FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pa Benko i ako ode bice radi dobre ponude i za njega i za klub, sa Jesicem nema nikakvih problema
Pyro is not a crime !
Sta ima veze prvo kolo i nama i njima, pauza i njima i nama. Mozda i nije lose da se listicom igra prvo kolo.
Ima veze, jer se poslije lištice ide svinjskom ! Dobro bi nam došlo da to razgodimo, sad lištici a na proljeće se "nazubiti" i otići po bobe u Mostar!revolt je napisao/la:Sta ima veze prvo kolo i nama i njima, pauza i njima i nama. Mozda i nije lose da se listicom igra prvo kolo.
U novi boj ...
Dobro bi bilo da dobijemo i jedne i druge, sad ili na proljece, svejedno je 

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
ZA ŠAMPIONE, DRŽAVE CIJELE, ZA BORDO BIJELE ZA BORDO BIJELE 

- crozzer
- Kontakt:
Da nam je ovog Neymara u drugoj polusezoni hahahahha 

-
- Kontakt:
Da, forma nam je u usponu i ukoliko ne odigramo sa Lišticom posljednje kolo produžene polusezone, ništa posebno ne gubimo sa tim, čak šta više još ćemo dodatno jači ući u nastavak polusezone bez obzira na pripremu protivnika iz gornjeg dijela, i kako god bilo igrali sada ili kasnije apsolutno vjerujem u pobjedu, kao i odmah u kolu poslije toga, čime ćemo napraviti stašan pritisak glavnim oponentima.
Da i lijepo je vidjeti koje smo protivnike ostavili iza sebe prem novoj FIFA/UEFA listi.
Uz Božiju pomoć i stalne napredke kluba očekujem i po tom pitanju da smo u skorijoj budućnosti u top 100.
Pozdrav za bordo raju.

Da i lijepo je vidjeti koje smo protivnike ostavili iza sebe prem novoj FIFA/UEFA listi.

Uz Božiju pomoć i stalne napredke kluba očekujem i po tom pitanju da smo u skorijoj budućnosti u top 100.

Pozdrav za bordo raju.

Delac,Plakalo,Pavlovic,Hebibovic,Al.Bekic,Kovacevic,Mihojevic,Barbaric,Radovac,Rustemovic,Kadusic,Duljevic,Am.Bekic,Berberovic,Veladzic,Osmanovic,Heric,Vazda,Okic,Osmanovic,Reis,Cesar (sigurni)Besic je napisao/la:Hoće neko napisat koji će igrači 100% dočekat proljeće u FKS ?
Ostrakovic,Baric,Puzigaca,Tatomirovic,Kallasi,Alispahic,Puric,Velkoski,Benko,Stepanov (nesigurni)
I aBd da je nesiguran i scout iako nije igrac Ermin Avdic

M.Delac 2
Posljednja sedmica ovog mjeseca i početak narednog bit će, ako je vjerovati najavama meteorologa, i više nego solidna jer neće biti padavina. Pretpostavljam da će to kolo biti odigrano? Istina je da smo popravili formu, ali utakmice u kojima smo pobijedili i nisu bile toliko teške - izuzev one protiv Slobode. Igrali smo protiv manje-više slabijih ekipa. Ako ćemo dovoditi dobrog golmana, ja bih više volio da 18. kolo bude poslije pauze. Ne krijem da ne vjerujem Plakalu, kao što nisam ni dosad. Široki je, poslije nas, najbolja ekipa u postignutim golovima i oni se ne libe šutati, a znamo kakvih smo se golova naprimali.
Zadnja izmjena: High, dana/u 24 nov 2015, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- franklampard8
- Kontakt:
Tesko, pod ugovorom je.crozzer je napisao/la:Da nam je ovog Neymara u drugoj polusezoni hahahahha
1946
-
- Kontakt:
Pavlovic je protiv Galate solidno odradio svoj dio posla, sigurno mi je djelovao za razliku od Plakala. Onaj gol koji je primio ne bi skinula ni 3 Delaca svakako. Ja se potajno nadam da ce on protiv Travnika na gol, koliko znam gotovi su mu papiri. Taman jednu rutinsku tekmu da odradi prije Listice.High je napisao/la:Posljednja sedmica ovog mjeseca bit će, ako je vjerovati najavama meteorologa, i više nego solidna jer neće biti padavina. Pretpostavljam da će to kolo biti odigrano? Istina je da smo popravili formu, ali utakmice u kojima smo pobijedili i nisu bile toliko teške - izuzev one protiv Slobode. Igrali smo protiv manje-više slabijih ekipa. Ako ćemo dovoditi dobrog golmana, ja bih više volio da 18. kolo bude poslije pauze. Ne krijem da ne vjerujem Plakalu, kao što nisam ni dosad. Široki je, poslije nas, najbolja ekipa u postignutim golovima i oni se ne libe šutati, a znamo kakvih smo se golova naprimali.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vidjet ćemo. Ako bude na golu protiv Travnika, neka ga onda i protiv Širokog.
P. S.
Dobro je da protiv Travnika igramo u nedjelju. Za četvrtak i petak najavljene su padavine, tako da će se teren moći očistiti.
P. S.
Dobro je da protiv Travnika igramo u nedjelju. Za četvrtak i petak najavljene su padavine, tako da će se teren moći očistiti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bez obzira na sve mislim da ce nam jedini konkurent do kraja ostati Zrinjski, a da ce Sloboda i Siroki kiksati i zaostati par bodova.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
ne obavlja videoscouting više, bar što se nas tiče...FKS1946 je napisao/la:Delac,Plakalo,Pavlovic,Hebibovic,Al.Bekic,Kovacevic,Mihojevic,Barbaric,Radovac,Rustemovic,Kadusic,Duljevic,Am.Bekic,Berberovic,Veladzic,Osmanovic,Heric,Vazda,Okic,Osmanovic,Reis,Cesar (sigurni)Besic je napisao/la:Hoće neko napisat koji će igrači 100% dočekat proljeće u FKS ?
Ostrakovic,Baric,Puzigaca,Tatomirovic,Kallasi,Alispahic,Puric,Velkoski,Benko,Stepanov (nesigurni)
I aBd da je nesiguran i scout iako nije igrac Ermin Avdic
Najprije i prvo Travnika treba dobit (vazda odigraju neku tekmu godine protiv nas) pa kad dođu na red Lištičani onda i njih,pa makar i nerješeno s njima samo da ne bude zijana 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ma neka radi sta hoce samo da ga nema na klupi, nek ide na tribine, kad ga vidim da gazi terenom zajedno sa strucnim stabom smuci mi sePitaristok je napisao/la: ne obavlja videoscouting više, bar što se nas tiče...
M.Delac 2
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretan vam dan drzavnosti, nase jedine domovine, Bosne i Hercegovine!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, strucnjak9, Strumfinho i 23 gosta.