Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

velez_mostar
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la velez_mostar » 20 maj 2010, 20:57

harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Da ima nesto od ovoga bilo bi odlicno ,ali vjerovatno nema ,i samo naivna ,i nedovoljno upucena osoba moze stavljati u isti kontekst ekipe tipa Hoffenheim ,i SS Lazio ,a da ne spominjem Bundesligu i Seriju A ,to je isto da racunamo nasu ligu i recimo Holandsku.
Isto,gotovo indeticno :lol: ................... :roll:
Pise se "identicno" :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2010, 21:04

velez_mostar je napisao/la:
harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Da ima nesto od ovoga bilo bi odlicno ,ali vjerovatno nema ,i samo naivna ,i nedovoljno upucena osoba moze stavljati u isti kontekst ekipe tipa Hoffenheim ,i SS Lazio ,a da ne spominjem Bundesligu i Seriju A ,to je isto da racunamo nasu ligu i recimo Holandsku.
Isto,gotovo indeticno :lol: ................... :roll:
Pise se "identicno" :D
Hajde ti na forume pravopisa. :mrgreen:
Mani se sporta. :roll:
Ovo ti ozbiljno mislim,jer sto je najzalosnije ti se ne salis i ubjedjen si da si u pravu. :lol:
A paralela ti je napravljena za potpisa,ubila se. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 maj 2010, 21:08

ma VEDO je dobar napadac ali mnogo mi se vise svidja stil igre Muslimovica...nezz to za Vedu i Italiju-Lazio ...da li bi pasalo ili ne zavisi samo od njega...najbolja liga za njega je Engleska i klub kao WEST HAM il tako nesto slicno.. :D
-RIVALDO-

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 20 maj 2010, 21:58

Harise ,ako bi se iko trebao okaniti sportskih portala ,ili inace portala ,to si ti druze ,jer napucajes broj postova ,a pri tome su sve gluplji od glupljeg ,i sto je najbitnije i ti to znas ,samo se zavaravas.
Totalni si laik u poznavanju fudbalskih tokova ,i dosta raje ti ovdje daje dobronamjerne savjete da ,ako vec participiras tu ,da smanjis broj postova ,da se malo skoncentriras i napises nesto polupametno..ne zelim te isforsirati da se trudis napisati nesto pametno ,ipak je previse.
Ako vec mene neces da poslusas ,poslusaj veliki broj kvalitetnih forumasa ,kad ti kazu da "ispadas" ,onda je to tako ,jer nisam ja to jedini primjetio ,i probaj barem malo na pravopisu raditi ,to govori puno o tebi kao personi.
Zivio!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 maj 2010, 22:29

velez_mostar je napisao/la:Harise ,ako bi se iko trebao okaniti sportskih portala ,ili inace portala ,to si ti druze ,jer napucajes broj postova ,a pri tome su sve gluplji od glupljeg ,i sto je najbitnije i ti to znas ,samo se zavaravas.
Totalni si laik u poznavanju fudbalskih tokova ,i dosta raje ti ovdje daje dobronamjerne savjete da ,ako vec participiras tu ,da smanjis broj postova ,da se malo skoncentriras i napises nesto polupametno..ne zelim te isforsirati da se trudis napisati nesto pametno ,ipak je previse.
Ako vec mene neces da poslusas ,poslusaj veliki broj kvalitetnih forumasa ,kad ti kazu da "ispadas" ,onda je to tako ,jer nisam ja to jedini primjetio ,i probaj barem malo na pravopisu raditi ,to govori puno o tebi kao personi.
Zivio!
Pa vidi sine koliko reprezentativaca razlicitih zemalja igra za Hofenhajm, koliko ce ih samo igrati na SP. Ko igra u Lazija? Koji su u Italiji zavrsili ove godine kada im je liga nikad slabija.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 20 maj 2010, 22:35

