi i trebaju. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 maj 2010, 16:29, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.