FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 20 maj 2010, 22:35

1921 je napisao/la: Ocekuju da navijas za srpski klub, buduci da si zvezdas.
Isnar je napisao/la: Ne mozes, jer da bi ovdje komentarisao moras se koristit gvozdovskim rjecnikom, oni samo taj razumiju... ;)
slika
Treci put castimo

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 20 maj 2010, 22:35

Schlager je napisao/la:Zvezda i Zeljeznicar,to je protivprirodni blud!

Da je bar Partizan i Zeljeznicar,ne bi mi to njegovo sinocnje navijanje uopste zapelo za oko i ne bih komentarisao.
Navijanje i simpatiziranje nije jedno te isto. Uostalom, bio je na strani boljeg kluba.

I ti , kao i svi mi.. navijamo za Chelsea , a ne za Wigan u njihovim susretima :mrgreen:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 maj 2010, 22:35

Ja spajam nespojivo jbg.a valjda si vec i procitao zasto sam navijao za ZElju,da mi nije bilo caleta apsolutno bi mi svejedno bilo ko bi dobio navijao bi samo za dobar fudbal sto se sinoc svakako moglo videti,sto ja u poslednjih 10-ak godina nisam vidjao cesto na terenima ne samo kod vas nego i u citavom regionu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 20 maj 2010, 22:36

Него, drop % ' " на ? ' &?
"" ПУТ ""

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 20 maj 2010, 22:36

& ' % $ ? & ? ? $ се " онај $ ? % -, она статуа у ' ? $, $ се ' ? ? - $ $ % "
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 maj 2010, 22:37

Ko tebe šta pita ,pacenice -nisam se tebi uopšte obratio i ne moraš biti svakom loncu poklopac...gledaj svoja posla i pokupi se sa ove teme.

Ovo je najbolji vic...ovaj drop pise o tjeranju,a on danas sa borceve teme tjera ljude....to je ovaj citat gore koji me danas bas zabavio kad sam vidio da on tjera covjeka sa teme FK Borac,to mi je bio jedan od jacih folova u zadnje vrijeme....

Toliko mi je to bilo simpaticno da nisam htjeo da se mijesam :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 22:38

Schlager je napisao/la:
Ko tebe šta pita ,pacenice -nisam se tebi uopšte obratio i ne moraš biti svakom loncu poklopac...gledaj svoja posla i pokupi se sa ove teme.

Ovo je najbolji vic...ovaj drop pise o tjeranju,a on danas sa borveve teme tjera ljude....to je ovaj citat gore koji me danas bas zzbavio kad sam vidio da on tjera covjeka sa teme FK Borac,to mi je bio jedan od jacih folova u zadnje vrijeme....
:lol: :lol:

Koji ste vi bolesnici ,to nije humano
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 20 maj 2010, 23:17

1921 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Zvezda i Zeljeznicar,to je protivprirodni blud!

Da je bar Partizan i Zeljeznicar,ne bi mi to njegovo sinocnje navijanje uopste zapelo za oko i ne bih komentarisao.
Navijanje i simpatiziranje nije jedno te isto. Uostalom, bio je na strani boljeg kluba.

I ti , kao i svi mi.. navijamo za Chelsea , a ne za Wigan u njihovim susretima :mrgreen:
hahahaha pa samo mi reci po kom parametru :)

u prvenstvu igrali smo dvije utakmice i imamo bolji medjusobni skor.

U kupu jelte i da ne govorimo isto dvije utakmice bolji medjusobni skor :)

i kako to onda bolji ??:)

da ti kazem borac i zeljeznicar su u šrincipu dvije ravnppravne ekipe u kojoj je borac tehnicki jaca ekipa a zeljo fizicki jaca i to ti je to, s tim da je borac u oba takmicenja ove sezone u medjusobnim duelima bolji od zelje. to je samo CINJENICA, koja znam da ne zvuci tebi bas prijatno i nije u skaldu sa euforijom po kojoj je zeljo atomska ekipa za sve druge ali to ti jae ovako kako ja rekoh i svi koji znaju u fudbal to ce ti potrditi
TREĆI PUT ČASTIMO !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 23:19

cuj Borac tehnicki jaca ekipa od Želje hahaha :lol: :lol: :lol: vic godine... a sve malj do malja na terenu... ne mogu dati gola Travniku do 95 minute vec im sudija izmišlja nekakve penale.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 20 maj 2010, 23:21

Schlager jarane, ti si odje ko najpametniji i mislim da si 100% uvjeren da je ono sinoc bilo izrezirano, tj. da se mnogo prije dogovorila podjela trofeja, posto je Zeljo u zadnje vrijeme mnogo bolje igrao, Borac se zadovoljio i Kupom. . .

