Ermin Zec

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la Monolog » 19 maj 2010, 11:30

Da je Hoffenheim bio u planu, mislim da bi i Zec sam pristao da ide tamo, dakle, ne treba trčati pred rudo i nasjedati na ta "interesovanja" pojedinih klubova.

Lično mislim da je ovo odličan potez mladog Zeca. Ide pod trenersku palicu Thomasa Dolla, dakle velika je vjerovatnoć da će napredovati. Uostalom, zna se da ako neko postane miljenik trenera, da postoji mogućnost da zajedno sa trenerom ode u veći klub. Turska liga je x puta kvalitetnija od Hrvatske, ljudi ulažu mnogo, tako da je njegov napredak zagarantovan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 19 maj 2010, 11:40

on ako bude igrao dobro nema razloga da se brine,jer ako se istakao u Sibeniku sigurno moze i u Turskoj

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 19 maj 2010, 12:40

Cartman je napisao/la:OVdje neki likovi misle da je jedan Hajduk ili Dinamo bolji klub od srednjeg turskog kluba. Nije ni blizu. Svi klubovi iz bivse Jugoslavije su dno dna. Zato svaka cast Zecu sto je otiso sto prije iz Hrvatske, a ne ko Ibricic koji se vuca po toj ligi godinama, a mogo je otic direkt iz Zagreba u inostranstvo.

Sad se nadam da ce i Bunoza, Ibricic i Alispahic otic u neku jacu ligu. Iako ce Alispahic sad teze otic, posto su dobili love od ovog transfera.
Ibričić nije otišao iz Zagreba zato što je pao na liječničkom pregledu (voda u koljenu)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2010, 14:16

trik je napisao/la:
Cartman je napisao/la:OVdje neki likovi misle da je jedan Hajduk ili Dinamo bolji klub od srednjeg turskog kluba. Nije ni blizu. Svi klubovi iz bivse Jugoslavije su dno dna. Zato svaka cast Zecu sto je otiso sto prije iz Hrvatske, a ne ko Ibricic koji se vuca po toj ligi godinama, a mogo je otic direkt iz Zagreba u inostranstvo.

Sad se nadam da ce i Bunoza, Ibricic i Alispahic otic u neku jacu ligu. Iako ce Alispahic sad teze otic, posto su dobili love od ovog transfera.
Ibričić nije otišao iz Zagreba zato što je pao na liječničkom pregledu (voda u koljenu)
A gdje je trebo?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 maj 2010, 14:29

@Curtman kao i obicno obavjesten ko' baba sa 114 godina koja je volunterski radila za CIA :lol:
Dinamo Kijev celo :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 maj 2010, 14:44

harishp je napisao/la:Rijesio sve financijske probleme za cjeli zivot.
Ali zato je sad repka u problemima.
Vrlo vjerovatno da zaglavi u ovim Turskim klubcicima do kraja.
Svi mi znamo da je kvalitetan.Ali kvalitetan nam je i Hasagic bio pa vazda na nekoj perijeferiji Turske lige.
Da ne govorimo tek o Nadrevicu pa i Berberovicu.
Mada ne mora znaciti,ali opravdan strah postoji.Lako je iz jace lige ili kluba ici dalje ali zaebano iz ovakvih ZNJ kvalitete.Hoce Dol jos i Buljata i Strinica e hoce pojacati majko draga :shock: Umjesto 10 mozda budu 9 ili cak 8.i to je kapak.
Da je Ermin Zec Hrvatski reprezentativac i bio kod mamica sad bi se i Totteham kontao da ga uzme.
Ovako ako nije spor kao kod ovih nasih ,jeste ali birligi-hirligi :roll:
To i ja govorim, znamo iz iskustva ostalih igraca da je lako zaglaviti u ovim manjim turskim klubovima. Hasagic jedan od najboljih golmana turske lige a nemoze ni u neki top 5-6 klub preci. Moras stvarno biti neki fenomen ako hoces da te neko zapazi u gencelebencelesporu. Zec je dobar ali nije fenomen.
Ja govorim o sportskoj strani, sa finansijske strane sigurno je dobro prosao i drago mi je zbog toga.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 maj 2010, 14:51

