O tome ja pricam buraz, al ne konta to narod ovaj, ovce ce ostat ovce.Gifron je napisao/la:Ovo je samo dokaz da su navijaci SELJE najveci primitivci i seljaci u drzavi. Jedno je smijati se rezultatskom neuspjehu i podjebavati ispadanjem iz lige, ali je totalno druga stvar slaviti odlazak covjeka koji je konacno pravilno vodio klub, sa vizijom i idejom i ljubavlju. Kojem nije bilo zao vlastitog novca, a otjerase ga lopovi radi vlastitog interesa. Pa radi takvih nam je i drzava ovakva, cak nas i izbjeglice izbjegavaju. Propadamo nasladjujuci se tudjoj muci i vodeci onom "Nek komsiji crkne krava". Odlazak predsjednika 90% znaci gasenje jednog od najstarijih klubova Bosne i Hercegovine, FK Slobode. Sloboda se nikada nije uspjela snaci u ovoj nakaradnoj drzavi, radi lesinara koji su samo ganjali vlastiti interes, a vi niste nista bolji od njih sa takvim razmisljanjem.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Druze, skoro pa svi forumski navijaci Zelje su napisali da im je zao cuti ovakvo nesto, kao sto je i vecina Pitara, i SB, Lukavca, i drugih mjesta. Sta odmah psujemo jedni drugima, sjeti se koliko smo mi prcali druge i busali se. Ovo je nasa borba, kao sto i Faraon veli, do nas je kako cemo djelovati.Gifron je napisao/la:Ovo je samo dokaz da su navijaci SELJE najveci primitivci i seljaci u drzavi. Jedno je smijati se rezultatskom neuspjehu i podjebavati ispadanjem iz lige, ali je totalno druga stvar slaviti odlazak covjeka koji je konacno pravilno vodio klub, sa vizijom i idejom i ljubavlju. Kojem nije bilo zao vlastitog novca, a otjerase ga lopovi radi vlastitog interesa. Pa radi takvih nam je i drzava ovakva, cak nas i izbjeglice izbjegavaju. Propadamo nasladjujuci se tudjoj muci i vodeci onom "Nek komsiji crkne krava". Odlazak predsjednika 90% znaci gasenje jednog od najstarijih klubova Bosne i Hercegovine, FK Slobode. Sloboda se nikada nije uspjela snaci u ovoj nakaradnoj drzavi, radi lesinara koji su samo ganjali vlastiti interes, a vi niste nista bolji od njih sa takvim razmisljanjem.
Hvala svima na podrsci i onima koji su prepoznali koliki je ovo minus i pogubnost po nas fudbal u cjelosti, ne samo za Slobodu i Tuzlu. Umjesto da vecina klubova ima jake sponzore i ulagace, da budemo rivali jedni drugima, kod nas i ovo malo ljudi koji bi ulagali se tjeraju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Znači zbog par negativnih komentara sve navijače jednog kluba trpaš u isti koš, još pri tome vrijeđaš taj isti klub? Vjerujem da bi ti isti navijači Selje u sličnoj situaciji stali uz svoj klub i pomogli rješavanju problema, kao što su to uradili mnogo puta do sada... to je najveća razlika.Gifron je napisao/la:Ovo je samo dokaz da su navijaci SELJE najveci primitivci i seljaci u drzavi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kapa doleBeduin je napisao/la:Druze, skoro pa svi forumski navijaci Zelje su napisali da im je zao cuti ovakvo nesto, kao sto je i vecina Pitara, i SB, Lukavca, i drugih mjesta. Sta odmah psujemo jedni drugima, sjeti se koliko smo mi prcali druge i busali se. Ovo je nasa borba, kao sto i Faraon veli, do nas je kako cemo djelovati.Gifron je napisao/la:Ovo je samo dokaz da su navijaci SELJE najveci primitivci i seljaci u drzavi. Jedno je smijati se rezultatskom neuspjehu i podjebavati ispadanjem iz lige, ali je totalno druga stvar slaviti odlazak covjeka koji je konacno pravilno vodio klub, sa vizijom i idejom i ljubavlju. Kojem nije bilo zao vlastitog novca, a otjerase ga lopovi radi vlastitog interesa. Pa radi takvih nam je i drzava ovakva, cak nas i izbjeglice izbjegavaju. Propadamo nasladjujuci se tudjoj muci i vodeci onom "Nek komsiji crkne krava". Odlazak predsjednika 90% znaci gasenje jednog od najstarijih klubova Bosne i Hercegovine, FK Slobode. Sloboda se nikada nije uspjela snaci u ovoj nakaradnoj drzavi, radi lesinara koji su samo ganjali vlastiti interes, a vi niste nista bolji od njih sa takvim razmisljanjem.
Hvala svima na podrsci i onima koji su prepoznali koliki je ovo minus i pogubnost po nas fudbal u cjelosti, ne samo za Slobodu i Tuzlu. Umjesto da vecina klubova ima jake sponzore i ulagace, da budemo rivali jedni drugima, kod nas i ovo malo ljudi koji bi ulagali se tjeraju.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ne bi me cudilo za par dana da okrene plocu da ostaje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Izvinjavam se pravim navijacima Zeljeznicara i sporta u Bosni i Hercegovini. Jesam malo pretjerao ovako na prvu jer sam stvarno popizdio citajuci komentare ovih 5-6 maloumnika kako se nasladjuju. Nije korektno od mene, razumijem!
Jedan grad, jedna ljubav!
Jasta baGifron je napisao/la:Izvinjavam se pravim navijacima Zeljeznicara i sporta u Bosni i Hercegovini. Jesam malo pretjerao ovako na prvu jer sam stvarno popizdio citajuci komentare ovih 5-6 maloumnika kako se nasladjuju. Nije korektno od mene, razumijem!

