Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

DoeTz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la DoeTz » 23 nov 2015, 22:49

Gifron je napisao/la:Ovo je samo dokaz da su navijaci SELJE najveci primitivci i seljaci u drzavi. Jedno je smijati se rezultatskom neuspjehu i podjebavati ispadanjem iz lige, ali je totalno druga stvar slaviti odlazak covjeka koji je konacno pravilno vodio klub, sa vizijom i idejom i ljubavlju. Kojem nije bilo zao vlastitog novca, a otjerase ga lopovi radi vlastitog interesa. Pa radi takvih nam je i drzava ovakva, cak nas i izbjeglice izbjegavaju. Propadamo nasladjujuci se tudjoj muci i vodeci onom "Nek komsiji crkne krava". Odlazak predsjednika 90% znaci gasenje jednog od najstarijih klubova Bosne i Hercegovine, FK Slobode. Sloboda se nikada nije uspjela snaci u ovoj nakaradnoj drzavi, radi lesinara koji su samo ganjali vlastiti interes, a vi niste nista bolji od njih sa takvim razmisljanjem.
O tome ja pricam buraz, al ne konta to narod ovaj, ovce ce ostat ovce.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 nov 2015, 22:50

Gifron je napisao/la:Ovo je samo dokaz da su navijaci SELJE najveci primitivci i seljaci u drzavi. Jedno je smijati se rezultatskom neuspjehu i podjebavati ispadanjem iz lige, ali je totalno druga stvar slaviti odlazak covjeka koji je konacno pravilno vodio klub, sa vizijom i idejom i ljubavlju. Kojem nije bilo zao vlastitog novca, a otjerase ga lopovi radi vlastitog interesa. Pa radi takvih nam je i drzava ovakva, cak nas i izbjeglice izbjegavaju. Propadamo nasladjujuci se tudjoj muci i vodeci onom "Nek komsiji crkne krava". Odlazak predsjednika 90% znaci gasenje jednog od najstarijih klubova Bosne i Hercegovine, FK Slobode. Sloboda se nikada nije uspjela snaci u ovoj nakaradnoj drzavi, radi lesinara koji su samo ganjali vlastiti interes, a vi niste nista bolji od njih sa takvim razmisljanjem.
Druze, skoro pa svi forumski navijaci Zelje su napisali da im je zao cuti ovakvo nesto, kao sto je i vecina Pitara, i SB, Lukavca, i drugih mjesta. Sta odmah psujemo jedni drugima, sjeti se koliko smo mi prcali druge i busali se. Ovo je nasa borba, kao sto i Faraon veli, do nas je kako cemo djelovati.

Hvala svima na podrsci i onima koji su prepoznali koliki je ovo minus i pogubnost po nas fudbal u cjelosti, ne samo za Slobodu i Tuzlu. Umjesto da vecina klubova ima jake sponzore i ulagace, da budemo rivali jedni drugima, kod nas i ovo malo ljudi koji bi ulagali se tjeraju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 nov 2015, 22:52

Gifron je napisao/la:Ovo je samo dokaz da su navijaci SELJE najveci primitivci i seljaci u drzavi.
Znači zbog par negativnih komentara sve navijače jednog kluba trpaš u isti koš, još pri tome vrijeđaš taj isti klub? Vjerujem da bi ti isti navijači Selje u sličnoj situaciji stali uz svoj klub i pomogli rješavanju problema, kao što su to uradili mnogo puta do sada... to je najveća razlika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 nov 2015, 22:52

Beduin je napisao/la:
Druze, skoro pa svi forumski navijaci Zelje su napisali da im je zao cuti ovakvo nesto, kao sto je i vecina Pitara, i SB, Lukavca, i drugih mjesta. Sta odmah psujemo jedni drugima, sjeti se koliko smo mi prcali druge i busali se. Ovo je nasa borba, kao sto i Faraon veli, do nas je kako cemo djelovati.

