Football Manager 2016

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Football Manager 2016

Post Postao/la JoseMourinho » 24 nov 2015, 23:18

@trnovica
cekaj koja je tebi graficka uopšte?

idi my computer desni klik pa properties, onda idi device manager i reci sta ti pise pod display adapters ;)

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 24 nov 2015, 23:39

JoseMourinho je napisao/la:@trnovica
cekaj koja je tebi graficka uopšte?

idi my computer desni klik pa properties, onda idi device manager i reci sta ti pise pod display adapters ;)
ASUS EAH4350 series

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 24 nov 2015, 23:58

Probaj update-ovati driver, ako nisi. Pokreni ovo, skini driver i instaliraj.
http://www2.ati.com/drivers/auto/autodetectutility.exe
Ako ti ni to ne pomogne, napiši problem na google (na eng), nešto će ti izbaciti, nisi jedini sigurno sa tim problemom.

Evo, probaj, ovo je samo jedan, vjerovatno ih ima još ako ne pomogne, google-aj.
Have same problem, but i found a solution
You just have to start new game in fm touch mode, save it and then go to preferences, click more options and then you will be able to check the 3d mode.
After that 3d match mode will be turn on in normal fm career game too.
Silly but it works for me, hope it will help you too.
https://steamcommunity.com/app/378120/d ... 455712684/

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 nov 2015, 00:33

@rahma ma preko mobitela pisao na forum pa mi mrsko bilo preko racunara ubacivat sliku xD Herica sam prodao. Nije tvoja taktika u pitanju ali slično je, samo kod mene drugi napadač povučen malo, lazna devetka i nisu dva defanzivna vec dva centralna vezna :mrgreen:
slika

slika

slika

slika

Rezultati na kraju prošle sezone i sad na početku nove

slika

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 25 nov 2015, 01:01

Dobro ti se Klaric razvio, ali moze bolje, dok je Veladzic skroz lose.. je li imao problema sa povredama?
10:0 protiv VIteza :D Bravo, ja ne mogu vise od dva gola dati po utakmici haha
Sada cekam ovaj nas dodatak, pa pocinjem sa lokalnim klubom iz trece lige :)
Amer Dupovac!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 25 nov 2015, 01:11

Ako nekog interesuje kakve ocjene imaju novi igraci Sarajeva -
slika
slika
Lose skroz :o
Amer Dupovac!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 nov 2015, 01:18

Klarica sam nakon prve sezone prekomandovao a Veladzic nije imao problema osim standardnih laksih povreda ili umora, nakon sezone i po sam njega prekomandovao. Ganjao treninge i tutore dok im nisam dao profesionalne ugovore i **** ga. Prve dvije sezone nisam mogao meda, mucio se, doslovno svaka pobjeda bila minimalna, upao jednom u grupnu fazi LE, unistili me ljudi ali ove sezone se nadam knock out fazi LE s obzirom da cu sad sigurno ispasti od Olympiakosa u playoff LP :mrgreen: Samo yebeno izvuci velike pare u odnosu na prijasnje FM. Jedino za Krstu sto sam milion uzeo a ovo ostalo slabo, Okic 200k, Benko 50k, imao 33 g., a Dzemo, Baric, Puric, Ahmo, to je letilo maltene sve za dz. Nisam im ni ja Uscuplic, nema havera :lol:

Popravi te ocjene malo Brazilcima, nisu toliko losi na osnovu onih klipova po yt :D

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 25 nov 2015, 10:51

Genie je napisao/la: Evo, probaj, ovo je samo jedan, vjerovatno ih ima još ako ne pomogne, google-aj.
Have same problem, but i found a solution
You just have to start new game in fm touch mode, save it and then go to preferences, click more options and then you will be able to check the 3d mode.
After that 3d match mode will be turn on in normal fm career game too.
Silly but it works for me, hope it will help you too.
https://steamcommunity.com/app/378120/d ... 455712684/
@derdiyok neces vjerovati ali ovo je resenje problema.
Hvala ti puno na pomoci @genie.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 nov 2015, 13:39

Super pa ti je neko uspio pomoci. Samo rokaj :bih:

