Pise se "identicno"harishp je napisao/la:Isto,gotovo indeticnovelez_mostar je napisao/la:Da ima nesto od ovoga bilo bi odlicno ,ali vjerovatno nema ,i samo naivna ,i nedovoljno upucena osoba moze stavljati u isti kontekst ekipe tipa Hoffenheim ,i SS Lazio ,a da ne spominjem Bundesligu i Seriju A ,to je isto da racunamo nasu ligu i recimo Holandsku....................
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Hajde ti na forume pravopisa.velez_mostar je napisao/la:Pise se "identicno"harishp je napisao/la:Isto,gotovo indeticnovelez_mostar je napisao/la:Da ima nesto od ovoga bilo bi odlicno ,ali vjerovatno nema ,i samo naivna ,i nedovoljno upucena osoba moze stavljati u isti kontekst ekipe tipa Hoffenheim ,i SS Lazio ,a da ne spominjem Bundesligu i Seriju A ,to je isto da racunamo nasu ligu i recimo Holandsku....................
Mani se sporta.
Ovo ti ozbiljno mislim,jer sto je najzalosnije ti se ne salis i ubjedjen si da si u pravu.
A paralela ti je napravljena za potpisa,ubila se.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- senad_flamin
- Kontakt:
ma VEDO je dobar napadac ali mnogo mi se vise svidja stil igre Muslimovica...nezz to za Vedu i Italiju-Lazio ...da li bi pasalo ili ne zavisi samo od njega...najbolja liga za njega je Engleska i klub kao WEST HAM il tako nesto slicno.. 
-RIVALDO-
- velez_mostar
- Kontakt:
Harise ,ako bi se iko trebao okaniti sportskih portala ,ili inace portala ,to si ti druze ,jer napucajes broj postova ,a pri tome su sve gluplji od glupljeg ,i sto je najbitnije i ti to znas ,samo se zavaravas.
Totalni si laik u poznavanju fudbalskih tokova ,i dosta raje ti ovdje daje dobronamjerne savjete da ,ako vec participiras tu ,da smanjis broj postova ,da se malo skoncentriras i napises nesto polupametno..ne zelim te isforsirati da se trudis napisati nesto pametno ,ipak je previse.
Ako vec mene neces da poslusas ,poslusaj veliki broj kvalitetnih forumasa ,kad ti kazu da "ispadas" ,onda je to tako ,jer nisam ja to jedini primjetio ,i probaj barem malo na pravopisu raditi ,to govori puno o tebi kao personi.
Zivio!
Totalni si laik u poznavanju fudbalskih tokova ,i dosta raje ti ovdje daje dobronamjerne savjete da ,ako vec participiras tu ,da smanjis broj postova ,da se malo skoncentriras i napises nesto polupametno..ne zelim te isforsirati da se trudis napisati nesto pametno ,ipak je previse.
Ako vec mene neces da poslusas ,poslusaj veliki broj kvalitetnih forumasa ,kad ti kazu da "ispadas" ,onda je to tako ,jer nisam ja to jedini primjetio ,i probaj barem malo na pravopisu raditi ,to govori puno o tebi kao personi.
Zivio!
Pa vidi sine koliko reprezentativaca razlicitih zemalja igra za Hofenhajm, koliko ce ih samo igrati na SP. Ko igra u Lazija? Koji su u Italiji zavrsili ove godine kada im je liga nikad slabija.velez_mostar je napisao/la:Harise ,ako bi se iko trebao okaniti sportskih portala ,ili inace portala ,to si ti druze ,jer napucajes broj postova ,a pri tome su sve gluplji od glupljeg ,i sto je najbitnije i ti to znas ,samo se zavaravas.
Zivio!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Pa da. Toliko slaba da im predstavnik igra finale lige prvaka,koju ce osvojiti 90% sam siguranBilal je napisao/la:velez_mostar je napisao/la: Pa vidi sine koliko reprezentativaca razlicitih zemalja igra za Hofenhajm, koliko ce ih samo igrati na SP. Ko igra u Lazija? Koji su u Italiji zavrsili ove godine kada im je liga nikad slabija.
Isti taj Inter, koji je do ove sezone dominantno osvajao Italijansku ligu, a nijanse su odlucivale da je ove sezone ne osvoji.
Sto se tice Vede,iako su ovo samo spekulacije...odlazak Rim bi bio ravan Jackpotu.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cuj Lazio.
Tandem Ibisevic-Rocchi.
Ubitacno nema sta.
Bolje i u Mainz nego u Lazio.
Tandem Ibisevic-Rocchi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa ko te pita za inter. Lazio 12-ti na tabeli, a Hofenhajm 11-ti. Dok je to Laziju realna pozicija, Hofenhajm je mogao puno bolje da nisu imali previse povrijedjenih igraca ove sezone.neko_iz_mase je napisao/la:Pa da. Toliko slaba da im predstavnik igra finale lige prvaka,koju ce osvojiti 90% sam siguranBilal je napisao/la:velez_mostar je napisao/la: Pa vidi sine koliko reprezentativaca razlicitih zemalja igra za Hofenhajm, koliko ce ih samo igrati na SP. Ko igra u Lazija? Koji su u Italiji zavrsili ove godine kada im je liga nikad slabija.
Isti taj Inter, koji je do ove sezone dominantno osvajao Italijansku ligu, a nijanse su odlucivale da je ove sezone ne osvoji.
Sto se tice Vede,iako su ovo samo spekulacije...odlazak Rim bi bio ravan Jackpotu.
Jedan mali Bari se nalazi ispred njih na tabeli, to ti sve govori.
