FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dolina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dolina » 23 nov 2015, 19:12

Igramo nedorečeno čitavu sezonu, Blagojević se previše troši kao i Đelmić, Beganović se bori a ni sam ne zna gdje bi prije, izgori brzo mada ima želje, vidi se. Ni sam ne znam da li dovoditi neprovjerene igrače na polusezoni (bacanje para) ili moliti Boga da Joco počne zabijati. Malo nam fali, vidi se da mogu kada hoće ali kada treba da protivnika dokrajčimo mi petljamo nepotrebno.
Isto sumnjam da će se sablja kockati sa mlađim igračima do kraja sezone jer nama je sada svaka finale lige prvaka. Koliko god mlađi grizli ovo drugi igraju na iskustvo. Jbg odavno nismo bili u ovakvoj situaciji.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 23 nov 2015, 19:18

salle86 je napisao/la:
Gator je napisao/la:Ako su uspjeli da vrate 1/3 nogom se u guzicu. Dug nije pola mil. nego puno puno veći. Ja mislim da ce ova uprava poslije skupstine napustiti klub.
DUG:
2,6 poreska (1,2+1,4) -10.000 mjesecno se placa poreskoj
1,0 - tužbe
1,5 - dobavljaci
0,7 - igraci
0,4 - uposlenici
0,2 - treneri
0,25 - pozajmica
0,15 - ns i pdv

ovako sam ja shvatio Gredića
dosta ovoga je vraćeno ali ako ne računamo ovih 1,2 koji idu na rate, nek je pola od ovog ostalog vraćeno na konju smo

a sa nekih 2 miliona od europe, dodatnih 2 miliona mi bismo bili na nuli

(laički pričam samo da se zna)
Treba se uzeti u obzir tekući troskovi. Ali kad vidim dug i sa 1/4 bio bi zadovoljan :mrgreen:

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 23 nov 2015, 19:21

Gator je napisao/la:Treba se uzeti u obzir tekući troskovi. Ali kad vidim dug i sa 1/4 bio bi zadovoljan :mrgreen:
"nekih 170.000 mjesečno potrebno da klub normalno funkcioniše"
to je tih 2 miliona koliki je budžet i pare koje su valjda sigurne :D
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 23 nov 2015, 19:35

AsharaK je napisao/la:Skoro se spominjao onaj izvjestaj za clanove, dokle je se doslo sa tim? Kad cemo ga dobiti?

Vrlo brzo ide poziv članovima za delegiranje. Skupština je u januaru upravu zbog izvještaja da bi se mogla uzeti kopmletna 2015. godina.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 23 nov 2015, 19:47

Bice jako tesko kroz ligu osigurati evropu zato ce zeljo sve dati u kup.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 25 avg 2016, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 23 nov 2015, 20:00

Kako za vrijeme ove pauze nismo odigrali ni jednu prijateljsku utakmicu s nekim amaterima/polu-profesionalcima da uvalimo 7+ i da napokon neki od nasih igraca malo prorade, dobiju to neko samopouzdanje? To mi je nekako glup potez, prije svako malo prijateljska s nekim amaterima. Sad samo tokom priprema i to moraš molit da odigramo prijateljsku. Ako se igra utakmica u subotu, ko nije igrao u subotu u nedelju igra prijateljsku s nekom debilskom ekipom, samo da se igra. A tokom ovih pauza obavezno. Nije isto igrati na treningu izmedju sebe i igrati protiv nekakvih novih igrača.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 23 nov 2015, 20:01

Imal od tog Mailsona ista,ako je dobar njega ljevo a beka dovest i vratit stanica ako Djelma ode

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 23 nov 2015, 20:08

Cujem neki bi Nigerijac trebao doci na probu napadac..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 23 nov 2015, 20:09

Ipee je napisao/la: Vrlo brzo ide poziv članovima za delegiranje. Skupština je u januaru upravu zbog izvještaja da bi se mogla uzeti kopmletna 2015. godina.
Ti i @FKZ1921 mi se činite dosta upućeni, pa mogao nam je jedan od vas dvojice ovdje u kratikim crticama pojasniti kako i šta u vezi izbora?
Ili neko treći, svejedno je.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 23 nov 2015, 20:15

Pa ništa. Svaki član će moći sebe delegirati ili nekog predložiti naravno uz lične podatke, koliko se može pomoći Klubu itd itd. Komisija će razmotriti sve i odabrati 54 člana koja će morati biti aktivni, tj. nadam se da hoće. Sve će biti transparentno odrađeno. Mislim da FKZ1921 zna više, a tu je i ChWilla :D

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 23 nov 2015, 20:40

Sve bitne informacije za članove,a vezano za izbornu skupštinu, klub će saopstavati preko oficijelne stranice.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 nov 2015, 20:51

chwilla je aldin ne vjerujemo njemu :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 23 nov 2015, 20:51

