FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 23 nov 2015, 18:10

Kakav pjanic, nema on kvaliteta za nasu igru,prespor bi bio,premekan, raketa,sergi robero,arda, iniesta i beskec da ne pominjemo, svi su oni bolji za nas stil igre,nema teorije po meni

S ardom i ovakvim robertom,pa i rafinja kad se oporavi, niko nam ne treba, ni pogba ni verati cak, jedino mozda neki zadnji vezni i to jeftiniji da mijenja buskeca,i to ako maskerano ode

Sad treba rjesavati samo napadace,dvojicu dovesti,nolita i nekog jos jeftinijeg da se ne sramotimo s munirom, a naredno ljeto samo se posvetiti stoperu kakvom vrhunskom, tu pare istresti i to je to,markinjos,vertongen ili tako neki stoper,mozda i laporte,ne znam kakav je u pas igri dal bi se mogao uklopiti, mozda isto ako odu korozija i alves nekog jeftinog solidnog beka zamjenskog dovesti

To je ono sto je potrebno, u narednom periodu nema potrebe za velikom potrosnjom, sjajna je situacija, rijesiti se starijih igraca,dovesti koju solidnu i jeftinu zamjenu uz top stopera i to je to
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 nov 2015, 18:14

miki_92 je napisao/la:Samo Verratti i Koke dolaze u obzir :zviz:

Laporte na ljeto in a ova gerijatrija out
Samo Verratti :kafa:

Od Atletica je vec uzet najbolji veznjak tako da drugi nije potreban.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 nov 2015, 18:19

Lillard je napisao/la:Samo Verratti :kafa:
A ništa Samper? :think:

Verratti trenutno nema mjesta. Ovo što imamo je sasvim dovoljno. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 nov 2015, 18:22

messilla je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Samo Verratti :kafa:
A ništa Samper? :think:

Verratti trenutno nema mjesta. Ovo što imamo je sasvim dovoljno. :kafa:
Nisi jos skonto da je Samper zavrsena prica :damn:
Verrattia treba dovest i tocka. :ljepota:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 nov 2015, 18:40

Jah treba bacati pare na Verrattija, a u odbrani sve metuzalem do metuzalema, imaju zajedno 300 godina. :lolno:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 23 nov 2015, 18:45

Sjecal se ko situacije sa Oliverom Torresom? Mi ga mozemo prvi dovesti jel ono bi?!

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 nov 2015, 19:01

Derdiyok je napisao/la:Sjecal se ko situacije sa Oliverom Torresom? Mi ga mozemo prvi dovesti jel ono bi?!
Mah to ne znači plaho, barem što se cifre tiče. Bila bi situacija kao sa Gersonom. Ukoliko prihvate neku ponudu, mi imamo šansu da to mečiramo i morali bi ga nama prodati. Ovako mogu uredno odbijati ponude. :mrgreen:

Mislim da će dolaskom Nolita u januaru (nadam se) ovaj "gornji dio" rostera biti kompletiran i za narednu sezonu. Svakako imaju opcije vraćanja Denisa Suareza ili Deulofeua za male novce. Munira i Sandra na posudbu, Haliloviću produžiti posudbu.
Što se tiče ovog drugog dijela, tu valja počistiti "nered". Mascherana preseliti na klupu, ako neće, neka ide. Ista situacija je i sa Bartrom i sa Danijem, ili backup ili ništa. Piqueu dovesti Laportea, a Albi nekog backupa (ili promocija Grimalda, mada teško). Najvažnije je da onaj krpelj Adriano ode. Trenutno najgori igrač u rosteru. Umalo da zaboravim pajdaša mu Douglasa.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 nov 2015, 19:03

Treneri koji su stvarali prvotimce Barce iz domace škole:

Van Gaal je otkrio Xavija, Puyola, Valdesa i 18-godišnjeg Iniestu (Reina propali projekat za Barcu)
Rijkaard - Messija, a Iniestu prikljucio prvom timu (Bojan i Dos Santos su propali projekti)
Guardiola - Busquetsa, Pedra i Thiaga (Cuenca, Tello, Montoya, Jeffren su propali projekti)
Enrique - Roberta (Deulofeu :?: )

Šteta ce biti ako Lucho ostane samo na jednom igracu, daj ba poguraj Sampera i Grimalda
Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 nov 2015, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 23 nov 2015, 19:06

Polako, vidis da ponekad gurne vanserijskog talenta Gumbaua, ko yebe Sampera :lol:

® GONGASHI POWERHOUSE ®

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 nov 2015, 19:10

A mlađi buraz Alcantara? :P

Upisao je hrpu minuta prošle sezone, ali i ove do nesretne povrede.

Za narednu sezonu se otvara pozicija backupa Busiju. Vjerovatno će Gumbau ili Samper tu uletiti.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 nov 2015, 19:13

messilla je napisao/la:A mlađi buraz Alcantara? :P

Okej, nije bio prvotimac, ali je upisao hrpu minuta prošle sezone, ali i ove do nesretne povrede.

Za narednu sezonu se otvara pozicija backupa Busiju. Vjerovatno će Gumbau ili Samper tu uletiti.
Doduše, u pravu si :thumbup: i Rafinhu je Lucho gurao, što jest jest.

Nemoj mi Gumbaua- živ bio...necu da pljujem po momku, nije fer...ali za njega je Samper Busi i Xavi u jednom paketu...zašto ga ne gura Lucho, to samo on zna.
Evo gura Munira i Sandra, daje im šanse, ali zasad nema ništa od njih dvojice :? šta reci :think: ne ide nikako sa njima...nema progresa.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 nov 2015, 19:15

messilla je napisao/la:A mlađi buraz Alcantara? :P

Upisao je hrpu minuta prošle sezone, ali i ove do nesretne povrede.

