Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samadhi
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la samadhi » 21 maj 2010, 02:16

Bilal je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Nisam ljubitelj Talijanske lige ali u svakom slucaju Lazio je daleko veci klub od Hoffenhaima.
Nekad bio. Hofenhajm je prije 3 godine bio u trecoj ligi, ali su trenutno puno bolji od Lazia.
Hajde dijete ne budali bez potrebe. Velicina kluba se ne mjeri samo po poziciji na tabeli jedne sezone, nego je mjerilo tradicija, istorija, navijaci, prestiz itd. Jebote ti bi sad nekog ubijedio da je Hoff veci klub od Lazija. :D
Jesil' ti svjestan koje igracke velicine su igrale za la Lazio? Hoff je za Lazio, Laktasi. Bukvalno. :mrgreen:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 maj 2010, 02:24

calcio je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Nisam ljubitelj Talijanske lige ali u svakom slucaju Lazio je daleko veci klub od Hoffenhaima.
Nekad bio. Hofenhajm je prije 3 godine bio u trecoj ligi, ali su trenutno puno bolji od Lazia.
Smijesna izjava. Obrazlozi po cemu je to Hoffenheim "puno bolji" od Lazia. Bljesnuli jednu polusezonu zahvaljujuci bogatom vlasniku i sad su najjaci haha. To je mali seoski klub, sto ce se i potvrditi u narednim sezonama kada budu padali sve nize i nize. Vedo i Sejo bi trebali bjezati cim stigne kakva dobra ponuda.
Lazio je 300x veci klub, sto jest jest. Iako ih mrzim.
Ja nepricam o historiji nego o trenutoj situaciji. Po igrackom kadru je puno bolji. Eto ti obrazlozenje

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 21 maj 2010, 02:47

Poređenje Hoffenheima i Lazia je kao Arsenala i Hulla ili Atletico Madrida i Getafea. Osim toga, tema je Vedad Ibišević. Nećemo ovdje više o Laziu i Hoffsima.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 maj 2010, 02:52

samadhi je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
Hajde dijete ne budali bez potrebe. Velicina kluba se ne mjeri samo po poziciji na tabeli jedne sezone, nego je mjerilo tradicija, istorija, navijaci, prestiz itd. Jebote ti bi sad nekog ubijedio da je Hoff veci klub od Lazija. :D
Jesil' ti svjestan koje igracke velicine su igrale za la Lazio? Hoff je za Lazio, Laktasi. Bukvalno. :mrgreen:
Ja nigdje nisam spomenuo "velicinu" kluba, niti da je Hofenhajm veci klub. Ja smo kazem da su trenutno bolji.
A kad pricas o velicini, veliki klubovi su oni koji ostaju na vrhu, a ne oni koji bljesnu jednu-dvije sezone i onda borba za opstanak. Znam ja da oni imaju Historiju, ima je i Napoli i jos mnogi klubovi, ali da su od tih njihovih uspjesnih dana stalno bili u vrhu onda bi se moglo reci da su veliki klubovi. Npr. bio je i Deportivo prvak spanije ali su nakon toga cini mi se cak i ispadali iz prve lige. Evo je i Wolfsburg osvojio Bundesligu, ali nece vise nikada. Ima takvih klubova hrpa.
To su ti sve prosjecni klubovi, a veliki su klubovi Bayern, Real, Manchester, Liverpul, Barcelona, Milan, i td.
Ja sam vec ranije spomenuo da je Hoff prije 3 godine bio u trecoj ligi i naravno da nisu "veliki" klub sa tradicijom i historijom ali trenutno imaju puno bolje igrace od Lazija i sigurno da su trenutno bolji klub.

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 21 maj 2010, 07:39

Evo ja sad prico s Vedom i kaze da nece u Lazio. Planira doci u MLS (USA liga :)
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 maj 2010, 08:35

newton_heath_lyr je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
Da ,slazem se da je Hoffenheim bolji sada ,ali govorim o "imenu",nista vise.Iskreno ne bih volio da ode u Lazio zato sto su "f.a.s.isticki" klub,ali sam samo govorio o toj nekoj "velicini" imena kluba.
Upravo tako. Nije mu mjesto u Laziu nikako. Glupo je reci damu ne bi "odgovarala" Serie A, ali ko smo mi da o tome sudimo.
Da ga zove Palermo, u redu, ali Lazio.
Neko rece da Lazio ne PLANIRA biti ovako los iduce sezone, ali znam da ni LFC nije planirao zavrsiti 7.
I zato neka za sada ostane u Hoffenheimu. :)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 maj 2010, 08:57

ma za Vedu je samo BUNDESLIGA neka ostane bolje za njega...ovaj lazio nece biti dobar jer je losa atmosfera u klubu :) :)
-RIVALDO-

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 maj 2010, 08:59

Da je Vedo u Werderu, zabio bi sigurno 20 golova. Jbt, hranili bi ga Ozil, Marin i Hunt, dobro, tu i tamo Frings. Znači, napadač u tom timu ne može imati neuspješnu sezonu(osim ukoliko mu ime i prezime nije Said Huseinović :mrgreen: ).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 21 maj 2010, 10:56