Aaaaj sranja, Demirel imao odstetu 600k i ja mu ponudim novi ugovor na koji pristane,samo da se objelodani; kad dodje ponuda od Dynamo Kieva,aktivirali klauzulu :facepalm:

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 25 nov 2015, 15:55

I Tiago ima dosta loše ocjene.Popravi q ! Popravljaj i Tiagu onda :tralala:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 25 nov 2015, 16:21

Zar je zasluzio bolje, nikada se nije culo za njega do dolaska u Zelju, a ni sada nije nista uradio osim sto nam je dao go :D
http://fmbosnia.net/index.php/board,14.0.html - Tu imate predstavljena par igraca. Ovih dana izbacam za talente iz nase lige, a evo Demirel je vec predstavljen - http://fmbosnia.net/index.php/topic,2098. :)
Amer Dupovac!

BHDragons
Kontakt:

Post Postao/la BHDragons » 25 nov 2015, 17:16

Rahma je napisao/la:Zar je zasluzio bolje, nikada se nije culo za njega do dolaska u Zelju, a ni sada nije nista uradio osim sto nam je dao go :D
http://fmbosnia.net/index.php/board,14.0.html - Tu imate predstavljena par igraca. Ovih dana izbacam za talente iz nase lige, a evo Demirel je vec predstavljen - http://fmbosnia.net/index.php/topic,2098. :)
A eto ko za vaše se brazilce čulo hahhahHa :clap:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 25 nov 2015, 18:02

Nisam rekao da jeste, ali ako je ovaj dao 100 golova moralo je bolje :)
Amer Dupovac!

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: Football Manager 2016

Post Postao/la Derdiyok » 25 nov 2015, 18:11

Rahma je napisao/la:Nisam rekao da jeste, ali ako je ovaj dao 100 golova moralo je bolje :)
Sto znaci da mu indirektno govoris da jeste bolji, sto je i logicno :mrgreen:

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 25 nov 2015, 18:33

Ima editor, neka pravi sebi kako ko hoće, svakako i oni sebi pumpaju ocjene! Oni to gledaju kao da sebi lično prave a ne široj masi! Vjerovatno i nerealno postavljaju finansije i sl. stvari, što sam čitao na drugim forumima, npr. "3m €" od TURKISH Airlines-a koja su navodno dobili a nigdje nema zvanične potvrde za to, pola "informacija" je temeljeno na "provjerenim" forumskim šupljim pričama. Evo vidite kako se to radi, svako svog konja hvali, takvim načinom nema od kvalitetnog dodatka ništa! Sve je to neobjektivno i nerealno urađeno tako da nema potrebe uopšte to koristiti. Poslije tih saznanja, ja sam lično prestao koristiti dodatke naše lige, gotovo da ih postavljaju po ocjenama u isti rang sa Hrvatskom a gotovo svaka ekipa iz HNL-a bi u stvarnosti dobila gotovo svaku našu ekipu. Igram HNL pa znam, u Dinamu recimo većina tima ima otprilike po tri zvijezde a igrao sam i ove njihove dodatke u kojima većina BH premijerligaša u ekipama ima većinu igrača sa tri zvijezde. Pored toga, ubrzo će dvadeset godina otkako naši timovi igraju u ligi prvaka a samo par puta je nekom pošlo za rukom da prođe neko pretkolo, sa njihovim dodatkom vjerujem da uvijek prođete bar u treće pretkolo, što nije realno. Isto tako, mnogi igrači koje sa njihovim dodatkom možeš dovesti u našu ligu u stvarnosti ne bi nikad mogao. Mnogo još nepravilnosti ima tako da ko god može neka ne koristi dodatke jer su nerealni i neobjektivni.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 25 nov 2015, 18:45, ukupno mijenjano 3 puta.