Bolje bi mu bilo da se vrati u Alemannia Aachenomerbavarac je napisao/la:Cuj Lazio.![]()
![]()
![]()
Tandem Ibisevic-Rocchi.Ubitacno nema sta.
Vidim da vecina 0vih k0ji sim*atise klub0ve u njemack0j g0v0ri "sta ce tam0" itd. *a mislim da svaka 0s0ba k0ja *rati n0g0met t0 nece nikada reci. Svjesni jacine Seriea A mislim da bi se Ved0 itekak0 treba0 0kusati u Seriea A, mislim da je jedan H0fenhaim smijesna eki*a za Lazi0...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- the scouser
- Kontakt:
Sta ti se desilo sa tastaturomLFC_LAVOV je napisao/la:Vidim da vecina 0vih k0ji sim*atise klub0ve u njemack0j g0v0ri "sta ce tam0" itd. *a mislim da svaka 0s0ba k0ja *rati n0g0met t0 nece nikada reci. Svjesni jacine Seriea A mislim da bi se Ved0 itekak0 treba0 0kusati u Seriea A, mislim da je jedan H0fenhaim smijesna eki*a za Lazi0...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Da su babi **** Da Lacio nije pustio Pandeva,da ih Zarate nije "bojkotovao" citavu drugu polusezonu,igrao bi Lacio u Europi naredne sezone. Ali,to je ono "ali... i da nisu"Bilal je napisao/la: Pa ko te pita za inter. Lazio 12-ti na tabeli, a Hofenhajm 11-ti. Dok je to Laziju realna pozicija, Hofenhajm je mogao puno bolje da nisu imali previse povrijedjenih igraca ove sezone.
Jedan mali Bari se nalazi ispred njih na tabeli, to ti sve govori.
Hoffenhajm je "instant" ekipa,i vjeruj mi da za 2-3 sezone,vratit ce se oni gdje su i bili do sad, a Lazio ce i dalje biti standardan clan Serie A
I ne bih da zalazim u offtopic,ali smijesno je to poredjenje Bundeslige tj. Bayerna i Serie A.
Vjeruj mi da bi taj mali Bari bio medju prvih 5 ekipa u Bundesligi.
Bari nije mali, Bari ima stadion kapaciteta 60-ak hiljada 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Hajd kad si vec usao da i ja udjemneko_iz_mase je napisao/la: I ne bih da zalazim u offtopic,ali smijesno je to poredjenje Bundeslige tj. Bayerna i Serie A.
Vjeruj mi da bi taj mali Bari bio medju prvih 5 ekipa u Bundesligi.
Da se malo osvrnem na post od kolege i njegovo gledanje u kuglu.
Hihihih, covjek pogodio u sridu, sto bi rekli dalmosi.Principatus je napisao/la:De da pogledam u moju kristalnu kuglu i da vam kazem blizu buducnost ove teme:
Imam osjecaj da ce se krenuti u diskusiju o tome koja je liga jaca, Italijanska ili Njemacka, onda cemo iz svega toga preci na Englesku i Spaniju, pa preko ovih zadnjih do bikova, i do toga kako nije humano ih onako nabadati u areni, sve ce se onda pribliziti temi da li je steak od krave ili bizona ukusniji i onda ce sve u tome zavrsiti, da nase novine jave kako ce Ibisevic ustvari....
I tu prekida prenos moje kugle. Da taj proces malo "Tarik14 like" ubrzam, ja cu sad ubosti pa nestati sa teme:
Njemacka liga je 100x jaca od Talijanske, tamo igraju samo djedovi i napadaci nevide tudjeg gola, jer stoje u svome!
Vom Jäger zum Gejagten
- neko_iz_mase
- Kontakt:
I hajd sad reci da mu kugla laže 
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nisam ljubitelj Talijanske lige ali u svakom slucaju Lazio je daleko veci klub od Hoffenhaima.
BosnaE
Nekad bio. Hofenhajm je prije 3 godine bio u trecoj ligi, ali su trenutno puno bolji od Lazia.newton_heath_lyr je napisao/la:Nisam ljubitelj Talijanske lige ali u svakom slucaju Lazio je daleko veci klub od Hoffenhaima.
I ja mislim da će mu bit bolje ako ode u Lazio. Mislim da Lazio nenamjerava bit tako loš i iduće godine i da bi mogao se popet na tabeli, bar toliko koliko bi pasalo Ibiševiću.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Da ,slazem se da je Hoffenheim bolji sada ,ali govorim o "imenu",nista vise.Iskreno ne bih volio da ode u Lazio zato sto su "f.a.s.isticki" klub,ali sam samo govorio o toj nekoj "velicini" imena kluba.Bilal je napisao/la:Nekad bio. Hofenhajm je prije 3 godine bio u trecoj ligi, ali su trenutno puno bolji od Lazia.newton_heath_lyr je napisao/la:Nisam ljubitelj Talijanske lige ali u svakom slucaju Lazio je daleko veci klub od Hoffenhaima.
BosnaE
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Smijesna izjava. Obrazlozi po cemu je to Hoffenheim "puno bolji" od Lazia. Bljesnuli jednu polusezonu zahvaljujuci bogatom vlasniku i sad su najjaci haha. To je mali seoski klub, sto ce se i potvrditi u narednim sezonama kada budu padali sve nize i nize. Vedo i Sejo bi trebali bjezati cim stigne kakva dobra ponuda.Bilal je napisao/la:Nekad bio. Hofenhajm je prije 3 godine bio u trecoj ligi, ali su trenutno puno bolji od Lazia.newton_heath_lyr je napisao/la:Nisam ljubitelj Talijanske lige ali u svakom slucaju Lazio je daleko veci klub od Hoffenhaima.
Lazio je 300x veci klub, sto jest jest. Iako ih mrzim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.