Bilal je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la: Pa vidi sine koliko reprezentativaca razlicitih zemalja igra za Hofenhajm, koliko ce ih samo igrati na SP. Ko igra u Lazija? Koji su u Italiji zavrsili ove godine kada im je liga nikad slabija.
Pa da. Toliko slaba da im predstavnik igra finale lige prvaka,koju ce osvojiti 90% sam siguran
Isti taj Inter, koji je do ove sezone dominantno osvajao Italijansku ligu, a nijanse su odlucivale da je ove sezone ne osvoji.
Sto se tice Vede,iako su ovo samo spekulacije...odlazak Rim bi bio ravan Jackpotu.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 maj 2010, 22:38

Cuj Lazio. :D :D :D
Tandem Ibisevic-Rocchi. :mrgreen: Ubitacno nema sta.
Bolje i u Mainz nego u Lazio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 maj 2010, 22:41

neko_iz_mase je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la: Pa vidi sine koliko reprezentativaca razlicitih zemalja igra za Hofenhajm, koliko ce ih samo igrati na SP. Ko igra u Lazija? Koji su u Italiji zavrsili ove godine kada im je liga nikad slabija.
Pa da. Toliko slaba da im predstavnik igra finale lige prvaka,koju ce osvojiti 90% sam siguran
Isti taj Inter, koji je do ove sezone dominantno osvajao Italijansku ligu, a nijanse su odlucivale da je ove sezone ne osvoji.
Sto se tice Vede,iako su ovo samo spekulacije...odlazak Rim bi bio ravan Jackpotu.
Pa ko te pita za inter. Lazio 12-ti na tabeli, a Hofenhajm 11-ti. Dok je to Laziju realna pozicija, Hofenhajm je mogao puno bolje da nisu imali previse povrijedjenih igraca ove sezone.
Jedan mali Bari se nalazi ispred njih na tabeli, to ti sve govori.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 maj 2010, 22:47

omerbavarac je napisao/la:Cuj Lazio. :D :D :D
Tandem Ibisevic-Rocchi. :mrgreen: Ubitacno nema sta.
Bolje i u Mainz nego u Lazio.
Bolje bi mu bilo da se vrati u Alemannia Aachen :lol:

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 20 maj 2010, 22:48

Vidim da vecina 0vih k0ji sim*atise klub0ve u njemack0j g0v0ri "sta ce tam0" itd. *a mislim da svaka 0s0ba k0ja *rati n0g0met t0 nece nikada reci. Svjesni jacine Seriea A mislim da bi se Ved0 itekak0 treba0 0kusati u Seriea A, mislim da je jedan H0fenhaim smijesna eki*a za Lazi0...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 maj 2010, 22:52

LFC_LAVOV je napisao/la:Vidim da vecina 0vih k0ji sim*atise klub0ve u njemack0j g0v0ri "sta ce tam0" itd. *a mislim da svaka 0s0ba k0ja *rati n0g0met t0 nece nikada reci. Svjesni jacine Seriea A mislim da bi se Ved0 itekak0 treba0 0kusati u Seriea A, mislim da je jedan H0fenhaim smijesna eki*a za Lazi0...
Sta ti se desilo sa tastaturom :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 20 maj 2010, 22:55

Bilal je napisao/la: Pa ko te pita za inter. Lazio 12-ti na tabeli, a Hofenhajm 11-ti. Dok je to Laziju realna pozicija, Hofenhajm je mogao puno bolje da nisu imali previse povrijedjenih igraca ove sezone.
Jedan mali Bari se nalazi ispred njih na tabeli, to ti sve govori.
Da su babi **** Da Lacio nije pustio Pandeva,da ih Zarate nije "bojkotovao" citavu drugu polusezonu,igrao bi Lacio u Europi naredne sezone. Ali,to je ono "ali... i da nisu"
Hoffenhajm je "instant" ekipa,i vjeruj mi da za 2-3 sezone,vratit ce se oni gdje su i bili do sad, a Lazio ce i dalje biti standardan clan Serie A
I ne bih da zalazim u offtopic,ali smijesno je to poredjenje Bundeslige tj. Bayerna i Serie A.
Vjeruj mi da bi taj mali Bari bio medju prvih 5 ekipa u Bundesligi.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 20 maj 2010, 23:00