Bilal je napisao/la:
samadhi je napisao/la: Ja nigdje nisam spomenuo "velicinu" kluba, niti da je Hofenhajm veci klub. Ja smo kazem da su trenutno bolji.
A kad pricas o velicini, veliki klubovi su oni koji ostaju na vrhu, a ne oni koji bljesnu jednu-dvije sezone i onda borba za opstanak. Znam ja da oni imaju Historiju, ima je i Napoli i jos mnogi klubovi, ali da su od tih njihovih uspjesnih dana stalno bili u vrhu onda bi se moglo reci da su veliki klubovi. Npr. bio je i Deportivo prvak spanije ali su nakon toga cini mi se cak i ispadali iz prve lige. Evo je i Wolfsburg osvojio Bundesligu, ali nece vise nikada. Ima takvih klubova hrpa.
To su ti sve prosjecni klubovi, a veliki su klubovi Bayern, Real, Manchester, Liverpul, Barcelona, Milan, i td.
Ja sam vec ranije spomenuo da je Hoff prije 3 godine bio u trecoj ligi i naravno da nisu "veliki" klub sa tradicijom i historijom ali trenutno imaju puno bolje igrace od Lazija i sigurno da su trenutno bolji klub.
Vidi se da nepratis Serie A. Lazio se samo ove godine borio za opstanak, pogledaj statistiko od, recimo 1998 pa do sad, pa ces vidjeti da se uvijek borio za mjesta koja vode u Evropu. Pa ebote prosle godine je smakeo kup Italije. Prije 2-3 je igro u LS. Da´ne nabrajam dalje.

Deportivo nije nikad ispado iz La lige od kako su bili prvaci.

A stavljam i kucu i poso i auto i bager i brijac i dva pasceta ako Hoff ima bolje igrace od Lazija. :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 maj 2010, 11:03

Pogledajte molim vas naslov članka na retardiranom index ha eru o Vedadu Ibiševiću. I onda se neko žali na naše novinare ovdje, kako prave štamparske greške i slično. :oops: Pa **** Ristu Đogu kakvi su oni na indexu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 maj 2010, 11:39

samadhi je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
samadhi je napisao/la: Ja nigdje nisam spomenuo "velicinu" kluba, niti da je Hofenhajm veci klub. Ja smo kazem da su trenutno bolji.
Vidi se da nepratis Serie A. Lazio se samo ove godine borio za opstanak, pogledaj statistiko od, recimo 1998 pa do sad, pa ces vidjeti da se uvijek borio za mjesta koja vode u Evropu. Pa ebote prosle godine je smakeo kup Italije. Prije 2-3 je igro u LS. Da´ne nabrajam dalje.

Deportivo nije nikad ispado iz La lige od kako su bili prvaci.

A stavljam i kucu i poso i auto i bager i brijac i dva pasceta ako Hoff ima bolje igrace od Lazija. :D

Ma jok,kakav Hoffeheim. Pogledajte rezultate Lazia otkako je dosao Reja na klupu. Zna on sta mogu bosanci i koliko vrijede. Bilo bi mu najbolje da dovede Vedu i Seju,koliko znam nema Lazio neki extra krilnih igraca.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 maj 2010, 12:12

Lazio je velikan i ne bori se za opstanak svake sezone tek ove sezone je to bilo i porediti ga sa nekim hofenhaim daj bre ljudi uozbiljite se :roll: ako je istina da ga trazi nek pjeske trci do Rima 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 maj 2010, 12:29

Hehe ovaj naslov sa indexa (Bild-a) je dobar kad se uporedi sa jednim drugim naslovom.
Dakle ova dva:

"Ibisevic najvece razocarenje ovogodisnje Bundeslige!"

i

"Ibisevic medju top 10 najkoristnijih igraca Bundeslige!"

Ko tu koga u zdrav mozak ****? :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 maj 2010, 12:50

Principatus je napisao/la:Hehe ovaj naslov sa indexa (Bild-a) je dobar kad se uporedi sa jednim drugim naslovom.
Dakle ova dva:

"Ibisevic najvece razocarenje ovogodisnje Bundeslige!"
Prevedeno: Previše smo očekivali od Ibiševića
i

"Ibisevic medju top 10 najkoristnijih igraca Bundeslige!"
Prevedeno: Ali ipak je bio jako dobar

Ko tu koga u zdrav mozak ****? :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2010, 12:57

Razočarenje uglavnom dolazi od očekivanja, a ne od rezultata, reče jednom veliki Jose Mourinho.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 maj 2010, 13:06

Virtu4l je napisao/la:Razočarenje uglavnom dolazi od očekivanja, a ne od rezultata, reče jednom veliki Jose Mourinho.
Čini mi se, drugar, da se nikako ne miriš sa time da vas je The Special One napustio :mrgreen: Često ga spominješ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2010, 13:11

Nikad se neću ni pomiriti, to je najveći mozak koji je ikada bio u fudbalu.
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 maj 2010, 13:16

Virtu4l je napisao/la:Nikad se neću ni pomiriti, to je najveći mozak koji je ikada bio u fudbalu.
Pa počni navijati za Real :lol: Ja ću prvi početi ako dodje Edin, možda da se malo pripremamo?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2010, 13:22

NoName je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Nikad se neću ni pomiriti, to je najveći mozak koji je ikada bio u fudbalu.
Pa počni navijati za Real :lol: Ja ću prvi početi ako dodje Edin, možda da se malo pripremamo?
Gotivim ih ja svakako, moraš gotiviti najveći klub svih vremena, a ako dođe Edin, kupujemo dresove? :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 maj 2010, 13:45

Virtu4l je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Gotivim ih ja svakako, moraš gotiviti najveći klub svih vremena, a ako dođe Edin, kupujemo dresove? :mrgreen:
Isti dan. Ja ću u to ime i da se ponovo registrujem na forumu, NoNameMadridista :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzemoSmjecanin, FerdinandF, galia95, Google Adsense [Bot], JackW, rishovski, Uknaac, UtdBiH21 i 44 gosta.