FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bistrikboy
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bistrikboy » 20 maj 2010, 23:12

Diktator is back,long live kokakolja :!:

amell se nadam nece javljati neko vrijeme.Ocekivan rasplet oko Bilala,dali su mu podrsku kad mu je najteze bilo,on je to znao uzvratiti.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 20 maj 2010, 23:15

bistrikboy je napisao/la:Diktator is back,long live kokakolja :!:

amell se nadam nece javljati neko vrijeme.Ocekivan rasplet oko Bilala,dali su mu podrsku kad mu je najteze bilo,on je to znao uzvratiti.
kokakolja i tuljumba za sve :)
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 20 maj 2010, 23:16

hahahahahahahaa.....dobro si mu spustio buraz, ja sam navijac Barce, al isto tako volim i cijenim Bayern, i navijacu za njega u subotu i abd finale je vase.....a vi zabari nemozete nista drugo nego svakih 40 godina u LP, vase naredno finale je zakazano za 2050 godinu....

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 20 maj 2010, 23:19

imal kakvih mogucih pojacanja??? znal ko sta?? :?
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 maj 2010, 23:21

Gdje će ti veće pojačanja od ostanka Bilala. Mislim u napadu smo i dalje dosta jaki, nedaj Bože nekih ozljeda. Mislim da bi dobro bilo da Gomez malo više sljedeće godine igra, ili neka ga prodaju, ima prevelik ugovor za klube, troše se pare bez veze. Nadam se dolasku nekog kvalitetnog golmana tima Akinfeev ili Hugo Lloris, te naravno lijevoga beka kao Taiwo ili Aly-a. Možda dovedu i nekog stopera. Posljedne što sam pročitao ovih dana je bio interes Bayerna za Dembele-a, no samo Bog zna šta je tu istina.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2010, 23:32

Drago mi je sto Riberry ostaje, tome sam se nadao iako sam mislio da ce otici iskreno, sve je nesto vuklo na to. S tim njegovim ostankom, i uz jos koje dobro pojacanje u segmentu cvrstine i sigurnosti odbrane, Bayern se definitivno vraca u top ekipe Evrope, iako je samim plasmanom u finale to potvrdio, sad bi napokon trebao imati ponovo i taj kontinuitet u vrhu, a to je dobro.

Ovo sto Robben govori da ce Bayern napadati, a Inter se braniti, to je za ocekivati normalno, nadam se samo da ce lisac Van Gaal dobro osujetiti hinjsku igru intera na kontru, i da necete primiti neki bezveze gol, pa onda morati ganjati rezultat.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 20 maj 2010, 23:40

Čega se ja sve načitah u zadnje 5-6 stranica, ali sve se isplatilo kad sam pročitao da Riby ostaje, čak i do 2015. (ako ostanemo tada živi, valja progurati 2012. :D )

Evo pratim situaciju na ostalim portalima i komentare, i Murinjo je izjavio da ga ne plaše pojedinci Bayerna, nego kolektiv Bayerna 8-) 8-)

Malo opet statistike, Olić je protiv Lucija odigrao 4 utakmice (HSV kontra FCB) i uspio je zabiti jedan gol kad ga je ovaj čuvao... Nek mu se ista sreća ponovi u subotu :!: :!: :!:
Sent from my Philips Smart TV.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 21 maj 2010, 00:43

A da akobogda osvojimo tu titulu nakon 9 godina i da vise ne gledam samo 1/4 Finala i strepim od nekog "cHELSEA" !

Mislim da imamo veliku sansu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 21 maj 2010, 01:15

Sjajna vijest, naravno ako je tacna. :D :D
Mislim da su svi navijaci Bayerna samo cekali to produzenje ugovora.
Ocekujem da ce Ribery sljedece sezone igrati na svom nivou (da ce ga zaobici povrede, nece vise biti razmisljanja o odlasku ili ostanku, bez skandala itd.). Franck Bilal Ribery je u pravoj formi jedan od najboljih veznjaka svijeta, a mozemo biti sretni sto takav igrac igra i igrat ce u nasem timu...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 21 maj 2010, 01:33

Čekam da se oko ugovora Bilala objavi na stranici... Buni me samo to, zar nije Bilal na biciklu sa francuskom reprezentacijom?

