Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Po meni najljepši izbor bi bio ovosezonski HSV, kad već nisu mogli dati unikatni

Danas sam dobio oba dresa sa Adidas.com
Plavi nije nesto, malo je dracav. Dok je bjeli odlican. Et samo da znate ako racunate kupiti.
Plavi nije nesto, malo je dracav. Dok je bjeli odlican. Et samo da znate ako racunate kupiti.
Re: Odg: RE: Re: Dres reprezentacije BiH
Blago tebi jarane kad mozesDjedo10 je napisao/la:Danas sam dobio oba dresa sa Adidas.com

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Evo nasih dresova za SP 2018.

acadrem9 je napisao/la:Po meni najljepši izbor bi bio ovosezonski HSV, kad već nisu mogli dati unikatni

Mozda jesmo sirotinja ali nismo tolika da nosimo dvije krpe razlicite boje, najruzniji dres sto sam ikad vidio
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma ja, bolje i svijetlo plava kojoj je jedina veza sa Bosnom i Hercegovinom ta što ju je Džeko nosio 4 godine, nego žuta koja je prisutna i na staroj i na novoj zastavi, kao i na grbu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bravo za moderaciju sto i dalje ignoriraju ovog pacijenta.
Goalgetter je napisao/la:Bravo za moderaciju sto i dalje ignoriraju ovog pacijenta.

"We need to suffer. And we need to fight."
- Goalgetter
- Kontakt:
Mogu komotno i ukinuti ovu opciju ''prijavi post''. Ionako nicemu ne sluzi.Captain4 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Bravo za moderaciju sto i dalje ignoriraju ovog pacijenta.![]()
![]()
![]()
![]()
Sta imas protiv mene?Goalgetter je napisao/la:Mogu komotno i ukinuti ovu opciju ''prijavi post''. Ionako nicemu ne sluzi.Captain4 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Bravo za moderaciju sto i dalje ignoriraju ovog pacijenta.![]()
![]()
![]()
![]()

Sta imas protiv mene?fuad94 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:quote="Goalgetter"]Bravo za moderaciju sto i dalje ignoriraju ovog pacijenta.
Mogu komotno i ukinuti ovu opciju ''prijavi post''. Ionako nicemu ne sluzi.

Možda zato što pljuješ po BiH reprezentaciji na svakom kutu ..
fuad94 je bivši.
Napokonadmin je napisao/la:fuad94 je bivši.

Oba nova dresa i domaći i gostujući su mi generalno dobro urađena, s obzirom da je naše građanstvo emotivno vezano za neke prošle faze države, logično je da će postojati razne struje koje smatraju da mi imamo neku tradiciju, mada 20-ak godina fudbalske reprezentacije relativno i ne može se nazvati tradicijom, tradicija je mnogo jača riječ od 20 godina i tek treba nastajati što se tiče fudbalske reprezentacije BiH, bez obzira na to da ne lutam od teme, generalno Nike pravi mnogo bolje dresove reprezentacijama od Adidasa, ali šta je tu je, u ovom segmentu sa opremom napredujemo i držimo korak s vremenom napokon, ali se to mora sve potvrditi na terenu gdje je mnogo bitnije.
Realno, kakav god dres da se uradi, uvijek će se naći neko kome će nešto zasmetati. Meni je bitno da ne nosimo vreće ili šišmiš krila kreacije, da igrači liče na nešto. Kakve su nijanse boje su već stvari ukusa svakog pojedinca.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
[img][IMG]http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/27 ... 57fe7f.jpg[/img][/IMG]
[img][IMG]http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/27 ... 57fe7f.jpg[/img][/IMG]
Ako nekog zanima gdje moze nabavit dres, moze se obratit u inbox. Vrlo povoljno 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Jel zna neko gdje bi se mogao uzeti novi dres repke? Jučer bio u Adidasu (SCC) nije bilo, prošao ulicom gdje bi trebao biti fanshop ali nisam ga skontao ili bar nisam vidio da radi išta.
edRed je napisao/la:Jel zna neko gdje bi se mogao uzeti novi dres repke? Jučer bio u Adidasu (SCC) nije bilo, prošao ulicom gdje bi trebao biti fanshop ali nisam ga skontao ili bar nisam vidio da radi išta.
imas online na addias.de ima i u becu da se kupi u par radnja
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
imal gdje link gdje se moze kupit nova oprema ?
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....