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 20 maj 2010, 23:26

juveboy je napisao/la:Schlager jarane, ti si odje ko najpametniji i mislim da si 100% uvjeren da je ono sinoc bilo izrezirano, tj. da se mnogo prije dogovorila podjela trofeja, posto je Zeljo u zadnje vrijeme mnogo bolje igrao, Borac se zadovoljio i Kupom. . .
ti onda ne znas kako izgledaju izrezirane utakmice , ne lupetaj, ona utkamica je bila izuzetno kvalitetna i takva utakmica se ne moze namjestiti .

Iskreno najbolja utkamica u ligi koju sam gledao do sad, u zadnjih puno godina i ti kazes izrezirana.

svasta ljudi pricaju bas svasta
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 20 maj 2010, 23:28

drop je napisao/la:cuj Borac tehnicki jaca ekipa od Želje hahaha :lol: :lol: :lol: vic godine... a sve malj do malja na terenu... ne mogu dati gola Travniku do 95 minute vec im sudija izmišlja nekakve penale.
drop sreco moja, kako ti ne dosadis sam sebi.
TREĆI PUT ČASTIMO !

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 20 maj 2010, 23:29

drop je napisao/la:cuj Borac tehnicki jaca ekipa od Želje hahaha :lol: :lol: :lol: vic godine... a sve malj do malja na terenu... ne mogu dati gola Travniku do 95 minute vec im sudija izmišlja nekakve penale.
Cestitke iz Travnika,Borcu na osvojenom kupu.
a ti drop, kako je zeljeznicar igrao sa Travnikom?
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 20 maj 2010, 23:30

ultras je napisao/la:
Cestitke iz Travnika,Borcu na osvojenom kupu.
a ti drop, kako je zeljeznicar igrao sa Travnikom?
hvala ultras !
TREĆI PUT ČASTIMO !

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 20 maj 2010, 23:35

borcev_navijac je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Schlager jarane, ti si odje ko najpametniji i mislim da si 100% uvjeren da je ono sinoc bilo izrezirano, tj. da se mnogo prije dogovorila podjela trofeja, posto je Zeljo u zadnje vrijeme mnogo bolje igrao, Borac se zadovoljio i Kupom. . .
ti onda ne znas kako izgledaju izrezirane utakmice , ne lupetaj, ona utkamica je bila izuzetno kvalitetna i takva utakmica se ne moze namjestiti .

Iskreno najbolja utkamica u ligi koju sam gledao do sad, u zadnjih puno godina i ti kazes izrezirana.

Pitao sam Schlagera, sta se ti javljas, smatras se pametnijim ili sta ? :mrgreen: LoL

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 20 maj 2010, 23:37

juveboy je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:

Pitao sam Schlagera, sta se ti javljas, smatras se pametnijim ili sta ? :mrgreen: LoL
onda koristis pp ;) u drugom slucaju svako je pozvan odgovoriti, to je poenta foruma ;)
TREĆI PUT ČASTIMO !

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 20 maj 2010, 23:46

[/quote]

onda koristis pp ;) u drugom slucaju svako je pozvan odgovoriti, to je poenta foruma ;)[/quote][/quote]
Hahaha, umijes li ti citati, pa ni pravilnik nisi procitao, mozda zato sto nije pisan Cirilicom:D ( Sala mala ) Vidis da sam se direktno obratio Schlageru, momak je znao rezultat prije utakmice, bio uvjeren u osvajanje Kupa, nije isao na utakmicu, sta jos rec' . . .

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 maj 2010, 23:46

Da nije bilo one bombe Bucana ili Beslije,ne sjecam se,10-tak minuta prije kraja koja je prohujala milimetar iznad precke,mozda bi ovi koji sumnjaju i imali nekih elemenata,ali mislim da taj detalj razuvjerava i one najsumnjicavije.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 maj 2010, 23:48

Schlager je napisao/la:
Da nije bilo one bombe Bucana ili Beslije,ne sjecam se,10-tak minuta prije kraja koja je prohujala milimetar iznad precke,mozda bi ovi koji sumnjaju i imali nekih elemenata,ali mislim da taj detalj razuvjerava i one najsumnjicavije.
Samo da podsjetim na silne prilike, i milimetre i bravure Šehića protiv Veleža, kad smo "kupili" :oops:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 maj 2010, 23:50

ovo je bilo pred sam kraj,kad vise nema vremena za popravni,a taj izvjestaj iz mostara ja nisam komentarisao

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.