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 21 maj 2010, 09:42

Eto ga 10 miliona razloga za Ribery-a da ostane :D.
--Pametnij popusta--

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 21 maj 2010, 09:44

davud87 je napisao/la:Čekam da se oko ugovora Bilala objavi na stranici... Buni me samo to, zar nije Bilal na biciklu sa francuskom reprezentacijom?
ma ne treba nista da te buni :mrgreen: nije ribery tu ni bio, nego njegovi predstavnici koji su dogovorili ovaj novi ugovor, a ribery ce aBd sutra vjerovatno kad dodje u madrid samo da stavi potpis na taj ugovor :D
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 21 maj 2010, 10:33

Super vijest za sve nas navijače Bajerna,mislim da će ovo još više
motivisati igrače za sutra...

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 21 maj 2010, 10:35

Citam goal.com predviđa rezutat inter-bayern 2-0,nadam se da ce pogrijesiti,jos mao do tekme alle alle Bayern
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 maj 2010, 11:52

Naletih samo na jednu informaciju:

Bayern 140 nastupa u LP

Inter 86 nastupa u LP

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nagradno pitanje: Ko je veci gigant ;) ;) ;) ;) ;)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 21 maj 2010, 11:53

Pa ta stranica ! goal.com na to netreba nikako ni ici cuj levata predvidzaju rezultat eee ljudi predvidzam ja sa oremo.ba stranice cito sve pise bayern 3-0 uzima ladno namestena tekma dogovorili se igraci ! HaHa :o :o :o

Cuj Likova 2-0 svaka cvama cast samo mi napisi Ime Kluba ku ovoj LP kojem Bayern Nije zabio ? :mrgreen: :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 21 maj 2010, 12:00

neno#4 je napisao/la:Naletih samo na jednu informaciju:

Bayern 140 nastupa u LP

Inter 86 nastupa u LP

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nagradno pitanje: Ko je veci gigant ;) ;) ;) ;) ;)
Inter normalno 86 > 120 neznas ni Matetimatiku a pises po forumu ! ! ! ! ! ! !

HaHaHa MI SMO institucija ia Inter !

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 21 maj 2010, 12:07

Ljudi neznam tko je veći klub,tu ima mnogo usporedbi,ali morate priznati da bayern nema neku konkurenciju u ligi,tako da među prva 3 i nije teško biti,dok u italiji imate 3-4 ekipe koje uvijek pretendiraju na 1. mjesto a tu je još fiorentina...

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 21 maj 2010, 12:18

Dabar je napisao/la:Ljudi neznam tko je veći klub,tu ima mnogo usporedbi,ali morate priznati da bayern nema neku konkurenciju u ligi,tako da među prva 3 i nije teško biti,dok u italiji imate 3-4 ekipe koje uvijek pretendiraju na 1. mjesto a tu je još fiorentina...
Daj bolan o cemu ti pricas ko moze pretendirat "Milan " Juventus " Mozda jeLi de ja ti sad garantujem da bi Leverkusen i Schalke dobili Milana i Juvea cak i BvB da bi Fiorentinu ! U italiji je sada Inter samo N01 i za njega se moze reci da je JAK klub ostalo cuca ! :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 maj 2010, 13:33

CoDe je napisao/la:
Dabar je napisao/la:Ljudi neznam tko je veći klub,tu ima mnogo usporedbi,ali morate priznati da bayern nema neku konkurenciju u ligi,tako da među prva 3 i nije teško biti,dok u italiji imate 3-4 ekipe koje uvijek pretendiraju na 1. mjesto a tu je još fiorentina...
Daj bolan o cemu ti pricas ko moze pretendirat "Milan " Juventus " Mozda jeLi de ja ti sad garantujem da bi Leverkusen i Schalke dobili Milana i Juvea cak i BvB da bi Fiorentinu ! U italiji je sada Inter samo N01 i za njega se moze reci da je JAK klub ostalo cuca ! :mrgreen:
ne igra se italijanska liga od prosle godine ;) ...govori generalno...i s obzirom da su prije samo sampioni igrali Ligu prvaka lako je zakljuciti zasto imate vise natupa od intera......valjalo je bit sampion pored jednog Juventusa ili Milana...plus ostale ekipe kao roma,lazio,napoli,fiorentina koji svake godine mogu uletiti iz drugog plana

3 od 6 najvecih klubova evrope u 20 stoljecu dolazi iz italije...

calcio - vise od igre 8-) :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.