Da ,imali smo samo nazalost dva ''fenomena''u Turskoj.
Baljic koji je morao odigrati vrhunski da bi otisao u Fenerbahce ili galatasaray pa tek onda u Real.
Kao i Bolic jedan od najboljih strelaca ikada u Turskoj.
Ne treba ti nista drugo kad Nadarevic sa onakvom sigurnoscu igra u repci protiv svjetskih igraca a u ebenom Eskishehirsporu ga stavljaju na klupu. :roll:
O hasagicu je i bivsi selektor Turske rekao da je medju najboljim u turskoj ligi ali sta to vrijedi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 19 maj 2010, 22:43

aleksandar_veliki je napisao/la:
AC_Milan4ever je napisao/la:pitanje ovaj kako su oni dobili 2 mill za njega zar on nije bio slobodan igrac poslije ove sezone?? hvala unaprijed... i jos nesta nepoznajem turski nogomet jeli mu to dobar potez u gencc. da predze igrajuli EL il LP?
Imao je jos godinu ugovora sa Šibenikom, a ne igraju Evropu ove sezone, no ako je suditi po pisanju turskih medija spremaju se napasti mjesto koje vodi u Evropu naredne sezone.
hvala jarane

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 19 maj 2010, 22:52

Sretno Ermine
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 20 maj 2010, 20:06

Napokon kraj priče,i taj Šibenik ludi predsjednik, kompas izgubili ;) A Bosanac će se uklopit...
Aj sretnoo mu :P

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 maj 2010, 11:21

Zec još ništa nije potpisao sa Genclerbirligi-em, jer konkretna ponuda tog kluba nije ni došla u Šibenik, već su se Turci preko posrednika javili klubu. Sve će se znati nakon utakmice Njemačka - BiH.
Ono što je tu bitno (možda) i možda u tom grmu leži zec jest da kompletna odšteta Šibeniku pripada ukoliko Zec ode u neki hrvatski klub. Ugovor je sklopljen do kraja ljeta (mislim do kraja 9.mjeseca) sljedece godine.

Znaci, zeko još ništa nije potpisao za Turke.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 maj 2010, 11:46

Doduše, ja nisam tu vijest tu pročitao, ali se svodi na isto. Novinari samo prenesu i onda kopiraju jedni od drugih :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 21 maj 2010, 12:00

ne znam sad sta sibenik hoce, je da su mu dali priliku, ali je on njima ''dao'' toliko golova i pobjeda, na kraju krajeva i evropu, tako da je za njegove zasluge najvise zasluzan sam ermin! sigurno bi u hajduku bio vise pod lupom javnosti i medija, ali ruku na srce, u hrvatskoj postoje dva kluba i dvije utakmice hajduka i dinama, dok bi u turskoj imao puuno vise tih kvalitetnih utakmica..
Volim te Bosno!!!

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 21 maj 2010, 12:13

E momci malo se iskomplikovalo oko ovog transfera zbog toga sto je moram predat pasos u savez da dobivanje vize za utakmice s Svedskom i Njemackom,i nije dobio na vrijeme vize,to je znaci cisto ponovo do anseg saveza,a u ponedjeljak tek odlazi na potpis ugovora,ovo sto pisu hrvatski mediji vise nema smisla...
Potvrdjena informacija..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 maj 2010, 00:13

Posao oko transfera Zeca u Tursku je u tijeku. Ali bitno je naglasiti - mi nemamo na stolu konkretnu ponudu Genclerbirligija, nego samo najavu putem posrednika. Vjerujte, kada bih je imao, rado bih vam je pokazao, kazao je predsjednik Šibenika, Marko Karađole.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 maj 2010, 00:41

dubrava je napisao/la:Zec još ništa nije potpisao sa Genclerbirligi-em, jer konkretna ponuda tog kluba nije ni došla u Šibenik, već su se Turci preko posrednika javili klubu. Sve će se znati nakon utakmice Njemačka - BiH.
Ono što je tu bitno (možda) i možda u tom grmu leži zec jest da kompletna odšteta Šibeniku pripada ukoliko Zec ode u neki hrvatski klub. Ugovor je sklopljen do kraja ljeta (mislim do kraja 9.mjeseca) sljedece godine.

Znaci, zeko još ništa nije potpisao za Turke.
U prevodu malo ce morgen otici i opet u Hrvatski klub. :twisted:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 22 maj 2010, 01:47

Ko ce znat u kojem grmu lezi Zec :?:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 22 maj 2010, 02:57

Pa jel moguce da se bar jedan transfer normalno desi bez nekih spekulacija,obrata i sl. sranja...Jos samo trebam procitati Mensur Mujdza odbacio reprezentaciju BIH i odlucio igrati za Burkinu Faso

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, L-Train i 47 gostiju.