Verratti slika

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 23 nov 2015, 19:24

Volio bih da dodje Verratti. Nema veze sto Roberto igra sjajno. Nama treba sirina, koju nazalost nemamo. I kad mognemo koristiti Ardu i Vidala, opet ce kluba biti tako-tako u poredjenju npr s Bayernom pa Chelseom, Madridom. Mora se dovesti napadac ( Nolito ili Lavezzi). Takodjer Laporte bi bio sjajan s obzirom da je mlad , jer nam je odbrana vec prestara.

Ne znam samo da li dovesti Pogbu ? Ne spominje se cesto vise. Iako se zna da je odbio sve ponude ( Madrid, City, PSG, Chelsea) da bi dosao na ljeto u Barcu. Svejedno mi je hoce li doci, kad ovako dobro igra Roberto.

Ali da su pojacanja potrebna- jesu. Zalosno je npr mijenjati Suareza jednim Munirom.
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 nov 2015, 19:30

Kako nema širine u veznom bokte? Iniesta, Arda, Raketa, Rafinha i Roberto. Da bi doveo Verrattija (evo sve lete da nam ga prodaju na ljeto) moraš dvojicu otjerati minimum. Koga otjerati? Rakitića i? Arda tek došao. Rafinha danas potpisao petogodišnji ugovor. Roberta? Blasfemija.
let3 je napisao/la:Nemoj mi Gumbaua- živ bio...necu da pljujem po momku, nije fer...ali za njega je Samper Busi i Xavi u jednom paketu...zašto ga ne gura Lucho, to samo on zna.
Evo gura Munira i Sandra, daje im šanse, ali zasad nema ništa od njih dvojice :? šta reci :think: ne ide nikako sa njima...nema progresa.
Gumbau ti je bolan novi Busi. :mrgreen:

Što se tiče Munira i Sandra, kod njih još ostaje da se proba opcija posudbe, jer ovako više ne ide. Baciti ih u neki tim tipa Gijon i neka pokažu šta znaju.

Jbt, upravo gledam tabelu treće skupine treće lige. Barca B u zoni ispadanja, ispred njih, između ostalih, B ekipe Villarreala, Espanyola i Levantea. :facepalm:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 23 nov 2015, 20:23

messilla je napisao/la:Kako nema širine u veznom bokte? Iniesta, Arda, Raketa, Rafinha i Roberto. Da bi doveo Verrattija (evo sve lete da nam ga prodaju na ljeto) moraš dvojicu otjerati minimum. Koga otjerati? Rakitića i? Arda tek došao. Rafinha danas potpisao petogodišnji ugovor. Roberta? Blasfemija.
let3 je napisao/la:Nemoj mi Gumbaua- živ bio...necu da pljujem po momku, nije fer...ali za njega je Samper Busi i Xavi u jednom paketu...zašto ga ne gura Lucho, to samo on zna.
Gumbau ti je bolan novi Busi. :mrgreen:

Što se tiče Munira i Sandra, kod njih još ostaje da se proba opcija posudbe, jer ovako više ne ide. Baciti ih u neki tim tipa Gijon i neka pokažu šta znaju.

Jbt, upravo gledam tabelu treće skupine treće lige. Barca B u zoni ispadanja, ispred njih, između ostalih, B ekipe Villarreala, Espanyola i Levantea. :facepalm:

Mora se dovesti jos jedan u vezi , jer nisi ozbiljan ako racunas na Rafinu protiv npr Bayerna. Nek se povrijedi npr Iniesta ili Arda, a jos gore Busquets, mi smo donji! Sad s Robertom je druga prica, a sjeti se sta smo pricali prije 2-3 mjeseca. Dvije povrede i mi smo za 40 % slabiji, npr Neymar i Iniesta. I to je sva poenta.
27.10.2020

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 23 nov 2015, 20:45

Tu ti je opasan samo izostanak Busija kao 3. najboljeg igraca ekipe a za njega nema zamjene. Ali ako se Koke može zaganjat to bi bilo odlično ostalo je bacanje para jer je onaj italijan nemoguća misija.
Don't hate what you don't understand.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 nov 2015, 20:54

xaviesta je napisao/la:Tu ti je opasan samo izostanak Busija kao 3. najboljeg igraca ekipe a za njega nema zamjene. Ali ako se Koke može zaganjat to bi bilo odlično ostalo je bacanje para jer je onaj italijan nemoguća misija.
Upravo. Evo povrijedio se i najbolji igrač dunjaluka pa se njegov izostanak nije plaho primijetio.

Okej je zamjena za Busija (ako se već ne planira gurati Samper), ali to svakako neće biti transfer koji će uzdrmati Evropu.
Činjenica je da se dug povećao sa 287M na 328M i da budžet za transfere na ljeto neće biti veći od standardnog (50M), s toga je bitnije dovesti nekog stopera tipa Laporte.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 nov 2015, 00:02

Iniesta played on Saturday against Madrid with a small calf muscle injury he had picked up with ESP. Player decided to take the risk. [md]
Sutra zasluženi odmor. :cool:

Rac najavljuje tešku artiljeriju, MSN prvi put od starta nakon dva mjeseca. Te promjena na stoperskom paru Bartra i Vermaelen bi trebali početi.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 nov 2015, 00:10

Da li ce se i sutra Pjanic iskupiti za lose igre protiv Irske :lol:
PS Evo na SK1 opet snimak El Clasica, nije bed pogledati iznova :mrgreen:

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 nov 2015, 00:56

"Ponovo Barca na sredini terena maltretira Real." :urnebes:

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.