FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ipee
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ipee » 23 nov 2015, 18:06

[youtube][/youtube]

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 23 nov 2015, 18:09

Brzo mi splahnu zadovoljstvo osvojenim bodovima.
Gledam tabelu, gledam bodovni zaostatak i protivnika narednog. Mi ako narednu kiksamo, ligu možemo zaboraviti. 10 bodova nema teorije da možemo nadoknaditi za Radnikom a sigurno koji bod više za Sarajevom, Zrinjskim, Širokim, Slobodom...
Kup opet ostaje jedina nada za europu ali daleko smo mi od toga da se možemo osloniti na trofej tu.
Sav "dobar rad" uprave će pasti u vodu ako ove sezone ostanemo bez europe...džaba im svi ti sitni sponzori ako izgubimo najvećeg...uefu

volio bih da se mogu ugristi za jezik nekad tamo na kraju sezone ali nisam optimista je.bem ga ... nikako

VTŽ
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 23 nov 2015, 18:16

Dzenisu treba zabraniti bilo kakvo dodavanje unutar 16. Imaš jednu opciju i to samo sut, taman bio mrtvi ugao. Koliko se puta nadje u šansu za gol, on je pruzi ili Kokotu ili Tiaghu

11plavih1992
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih1992 » 23 nov 2015, 18:24

themaniaks je napisao/la:
11plavih1992 je napisao/la:Svakim danom svjedocimo sve vecem broju briljantnih biznismena na ovom forumu. Iako se ljuborno kriju iza svojih nickova, ne sumnjam da je rijec o vlasnicima izuzetno uspjesnih firmi. Mrtvi hladni donose sud o stvarima o kojima normalan insan u najboljem slucaju moze samo pretpostavljavati. Em kako potpisivati ugovore, koga dovesti, em koju im platu dati, koga se kutarisati, kako šmrkom prati stolice na sjeveru, kako se hvataju pahuljice u zraku ... Jos se naljute kad im neko argumentovano pokusa ukazati na siru sliku, ali jok, ono zapne ko sivonja.
Sve ih pozivam da mi se jave u pp kako bih aplicirao za rad u njihovim firmama. I ja zelim biti dio uspješne price. Mudroseri jedni
ma nema to veze sa biznismenima ovdje se prica o nekim osnovnim stvarima o kojima se ne pazi i ovdje vecina nas pohvali kada se nesto dobro uradi al isto tako kad je nesto lose treba kritikovati,uostalom ovaj forum nema nikakv uticaj ni na koga samo dodje kao neki ispusni ventil.
Ukazivati na nedostatke je u redu ali donositi sud "na nož"
neargumentovano, hajterski, pod dojmom necega sto je isto tako bez argumenata vec izreceno i sa ciljem unosenja defetizma je.... grebes takav ispusni ventil. To je papanski. Hodzurda je klasicni primjer i kao sto @fanzi napisa samo zbog prezimena. I u pravu je covjek. Ali to je jadno.
@bagrcavi lijepo napisa o napretku u vizualu kad su reklame u pitanju, ali dok ne osvane samsung ili koja vec arena, nista nam ne valja. A ja znam da generalno mi nismo takvi
05. - 07. Oktobar 1992

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 23 nov 2015, 18:30

11plavih1992 je napisao/la: @bagrcavi lijepo napisa o napretku u vizualu kad su reklame u pitanju, ali dok ne osvane samsung ili koja vec arena, nista nam ne valja. A ja znam da generalno mi nismo takvi
naravno da je za pohvale
ali mrtvi se broje na kraju
ako ne odemo u europu sve ove sponzore i reklame mogu okačiti mačku o rep jer to što od njih dobijamo nije ni kap u moru koliko se dobije od europe

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 23 nov 2015, 18:34

salle86 je napisao/la:Brzo mi splahnu zadovoljstvo osvojenim bodovima.
Gledam tabelu, gledam bodovni zaostatak i protivnika narednog. Mi ako narednu kiksamo, ligu možemo zaboraviti. 10 bodova nema teorije da možemo nadoknaditi za Radnikom a sigurno koji bod više za Sarajevom, Zrinjskim, Širokim, Slobodom...
Kup opet ostaje jedina nada za europu ali daleko smo mi od toga da se možemo osloniti na trofej tu.
Sav "dobar rad" uprave će pasti u vodu ako ove sezone ostanemo bez europe...džaba im svi ti sitni sponzori ako izgubimo najvećeg...uefu

volio bih da se mogu ugristi za jezik nekad tamo na kraju sezone ali nisam optimista je.bem ga ... nikako

VTŽ
ovu polusezonu cemo zavrsiti kao sesti sa 30 osvojenih bodova.

s obzirom da Sloboda ide Borcu, a komsije igraju sa Sirokim, ocekujem da ce se bodovna razlika izmedju nas i vodecih ekipa znatno smanjiti.
na proljece cemo biti daleko bolji...
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 23 nov 2015, 18:35

Djenisu se ne smije prigovarati.. Momak pogine svaku utakmicu.. To sto nekad ne ide je normalno.. Ja bih bio prezadovoljan kada bi svi igrači imali srce i volju koju Djenis ima.. Nadam se da će biti pametan i izbjeći poroke koji mu mogu usporiti razvoj..
BUDI ŽELJO !!!