Bari nije mali, Bari ima stadion kapaciteta 60-ak hiljada :mrgreen:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 maj 2010, 23:11

neko_iz_mase je napisao/la: I ne bih da zalazim u offtopic,ali smijesno je to poredjenje Bundeslige tj. Bayerna i Serie A.
Vjeruj mi da bi taj mali Bari bio medju prvih 5 ekipa u Bundesligi.
Hajd kad si vec usao da i ja udjem :mrgreen: vjeruj meni da bi se Weder do zadnjeg kola borio za scudetto da igra u Seriji A. :D Dok bi HSV umjesto 7 mjesta u BL, u Calciu zauzeo cvrsto 3 poziciju koja vodi (jos ove godine :mrgreen: ) u Ligu prvaka. :lol:

Da se malo osvrnem na post od kolege i njegovo gledanje u kuglu. :D
Principatus je napisao/la:De da pogledam u moju kristalnu kuglu i da vam kazem blizu buducnost ove teme:
Imam osjecaj da ce se krenuti u diskusiju o tome koja je liga jaca, Italijanska ili Njemacka, onda cemo iz svega toga preci na Englesku i Spaniju, pa preko ovih zadnjih do bikova, i do toga kako nije humano ih onako nabadati u areni, sve ce se onda pribliziti temi da li je steak od krave ili bizona ukusniji i onda ce sve u tome zavrsiti, da nase novine jave kako ce Ibisevic ustvari....

I tu prekida prenos moje kugle. Da taj proces malo "Tarik14 like" ubrzam, ja cu sad ubosti pa nestati sa teme:
Njemacka liga je 100x jaca od Talijanske, tamo igraju samo djedovi i napadaci nevide tudjeg gola, jer stoje u svome!

:D
Hihihih, covjek pogodio u sridu, sto bi rekli dalmosi. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 20 maj 2010, 23:14

I hajd sad reci da mu kugla laže :D

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 21 maj 2010, 00:16

Nisam ljubitelj Talijanske lige ali u svakom slucaju Lazio je daleko veci klub od Hoffenhaima.
BosnaE

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 maj 2010, 00:31

newton_heath_lyr je napisao/la:Nisam ljubitelj Talijanske lige ali u svakom slucaju Lazio je daleko veci klub od Hoffenhaima.
Nekad bio. Hofenhajm je prije 3 godine bio u trecoj ligi, ali su trenutno puno bolji od Lazia.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 maj 2010, 00:32

I ja mislim da će mu bit bolje ako ode u Lazio. Mislim da Lazio nenamjerava bit tako loš i iduće godine i da bi mogao se popet na tabeli, bar toliko koliko bi pasalo Ibiševiću.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 21 maj 2010, 00:34

Bilal je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Nisam ljubitelj Talijanske lige ali u svakom slucaju Lazio je daleko veci klub od Hoffenhaima.
Nekad bio. Hofenhajm je prije 3 godine bio u trecoj ligi, ali su trenutno puno bolji od Lazia.
Da ,slazem se da je Hoffenheim bolji sada ,ali govorim o "imenu",nista vise.Iskreno ne bih volio da ode u Lazio zato sto su "f.a.s.isticki" klub,ali sam samo govorio o toj nekoj "velicini" imena kluba.
BosnaE

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 maj 2010, 01:09

Bilal je napisao/la:
Smijesna izjava. Obrazlozi po cemu je to Hoffenheim "puno bolji" od Lazia. Bljesnuli jednu polusezonu zahvaljujuci bogatom vlasniku i sad su najjaci haha. To je mali seoski klub, sto ce se i potvrditi u narednim sezonama kada budu padali sve nize i nize. Vedo i Sejo bi trebali bjezati cim stigne kakva dobra ponuda.
Lazio je 300x veci klub, sto jest jest. Iako ih mrzim.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, HariTz, hurem, Ledara i 22 gosta.