FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pastore bi se savršeno uklopio u Bayernov pozicijski fudbal. Igrač koji je savršen 1na1 bi uz jednog Costu i Robbena, Lewandowskog ili Mullera izgledao savršeno.
U Parizu on igra daleko od svoje prave pozicije.
U Parizu on igra daleko od svoje prave pozicije.
Slažem se za Pastorea, dobro si to uočio, on u PSG-u igra nekog playmakera sa krila kao Mata od nedavno u Unitedu i to većinom kao igrač sa klupe iako je i meni on klasični centralni vezni, mada ja lično ne mislim da je Bayernu potreban još jedan veznjak. Jedino odlaskom nekog od ovih koji su sad tu.
Kad smo kod PSG-a, ja mislim da Van der Wiel također ne bi bio loš izbor, bar za nekog backup beka, a mislim i da mu je ugovor pred krajem i da traje ljeta iduće godine.
Kad smo kod PSG-a, ja mislim da Van der Wiel također ne bi bio loš izbor, bar za nekog backup beka, a mislim i da mu je ugovor pred krajem i da traje ljeta iduće godine.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
U Bayern bi se uklopio i Melunović jer je sistem dobar, a to je sistem u kome svak zna šta treba da radi i u kome ti svak pomaže. Čak je i jedan tinejdžer Gaudino dominirao sredinom terena protiv Citija ili Rode protiv Wolsburga ili Dortmunda.
Pastore bi igrao u Bayernu klasično krilo, širio zadnju liniju i koristio skupljanje obrana oko Coste, kad Lewa veže stopere.
naravno, ovo je šbbkbb.
ovo naravno stoji 100%
naravno, ovo je šbbkbb.
muamerc je napisao/la:U Bayern bi se uklopio i Melunović jer je sistem dobar, a to je sistem u kome svak zna šta treba da radi i u kome ti svak pomaže. Čak je i jedan tinejdžer Gaudino dominirao sredinom terena protiv Citija ili Rode protiv Wolsburga ili Dortmunda.
ovo naravno stoji 100%
- muhamedhulk
- Kontakt:
Neuer - Lewandowski, Robben, Costa, Rafinha, Boateng, Lahm (K), Vidal, Müller, Badstuber, Coman. Neka 4-1-5 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Iznenađuje me Badstuber u prvoj postavi, iako se radujem njegovom povratkumuhamedhulk je napisao/la:Neuer - Lewandowski, Robben, Costa, Rafinha, Boateng, Lahm (K), Vidal, Müller, Badstuber, Coman. Neka 4-1-5

Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Truba.
Coman.
Idemo po prvo mjesto.

Coman.

Idemo po prvo mjesto.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ko ima Arenu Sport može pratiti live prenos na kecu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Joj postave. Ide jos jedna petarda veceras. Ocekujem golove robbena mullera lewe i mpzda neko iz odbrane se ubaci u listu strijelaca.
-
- Kontakt:
Al kakve im je smiješne golove Bayo dao 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Ovo ce biti jedna golijada epskih razmjera. Idemo na jedno sedam osam uz jedan het trik bilo koga.
- Nerminovic
- Kontakt:
yebem im sve, izgasi mi se link imal ko jedan dobar asap
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Noć kad ti sve polazi za nogom, očekujem da i Neuer okuša sreću večeras 

Re: RE: Re: FC Bayern München
Da se samocitiram nakon samo pola sata igre. Idemo jos robbenScholl je napisao/la:Joj postave. Ide jos jedna petarda veceras. Ocekujem golove robbena mullera lewe i mpzda neko iz odbrane se ubaci u listu strijelaca.
-
- Kontakt:
Robben se opet povrijedi 

I am not yet born; O hear me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
opet Robben valjda je dobro
Ma Robben je sasvim normalno istrcao sa terena...imao je posjekotinu ili nekakav ugrusak na desnom butnom misicu...mislim da je sa njim sve u redu
kimmich nešto puno griješi otkako je ušao, a velike nade imam u njega
ugl golovi padaju ko u sali na rekreaciji sve neka gužva pred golom bude, super je ovo

- Omerbavarac
- Kontakt:
Lagano, bez imalo muke.
Steta zbog Robbena ali je jasno da je izasao radi predostroznosti.
Boateng je fakat ponekad glup.
Steta zbog Robbena ali je jasno da je izasao radi predostroznosti.
Boateng je fakat ponekad glup.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.