Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FranckRibery
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
@pitarbordo govorim ti samo to iz razloga sto se i kod vas ovo lagano moze desiti. Fudbal nam je na klimavim nogama. Bez jace Slobode nema ni jace lige. Bolje da igrate sa nama derbije nego po listici. Jel sad prica ok ?
Hejteri, neprijatelji Tuzle, pobornici udara na Husića, likovanje na vašu nesreću.FranckRibery je napisao/la:Likujte hejteri dok jos mozete. Vidjet cemo kad Tana ne bude bilo, polako samo. Bice kusta i selimovic i ibrak ce doci da spase klub.High je napisao/la:Tuzlaci ne moraju brinuti, opet se može popularizirati ta priča o fuziju Olimpica i Slobode.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FranckRibery
- Kontakt:
Sad sam napisao gore evo i ovdje cu. Bolje vam je da igrate sa nama derbije da dignemo ovu ligu na veci nivo. Ovako cete igrati sa listicom "derbije". Fudbal nam je na klimavim nogama i ovo je veliki korak unazad za nas. Vrlo lako se ovo moze desiti i Tanu i da odustane od projekta.High je napisao/la:Hejteri, neprijatelji Tuzle, pobornici udara na Husića, likovanje na vašu nesreću.FranckRibery je napisao/la:Likujte hejteri dok jos mozete. Vidjet cemo kad Tana ne bude bilo, polako samo. Bice kusta i selimovic i ibrak ce doci da spase klub.High je napisao/la:Tuzlaci ne moraju brinuti, opet se može popularizirati ta priča o fuziju Olimpica i Slobode.Urazumi se malo. Niko ovdje ne likuje na to, ali nećemo, valjda, plakati?
Vi radite sta hocete, zajebavajte itd ovo se dabogda vama nikad ne desilo. Nama sad ide kljucu bravu, gasenje kluba jer nema nikog ko ce se uhvatit s ovim dugom. Nije niko budala da ga jebu iz vlasti.

Čuj Lištice, čim nas ovako spominjete i Lišticom se uvlačite pitarima u dupe znam da smo na pravom putu. Ne boji se torpedo Slobode nego LišticeFranckRibery je napisao/la: Sad sam napisao gore evo i ovdje cu. Bolje vam je da igrate sa nama derbije da dignemo ovu ligu na veci nivo. Ovako cete igrati sa listicom "derbije". Fudbal nam je na klimavim nogama i ovo je veliki korak unazad za nas. Vrlo lako se ovo moze desiti i Tanu i da odustane od projekta.
Vi radite sta hocete, zajebavajte itd ovo se dabogda vama nikad ne desilo. Nama sad ide kljucu bravu, gasenje kluba jer nema nikog ko ce se uhvatit s ovim dugom. Nije niko budala da ga jebu iz vlasti.

