A nezaboravni gol protiv Čelzija u Superkupu? Mislim da mu je to zadnji gol u Bayernu prije ovogBesic je napisao/la:Javi zadnji put pogodio dok je Jupp vodio tim čini mi se .

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
A nezaboravni gol protiv Čelzija u Superkupu? Mislim da mu je to zadnji gol u Bayernu prije ovogBesic je napisao/la:Javi zadnji put pogodio dok je Jupp vodio tim čini mi se .
kad god igra Robben, Lewa nekim čudom zapadne u krizuKlare je napisao/la:Hojbo čitavo vrijeme ima nešto protiv svojih, ne razumijem onakav krkanluk.![]()
Na kraju rutinerski, iako je većim dijelom ličilo na utakmicu u Frankfurtu, Javi ponovo postaje extra važan igrač, to je jako bitno, Lewa ponovo u krizi, a Miler rutiner, velemajstor, šta drugo reći.
ma bilo je to većinom patnja kao protiv Frankfurta, ali eto pretegnulo na našu stranu, već sada je očigledan problem gostujućih utakmica, to odigramo baš debelo ispod nivoa domaćih. Posjed je tu, ali problem u napadu traje već dugo, s tim smo muku imali u Lp i prošle i pretprošle godine, a Gvardiola je i u Braceloni imao sličnih problema.coelho41 je napisao/la:nažalost nisam gledo utakmicu, gledo sam pregled, al mi ne izgleda ko da smo baš toliko sigurni u sebe bili...
Ma boli ga ona stvar , čovjek zaradi za sedmicu koliko mi ne možemo za pola životaNerminovic je napisao/la:Nece se on s tom kilazom vratiti na svoj stari nivou, iskreno otkad je dosao izgledao je mnogo sporiji nego sto je bio u Dortmundu![]()
+++ BREAKING NEWS +++
Jérôme Boateng hat seinen Vertrag beim FC Bayern München bis 2021 verlängert!
takodjer kapa do poda, a pored toga miler je je najmladji prvi strijelac SP, i za svojih 25 godina dao je golova na SP i EP sto ronaldo nece do kraja karijere na velikim takmicenjima i jos par rekorda po broju pobjeda u BL u odnosu na nj. godine itd. itd. al nazalost nije marketinski isplativ i zato ga zatupljeni nogometni svijet nece dozivljavat kao najboljeg igraca na svijetu, al ce se zato svaki navijac bayerna jednoglasno slozit da je najkonstantniji i najbolji u bayernu pored nojeradr.adnan je napisao/la:Večerašnjom pobjedom, Tomica bi stigao do brojke 50 pobjegao u LP-u i time bi postao najmlađi igrač kome je to uspjelo
Na taj način bi pretekao Raula, Cristiano Ronalda i Messija
Tomici jedan duboki naklon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.