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 23 nov 2015, 18:37

Samo da hoce vise sutati prema golu a ne onoliko srati sa nekim kombinatorikama mi bi sad bili u vrhu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 23 nov 2015, 18:40

takav scenario istina moguć ali znajući nas daj Bože
sloboda ide u prijedor, široki u vitez, sarajevo dočekuje travnik a zrinjski fenjeraša drinu
kolo poslije toga sloboda kući sa slavijom, zrinjski ide u travnik, sarajevo i široki na pecari i radnik u vrapčićima

zato kažem, naš poraz u bijeljini bi značio kraj ma kako imalo još haman pola sezone da se igra
teško je očekivati svake godine isti scenario

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 23 nov 2015, 18:49

VTŽ
Nece dobar rad pasti u vodu ako ostanemo bez evropskih utakmica AKO ispoštuju ono što govore da već duže vremena rade, a to je vraćaju DUGOVE! Sa ovim prethodnim uštedama i novim sponzorima, veći dio dugova do sada se MORAO vratiti. Vidjećemo na šta će to na kraju ispasti. Ako se vrate dugovi i stvori pretpostavka za potpuno zdrav klub onda i ne žalim jednu sezonu bez Evrope, u suprotnom mogu ići ako izostane i jedno i drugo.
FORZA ZELJO

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 23 nov 2015, 18:56

Ne znam sto ali nekako sam siguran da ce se nasi vise skoncetrisati na kup, u prvenstvu ako bude sta dobro I jeste ako ne, necemo propasti kao sto kaze ovaj iznad.

Sutanje na protivnicki gol, molim vas bez peglanja to im jedino zamjeram. Vidilo se danas da ginu momci, posebno Beganovic.
Za Mladenovica ovo da je los skroz bio, :nene: nije ali decko kad ubacuje ja vec gledam na koju ce tribinu odletit lopta.
Bek je mora u naletu ubaciti a ne dok se namjesti pa I tad je fula.
Hocemo Jocu 90 min pa kud puklo da puklo!
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 23 nov 2015, 18:58

Ma Joco pakas nece da se javi navijacima..Daj Mujagu od pocetka..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 23 nov 2015, 19:01

Okolele je napisao/la:Ma Joco pakas nece da se javi navijacima..Daj Mujagu od pocetka..
Sigurno ga stid, vidis da nije imo 5 dodira s loptom plus šut. Mozda mu zao borca :)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 23 nov 2015, 19:01

Mladenović je prosječan bek sa prosječnim izvedbama.. Nije on nešto ni griješio do sada ali nije vala ni dobra puno uradio.. Prosjek za klubove poput Slavije, Rudara i sl. Dobar je možda za klupe a nadam se da ćemo dovesti nekog puno boljeg beka na zimu..
BUDI ŽELJO !!!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 23 nov 2015, 19:04

nema teorije da mogu namaći toliko love koliko europa donosi
ne bih da ispadnem pljuvač, kritičar...kako god ali fakat sam zabrinut
u situaciji kad imaš "glavnog sponzora" u uefi nema toga šta ga može zamjeniti...

dugovi su tu ali oni se vraćaju na rate...neki i odma
od europe se i vraćaju uostalom...prošlogodišnje

nije isto kad barataš sa 2 miliona ili sa 4
kako gredić onda reče, oko 170.000 je potrebno da funkcionišemo...mjesečno

a sav ostali dug bez poreske je bio oko 3,5
Zadnja izmjena: salle86, dana/u 23 nov 2015, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 23 nov 2015, 19:06

Ipee je napisao/la:[youtube][/youtube]
al komentar na kokotov promasaj :rol: :rol: :rol: legendarno :rol:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 23 nov 2015, 19:07

Skoro se spominjao onaj izvjestaj za clanove, dokle je se doslo sa tim? Kad cemo ga dobiti?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 23 nov 2015, 19:07

kenan_tm87 je napisao/la:

VTŽ
Nece dobar rad pasti u vodu ako ostanemo bez evropskih utakmica AKO ispoštuju ono što govore da već duže vremena rade, a to je vraćaju DUGOVE! Sa ovim prethodnim uštedama i novim sponzorima, veći dio dugova do sada se MORAO vratiti. Vidjećemo na šta će to na kraju ispasti. Ako se vrate dugovi i stvori pretpostavka za potpuno zdrav klub onda i ne žalim jednu sezonu bez Evrope, u suprotnom mogu ići ako izostane i jedno i drugo.
Ako su uspjeli da vrate 1/3 nogom se u guzicu. Dug nije pola mil. nego puno puno veći. Ja mislim da ce ova uprava poslije skupstine napustiti klub.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 nov 2015, 19:12

Borac druga liga je skroz OK :bih:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 23 nov 2015, 19:12

Gator je napisao/la:Ako su uspjeli da vrate 1/3 nogom se u guzicu. Dug nije pola mil. nego puno puno veći. Ja mislim da ce ova uprava poslije skupstine napustiti klub.
DUG:
2,6 poreska (1,2+1,4) -10.000 mjesecno se placa poreskoj
1,0 - tužbe
1,5 - dobavljaci
0,7 - igraci
0,4 - uposlenici
0,2 - treneri
0,25 - pozajmica
0,15 - ns i pdv

ovako sam ja shvatio Gredića
dosta ovoga je vraćeno ali ako ne računamo ovih 1,2 koji idu na rate, nek je pola od ovog ostalog vraćeno na konju smo

a sa nekih 2 miliona od europe, dodatnih 2 miliona mi bismo bili na nuli

(laički pričam samo da se zna)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.