Onako, i ne odgovara bas. Na proljece u 2 sedmice da idemo Zrinjskom i Sirokom ? Nije olaksavajuca okolnost,BosnianKingdom je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/pilav- ... eno/176898
Nama odgovara.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
Mi na proljece od tezih gostovanja imamo samo Mostar i Tuzlu. Idemo jos Velezu, Borcu, Rudaru koji ce biti bez ambicija jer su sigurni putnici za drugu ligu. Idemo u Vitez gdje ce nas biti bruku i to je fakticki domaca tekma. Kuci sve lagane utakmice sem derbija. Titula je bordo bijela. 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kako je krenulo, to gostovanje ce nam biti najmanja briga.Shooter je napisao/la:Mi na proljece od tezih gostovanja imamo samo Mostar i Tuzlu. Idemo jos Velezu, Borcu, Rudaru koji ce biti bez ambicija jer su sigurni putnici za drugu ligu. Idemo u Vitez gdje ce nas biti bruku i to je fakticki domaca tekma. Kuci sve lagane utakmice sem derbija. Titula je bordo bijela.
ZZ
2 Godine Ugovor za Cezar i Luis
- franklampard8
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:Kako je krenulo, to gostovanje ce nam biti najmanja briga.Shooter je napisao/la:Mi na proljece od tezih gostovanja imamo samo Mostar i Tuzlu. Idemo jos Velezu, Borcu, Rudaru koji ce biti bez ambicija jer su sigurni putnici za drugu ligu. Idemo u Vitez gdje ce nas biti bruku i to je fakticki domaca tekma. Kuci sve lagane utakmice sem derbija. Titula je bordo bijela.

Sve se vrati, znali su nam markale psovati.
1946
Mislim da smo sad u idelanoj formi i da nam se forma dize iz kola u kolo i zato bih sad volio da se ne odgodi ova tekma sa Listicom. Oni nisu nikakav bauk i siguran sam da uz 100% zalaganje da mozemo neporazeni se vratiti iz Listice.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nije znaci 1+1 nego bas cvaj.Zukanovic je napisao/la:2 Godine Ugovor za Cezar i Luis
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma njihova odbrana je suplja ko svajcarski sir, gledao sam ih protiv Olimpika, totalno su pogubljeni nazad. Mogao im je Olimpic uvalit jos 2-3 komada samo da su malo bili prisebniji.. Ako budemo vrsili malo jaci presing ne sumnjam u 3 boda.revolt je napisao/la:Mislim da smo sad u idelanoj formi i da nam se forma dize iz kola u kolo i zato bih sad volio da se ne odgodi ova tekma sa Listicom. Oni nisu nikakav bauk i siguran sam da uz 100% zalaganje da mozemo neporazeni se vratiti iz Listice.
Naprijed su bas jaki, ali mi smo se poboljsali u odbrani u zadnje vrijeme pa tako u slucaju i da primimo gol vjerujem da cemo zabit 2-3 gola.

ZZ
Izgleda da se igra jos samo jedno kolo tako javise na OBN-u.Znaci jos Travnik.
franklampard8 je napisao/la:Onako, i ne odgovara bas. Na proljece u 2 sedmice da idemo Zrinjskom i Sirokom ? Nije olaksavajuca okolnost,BosnianKingdom je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/pilav- ... eno/176898
Nama odgovara.
Ja mislim da nam ne odgovara, mi sada malo ušli u formu , a oni u padu forme, trenutno uz Benku i možda Stepa, vjerovatno bi ih dobili

Mosa RajvoSa
Samo sada na pauzi kad se fizički bolje spreme neki igrači, uigra par formacija sa par novih igrača, pa kad bude generalna čistka ovih "nezamjenjivih" pod autoritetom kakav je Miodrag Ješić, lično ne sumnjam u titulu, pa će mi biti još više MIO i DRAG Ješić.

Zukanovicu jel znas plan i program priprema

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Hoće neko napisat koji će igrači 100% dočekat proljeće u FKS ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Auuu. Ako se odlozi ovo zadnje kolo, ne znam koliko je pametno.
Prvo kolo nakon vise od tri mjeseca neigranja, odmah Siroki. Raja se zazele utakmica, puno vise ljudi bi otislo dole nego inace. Bojim se da to nije dobro.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Prvo kolo nakon vise od tri mjeseca neigranja, odmah Siroki. Raja se zazele utakmica, puno vise ljudi bi otislo dole nego inace. Bojim se da to nije dobro.
-
- Kontakt:
Jel dovodjenje ovog napadaca znaci mozda da bi Benko mozda mogao otici u drugi plan,tj. da li ce Jesic uopste racunati na njega na proljece i koliko mu je ostalo ugovora ?
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Benko je potpiso 1+1 znaći na godinu uz mogućnost produženja za još jednu, mislim.HaRakIRi46 je napisao/la:Jel dovodjenje ovog napadaca znaci mozda da bi Benko mozda mogao otici u drugi plan,tj. da li ce Jesic uopste racunati na njega na proljece i koliko mu je ostalo ugovora ?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Benko ima ugovor do 31.12.2016
Ja od pocetka imam osjecaj da Benko nije igrac kakvog Jesic gotivi. Ne bi me iznandilo ono sto se pisalo da cemo ga prodati na zimu.
Meni bi licno bilo zao, ali pokusavamo biti profesionalni klub, a u profesionalizmu nema emocija.
Meni bi licno bilo zao, ali pokusavamo biti profesionalni klub, a u profesionalizmu nema emocija.
-
- Kontakt:
Najvjerovatnije cemo igrati 451, tako da ce se za mjesto napadaca boriti Cezar i Bekic. Ocekujem prodaju Benke i Krleta, te dolaske 10. i krila ala Dulja. Sve ostalo je OK...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Insajderi jel naši igdje treniraju il ih je snijeg zaje.bo ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Hoss, OsmanhodzicBuco, ronaldo99, SamoDaKazeem, Tatamata1946, THEC, ubipara i 57 gostiju.