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Samo da sudija bude regularan na Pecari i nemamo se cega bojati. Uz regularnog sudiju bilo bi 6-2 u prvom mecu.maxmore je napisao/la:Čuj Lištice, čim nas ovako spominjete i Lišticom se uvlačite pitarima u dupe znam da smo na pravom putu. Ne boji se torpedo Slobode nego LišticeFranckRibery je napisao/la: Sad sam napisao gore evo i ovdje cu. Bolje vam je da igrate sa nama derbije da dignemo ovu ligu na veci nivo. Ovako cete igrati sa listicom "derbije". Fudbal nam je na klimavim nogama i ovo je veliki korak unazad za nas. Vrlo lako se ovo moze desiti i Tanu i da odustane od projekta.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
sad prpa a smijali se Zelji i Velezu jer nemaju podrsku grada ni tu ludu srecu da im pomogne neki budzovan.. nit mi je drago nit krivo za slobodu ali realnost je da mi necemo imat u globalu nikad stabilan i zdrav sport sve dok je drzava i politika goli qurac
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Niste dali toliko golova na Pecari otkada se igra PL. Neka bude pošteno kao na Koševu.joker90 je napisao/la:Samo da sudija bude regularan na Pecari i nemamo se cega bojati. Uz regularnog sudiju bilo bi 6-2 u prvom mecu.maxmore je napisao/la:Čuj Lištice, čim nas ovako spominjete i Lišticom se uvlačite pitarima u dupe znam da smo na pravom putu. Ne boji se torpedo Slobode nego LišticeFranckRibery je napisao/la: Sad sam napisao gore evo i ovdje cu. Bolje vam je da igrate sa nama derbije da dignemo ovu ligu na veci nivo. Ovako cete igrati sa listicom "derbije". Fudbal nam je na klimavim nogama i ovo je veliki korak unazad za nas. Vrlo lako se ovo moze desiti i Tanu i da odustane od projekta.
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Sretan nam Dan državnosti.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hajde necemo se danas vise svađati, jer nam je Dan drzavnosti! Nek je sretan, i fino da proslavis druze moj!maxmore je napisao/la: Niste dali toliko golova na Pecari otkada se igra PL. Neka bude pošteno kao na Koševu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
sta da slavimo? 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kod nas se moze samo obiljezavati a slavit se moze u svedskoj,bahreinu,njemackoj,emiratima_dreamer_ je napisao/la:sta da slavimo?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
bgm raspad sistema na tusnju
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma ode sve u **** krasni.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- BatistutA19
- Kontakt:
To je sramota za Zenicu .ljudi dodju u nas grad hotel plate sve i nasi debili im ukradu neka djeca ..Ko ce ti doc vise u taj hotel .Jbo lopte savez ce im dat al ce ostali zaobilizat Zenicu ...vivaILchelik je napisao/la:
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Petokraku i kokardu._dreamer_ je napisao/la:sta da slavimo?
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Momce ne brkaj te dvije razlicite stvari.
Sretan dan drzavnosti svima koji ga gledaju kao svoj! Moja Sloboda bi sada bila bez dugova da je vode ljudi iz tog perioda..
Sretan dan drzavnosti svima koji ga gledaju kao svoj! Moja Sloboda bi sada bila bez dugova da je vode ljudi iz tog perioda..

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 nov 2015, 10:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Sačuvaj me, Bože, hrvatskog humora i hrvatske kinematografije.
Dječko je premoren, već kasni na treći čas.

- UltrasNotRed
- Kontakt:
Da. Bas si sirof. Mozes li bolje? Nakacio si se na hrvatski humor, kod tebe je ponavljanje humor. Koliko puta jos?High je napisao/la:Sačuvaj me, Bože, hrvatskog humora i hrvatske kinematografije.Dječko je premoren, već kasni na treći čas.
Vita est militia
Jos ce izgleda proci godina i godina dok pojedini mediji skontaju da je Doboj a ne DonjiBatistutA19 je napisao/la:To je sramota za Zenicu .ljudi dodju u nas grad hotel plate sve i nasi debili im ukradu neka djeca ..Ko ce ti doc vise u taj hotel .Jbo lopte savez ce im dat al ce ostali zaobilizat Zenicu ...vivaILchelik je napisao/la:

Zao mi je sto vam se ovo desava, i nadam se nekom pozitivnom zaokretu. Al ne lupaj gluposti, ne mozemo se mi porediti. Sve da Tan digne ruke mi smo opet klub bez dugova, sa statutom koji je nastrojen prema ulagacima. To kad isposlujete nece vam se Husic vise morati natezati sa ovim uhljupima, nego ce imati sve u svojim rukama bez da ga neko moze kociti. Bar sto se rada kluba tice.FranckRibery je napisao/la:@pitarbordo govorim ti samo to iz razloga sto se i kod vas ovo lagano moze desiti. Fudbal nam je na klimavim nogama. Bez jace Slobode nema ni jace lige. Bolje da igrate sa nama derbije nego po listici. Jel sad prica ok ?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.