Hvala svima na podrsci i onima koji su prepoznali koliki je ovo minus i pogubnost po nas fudbal u cjelosti, ne samo za Slobodu i Tuzlu. Umjesto da vecina klubova ima jake sponzore i ulagace, da budemo rivali jedni drugima, kod nas i ovo malo ljudi koji bi ulagali se tjeraju.
Kapa dole :salut: :salut: :salut: :salut:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 nov 2015, 22:54

Ne bi me cudilo za par dana da okrene plocu da ostaje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 23 nov 2015, 22:56

Izvinjavam se pravim navijacima Zeljeznicara i sporta u Bosni i Hercegovini. Jesam malo pretjerao ovako na prvu jer sam stvarno popizdio citajuci komentare ovih 5-6 maloumnika kako se nasladjuju. Nije korektno od mene, razumijem!
Jedan grad, jedna ljubav!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 23 nov 2015, 22:58

Gifron je napisao/la:Izvinjavam se pravim navijacima Zeljeznicara i sporta u Bosni i Hercegovini. Jesam malo pretjerao ovako na prvu jer sam stvarno popizdio citajuci komentare ovih 5-6 maloumnika kako se nasladjuju. Nije korektno od mene, razumijem!
Jasta ba :salut:
Beduin care i ti si rega,iskreno se nadam da Azmir ovo izvlaci da vas nece napustit.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 23 nov 2015, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 nov 2015, 22:58

Elegant je napisao/la:Ne bi me cudilo za par dana da okrene plocu da ostaje.
Dugoročno bi to bilo najbolje za svaki klub u našoj ligi, eto počevši od Želje prvo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 23 nov 2015, 23:01

Treba Husica dovesti nama

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 nov 2015, 23:03

Što su se pitari ušutili :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 nov 2015, 23:04

Da svaki klub ima Husica/Tana mi bi bili ko bombona.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 nov 2015, 23:12

FaraonTM je napisao/la:Što su se pitari ušutili :D
Vodimo svoje brige, pardon, uživamo u svom stanju.
Istina je da su neki od navijača tuzlaka zaslužili da im se malo popije krvi, zbog ponašanja nakon utakmice na Koševu, ali to su pojedinci i neka bude njima na čast.

Nas zanima samo FK Sarajevo. :salut:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 nov 2015, 23:14

Tako je, nek svako svoju brigu brine...imaju drugi trenutno vise briga od nas. :D
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 nov 2015, 23:14

Elegant je napisao/la:Da svaki klub ima Husica/Tana mi bi bili ko bombona.
i da nema Hodžurdu i Diattu :mrgreen:

koliko je ovo prelijepa država, gledam slike po Faceu, mnogo prelijepih mjesta u našoj jednoj i jedinoj za koja nemam pojma gdje su, to samo govori koliko mi ne znamo koliko je ova država prelijepa, predobri ljudi, ali politika nas nažalost uništi, glavešine gledaju samo sebe i onda ti dođe da kažeš ebem te Bosno, odoh ja dalje, kao što raja i odlazi .. sve što je dobro i pozitivno, kod nas se mora sjebat' i omalovažit'

sport nam je propao, propadamo i drugim sferama života, a toliki potencijal imamo :(

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 nov 2015, 23:19

Hodžurda je više nego dobro odigrao svaku utakmicu u kojoj je dobio šansu, bez zajebancije ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 nov 2015, 23:19

hilmo je napisao/la:
Vodimo svoje brige, pardon, uživamo u svom stanju.
Istina je da su neki od navijača tuzlaka zaslužili da im se malo popije krvi, zbog ponašanja nakon utakmice na Koševu, ali to su pojedinci i neka bude njima na čast.

Nas zanima samo FK Sarajevo. :salut:
Znam, vazda ste samo sebe gledali :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 nov 2015, 23:28

Pitjitji udbaski. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 nov 2015, 23:40

Docekuju pojacanja iz Mijanmara, doduse brazilci.

Ja na youtube malo gledao utakmice te lige, znaci igra i kvalitet :urnebes: , ako nista imaju male stadione i travnjake da im mnogi zavide.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 23 nov 2015, 23:42, ukupno mijenjano 2 puta.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 23 nov 2015, 23:41

Sad ce Joge da to poćera

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 23 nov 2015, 23:41

Elegant je napisao/la:
Docekuju pojacanja iz Mijanmara, doduse brazilci.
:njanjanja: :njanjanja:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.