FMBosnia
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia » 25 nov 2015, 18:36

Inače uskoro krećemo i sa predstavljanjem derbija što će definitivno izaći na preko 3000 opisa ove godine... Južna Amerika prva na listi i 20 najvećih derbija tamo. :)

Takođe kao što sam pisao i na forumu i ja ne mislim da su igrači iz Mjanmarske lige previše kvalitetni.. ;)

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 25 nov 2015, 18:49

@Genie, pola je tacno, a pola ne.
Ovaj ko pravi dodatak samo namjesta pravila lige i zamjenjuje pozicije, uz jos par sitnica koje nisu bitne. Ocjene se uopste ne diraju.
Prosle godine Sarajevo ne ocekivano dodje do play-offa, a ove Zeljo do treceg pretkola, dok u prvoj sezoni bi to bilo ne moguce sa bilo kojim klubom.
Nije tacno da da bi gotova svaka ekipa iz HNL dobila nasu... evo da uzmem JSL, na pripremnoj utakmici kombinovani sastav i Sarajeva i Partizana (dvije najjace ekipe u svojim ligama) Sarajevo pobjedilo. Ne razlikuju se previse nase lige, sve i jedna je losa. Jedino je jak Dinamo, dok su ustali ravni 0.
Mozda si ti vidio kod nekoga da je osvojio Ligu Prvaka sa nekim nasim klubom za par godina u proslim verzijama, pa mozda zato mislis da su glupi dodatci?
Amer Dupovac!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 nov 2015, 18:56

Preporucujem dovodjenje Sabrija Sarioglua na poziciju desnog beka, ja sam ga doveo u trecoj sezoni kao free agenta, iako je star ko Grcka covjek u 16 tekmi ima 1 go i 15 asistencija :opa:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 25 nov 2015, 19:07

Koristio sam ja te "vaše" dodatke zadnja dva FM-a znam o čemu pričam. Sa Željom sam igrao grupnu fazu LŠ u prvoj sezoni! U stvarnosti mislim da ću umrijeti a da to neću doživjeti. :D Dovodio Jahića koji u stvarnosti ni mrtav ne želi na Grbavicu itd. To je tvoje mišljenje a ono gore je moje, tako da nema se šta polemisati dalje. A što se Tiaga tiče, pošto vidim da ga omalovažavaš, Tiago je trenutno, tvrdim, najbrži igrač lige! Niko sretniji od mene kada bi se to što vi pravite moglo koristiti a da bude realno, ovako prije se opredjeljujem za neku ligu iz regiona koju su oni pravili i sa skautima pratili, ranije sam igrao i sa nižerazrednim amaterskim klubovima engleske prije nego sa tim dodatakom. Dok ga sport interactive direktno ne napravi, ja nemam namjeru igrati našu ligu sa nekim dodatkom kojeg će neko neobjektivno praviti. Naša liga nije u rangu ni četvrte lige engleske (League Two) ! Vama svaka čast, znam koliko vremena gubite jer sam i sam pravio u editoru, ogroman je to posao.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 25 nov 2015, 19:18

Genie je napisao/la:Koristio sam ja te "vaše" dodatke zadnja dva FM-a znam o čemu pričam. Sa Željom sam igrao grupnu fazu LŠ u prvoj sezoni! U stvarnosti mislim da ću umrijeti a da to neću doživjeti. :D Dovodio Jahića koji u stvarnosti ni mrtav ne želi na Grbavicu itd. To je tvoje mišljenje a ono gore je moje, tako da nema se šta polemisati dalje. A što se Tiaga tiče, pošto vidim da ga omalovažavaš, Tiago je trenutno, tvrdim, najbrži igrač lige! Niko sretniji od mene kada bi se to što vi pravite moglo koristiti a da bude realno, ovako prije se opredjeljujem za neku ligu iz regiona koju su oni pravili i sa skautima pratili, ranije sam igrao i sa nižerazrednim amaterskim klubovima engleske prije nego sa tim dodatakom. Dok ga sport interactive direktno ne napravi, ja nemam namjeru igrati našu ligu sa nekim dodatkom kojeg će neko neobjektivno praviti. Naša liga nije u rangu ni četvrte lige engleske (League Two) ! Vama svaka čast, znam koliko vremena gubite jer sam i sam pravio u editoru, ogroman je to posao.
Jahić dođe za 6k € p/w :) Odšteta klubu oko 50 k €...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.