Evo ga i 3. baksuzni ..

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ovaj tjedan ne sigurnoBihac96 je napisao/la:Imal igdje info za ovu tekmu Acrington-Hartepol kad ce se igrat
samo posalji tiket u inbox imas jedan od menezgmiky je napisao/la:ajmo dobitnici ko časti večeras?
ma ne pitam ja za sebexaves je napisao/la:samo posalji tiket u inbox imas jedan od menezgmiky je napisao/la:ajmo dobitnici ko časti večeras?
Ako moze premier ima kod mene mozes odigrat tiket pa lahko je isplatitzgmiky je napisao/la:ajmo dobitnici ko časti večeras?
zgmiky je napisao/la:ajmo dobitnici ko časti večeras?
ovo bi moglo rezultatom 1:1 završitiTorres_9 je napisao/la:Zadnje kolo braz serie b , boa abc probajte prelaze.Boa 1 prelaz ofiran a abc 3 , ispali su iz lige
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nez vise mi na prelaz baca, prvi put sam slucajno prosao prelaz boa parana i poslije bas pratio ove gangstere i abc je uletio jednom.Zadnja 3 kola nije bio nijedan prelaz, a uz ove dvije ekipe jos macae je najveca mafijazgmiky je napisao/la:ovo bi moglo rezultatom 1:1 završitiTorres_9 je napisao/la:Zadnje kolo braz serie b , boa abc probajte prelaze.Boa 1 prelaz ofiran a abc 3 , ispali su iz lige
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo posalji tiket u inbox mi buraz, napisao sam vec prosli post da od mene imaju tiket za nba ko hocezgmiky je napisao/la:ajmo dobitnici ko časti večeras?
DramaBihac96 je napisao/la:Rjesenje za ove sto imaju kredita a nemaju na racunima u kladionicama je da naprave racun u Bet-Live-u i mozete preko poruke igrat tikete,samo vam skinu sa kredita onaj iznos koji zelite uplatit
Posebno za @Gastona jer mu je telekom sponzor
A dobitak ce bit isplacen kreditom hahaha, gastonu muka xdBihac96 je napisao/la:Rjesenje za ove sto imaju kredita a nemaju na racunima u kladionicama je da naprave racun u Bet-Live-u i mozete preko poruke igrat tikete,samo vam skinu sa kredita onaj iznos koji zelite uplatit
Posebno za @Gastona jer mu je telekom sponzor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.