Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Problem i jest u tome da su jedini. Da imaju bilo kakvu ozbiljnu konkurenciju ne bi bili ovoliki šljam. Šljam bi bili i dalje jer su ljudi tu kakvi jesu, samo malo manji.SlevinKelevra je napisao/la:Od jedne i mozda jedine renomirane sportske novine u BiH, ljudi su se spustili na nivo Expressa, a mozda i nize...
Jeste dovoljno 9 tekmi da se ugradi neki sistem po kojem bi se išlo. Naznake tog sistema ali Meša je unazadio igru. Kod nas se igra svodi na dodavanje dva štopera koji vračaju loptu Begoviću koji je izbacuje prema napadaču. 70% napada je išlo po ovom principu. Uradio je ono što je morao uradit, sramota bi bilo da sa ovim sastavom ni do baraža nismo došli.Adnan89 je napisao/la:@unofficialpage
Kako je 9 tekmi dovoljno vremena? Od kad je preuzeo pola ekipe nije igralo u klubovima, jedno vrijeme Dzeko povrijedzen pa onda Besic suspendovan..uveo Djurica u repku i Viscu vise forsirao...jedva nas i do baraza doveo sa kakvim sranyem je radio...a ti pricas da ugradi neki stil igre...bar nas je covjek vratio nazad medzu top20.
Ovo je ono sto mnogi ne zele da shvate...Šta namjeravate u narednih desetak mjeseci do početka narednog ciklusa?
– Vremena ima dovoljno, ali ga ne smijemo gubiti. Za mene kvalifikacije počinju u ponedjeljak. Želim što prije znati s kim i s čim idemo u ciklus. Viziju imam, a to je – Meša sa svojim idejama. Ali, 100 posto! Ovo do sada nije bilo ništa moje nego nužni kompromis, puko preživljavanje tokom kojeg nije bilo prilike da uvodim ništa novo i ništa svoje. Sada idemo novim pravcem, s novim imenima i novim pristupom. Novi program, ali potpuno moj i samo moj! Kome odgovara, neka se pridruži, a kome ne… neka ide.