Okolele je napisao/la:Cujem neki bi Nigerijac trebao doci na probu napadac..
Da nije mozda Okolele ???
FORZA ZELJO

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 nov 2015, 20:55

nwanko kanu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 23 nov 2015, 20:55

kenan_tm87 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Cujem neki bi Nigerijac trebao doci na probu napadac..
Da nije mozda Okolele ???
:mrgreen: mozda
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 23 nov 2015, 20:59

martins

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 23 nov 2015, 21:02

Da se dotaknem danasnje utakmice. Jedna od boljih utakmica Zelje ove sezone. Nazalost, opet realizacija zakazala i taj zavrsni pas.
Antolovic - solidno odradio posao, pitanje da li ce ikad nauciti izbijat loptu :D
Memija- pozrtvovan, borben. Naprijed se spetljao par puta, ali solidno odigrao. Vrijeme je da se uozbilji, odavno nismo dali dali u reprezentaciju jednog beka, a ima sve uslove i predispozicije da eksplodira i zavrsi u repki.
Kosoric- jedan od meni najdrazih igraca. Borben pozrtvovan, svaka lopta prema njemu je nasa lopta. Zasluzuje kapitensku.
Hodzurda - Momak fino igra. Prvo poluvrijeme imao par gresaka, ali drugo na nivou odigrao. Pokazuje da je sasvim solidan igrac.
Mladenovic - Mislim da je uz derbi njegova najbolja utakmica danasnja. Ono naprijed cemo progledati kroz prste sto zbog loseg terena sto zbog cinjenice da smo svjesni da je ofanzivno limitiran. Malo ga je Tiago ukopavao ostavljajuci ga samog al su mu pomagali dvojica iz veznog reda.
Hadziahmetovic - konacno pokazao zasto je najveci talenat u Zelji, bez dileme. Na jednom potezu mozes vidjeti da li neko zna ili ne. Odlicno je odigrao, presijecao napade, gurao se i dobijao duele. Definitvno se vratio :D
Blagojevic - standardno dobar.
Beganovic - Momak za jednu utakmicu pretrci ko Kokot za 4. Sto neko rece danas nakon sto je izaso Dzenis " Vidi budale i oko klupe trci". Borben, agilan, vrsi pritisak na zadnju liniju. U nedostatku 10ke to ima ogroman uticaj. Bravo Dzenise.
Dzelmic - Kolko god neki trubili o njemu, covjek je pokazao da je trenutno uz Duljevica najbolje krilo u Pl BiH. Prvo poluvrijeme je nepredvidivo ulazio u sredinu, pa na stranu, vozao odbranu Borca. Definitivno bi morao ostati kod nas.
Tiago- Simpaticni Tiago sasvim dobar. Gol, trud, borba. Minus mu je ostavljanje Mladenovica par puta na promahi nazad. Jos jedan minus je to sto je, suprotno Dzelmicu, predvidiv. Cesto puta se zavuce prema gol liniji, a mogao bi i bolje bi bilo prema sredini da ide. Inace veliki respect za proslavu gola.
Kokot - Ovog momka sam toliko gotivio, ali ponekad mi na zivce ide, da bi ga zajmio šakama. Nista me nije iznerviralo ko danas ono mahanje rukama kad je vidio da ce on biti zamjenjen. Nevjerovatno. Kod pravih trenera bi dobio pofinu kaznu. Imao si toliko sansi, propustio si i red je da izadjes.
Stokic - Momak je danas u par navrata pokazao da je klasa. Par puta je primio loptu maestralno. Slobodnjak fino izveden, ali golman je na mjestu bio. Inace zasluzuje, uz malo bolji pristup, da pocinje od prve minute.
Mujagic - Hasanovic - Malo sto su proveli na terenu solidno su se pokazali.

Sad u Bijeljinu pametno, i strpljivo. Da sam na mjestu Mulalica, Dzelmic i Tiago bi sa klupe poceli i u drugom poluvremenu bi im dao sansu. Radnik ima odlicnu ekipu, jos boljeg trenera i ne losu upravu. Vecinu bodova su uzeli zadnjih 30 minuta. Puste protivnika da se istrci, izmori, oni fokusirani na odbranu i zadnjih pola sata lete po terenu. Mi smo danas popustili pred kraj, u Bijeljini se to ne smije desiti, jer je Radnik dosta ozbiljnija ekipa od Borca. Dosta od mene :lolno:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 nov 2015, 21:09

Ipee je napisao/la:martins
[youtube][/youtube] :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 23 nov 2015, 21:11

Ma ja dovodimo istrošene igrače, umjesto da se uprava trzne i dovede nekog mladog, talentovanog napadača al gdje će to valja platiti, sve pohapali od evrope! :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 23 nov 2015, 21:17

Daj ba koji ce nam k. Martins, imamo Stokica iskusnog i Mujagica. :)
FORZA ZELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.