Beduin care i ti si rega,iskreno se nadam da Azmir ovo izvlaci da vas nece napustit.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 23 nov 2015, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Dugoročno bi to bilo najbolje za svaki klub u našoj ligi, eto počevši od Želje prvo.Elegant je napisao/la:Ne bi me cudilo za par dana da okrene plocu da ostaje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Treba Husica dovesti nama
Što su se pitari ušutili 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Da svaki klub ima Husica/Tana mi bi bili ko bombona.
Vodimo svoje brige, pardon, uživamo u svom stanju.FaraonTM je napisao/la:Što su se pitari ušutili
Istina je da su neki od navijača tuzlaka zaslužili da im se malo popije krvi, zbog ponašanja nakon utakmice na Koševu, ali to su pojedinci i neka bude njima na čast.
Nas zanima samo FK Sarajevo.

Tako je, nek svako svoju brigu brine...imaju drugi trenutno vise briga od nas. 

🔴⚫️
i da nema Hodžurdu i DiattuElegant je napisao/la:Da svaki klub ima Husica/Tana mi bi bili ko bombona.

koliko je ovo prelijepa država, gledam slike po Faceu, mnogo prelijepih mjesta u našoj jednoj i jedinoj za koja nemam pojma gdje su, to samo govori koliko mi ne znamo koliko je ova država prelijepa, predobri ljudi, ali politika nas nažalost uništi, glavešine gledaju samo sebe i onda ti dođe da kažeš ebem te Bosno, odoh ja dalje, kao što raja i odlazi .. sve što je dobro i pozitivno, kod nas se mora sjebat' i omalovažit'
sport nam je propao, propadamo i drugim sferama života, a toliki potencijal imamo

Hodžurda je više nego dobro odigrao svaku utakmicu u kojoj je dobio šansu, bez zajebancije 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Znam, vazda ste samo sebe gledalihilmo je napisao/la:Vodimo svoje brige, pardon, uživamo u svom stanju.FaraonTM je napisao/la:Što su se pitari ušutili
Istina je da su neki od navijača tuzlaka zaslužili da im se malo popije krvi, zbog ponašanja nakon utakmice na Koševu, ali to su pojedinci i neka bude njima na čast.
Nas zanima samo FK Sarajevo.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pitjitji udbaski.FaraonTM je napisao/la:Što su se pitari ušutili

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Docekuju pojacanja iz Mijanmara, doduse brazilci.FaraonTM je napisao/la:Što su se pitari ušutili
Ja na youtube malo gledao utakmice te lige, znaci igra i kvalitet

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 23 nov 2015, 23:42, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Sad ce Joge da to poćera
Elegant je napisao/la:Docekuju pojacanja iz Mijanmara, doduse brazilci.FaraonTM je napisao/la:Što su se pitari ušutili

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.