FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drop
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 22:51

Željovac je napisao/la:A bukvalno je reakcija cijele odbrane bila kao da su ograjisali.

1. Ćulum prodaje loptu
2. Šimić glavom izbija u sredinu, pravo u noge igraču Borca
3. Radovanović pušta Stevanovića da utrči, ne prateći ga
4. Bajić kao zaleđen 2 sekunde samo posmatra let lopte
5. Šehić kao zaleđen 2 sekunde samo posmatra let lopte
6. Šimić pušta Kajkuta da mu utrči, identično kao i Radovanović Stevanovića(da ga nije dao ovaj prvi, dao bi ga Kajkut, jer je bio drugi na toj lopti)

Kod drugog gola su ograjisali Bajić i Šehić...

Molim vas pročitajte svaku ovu tačku i pogledajte i video. Meni je ovo nevjerovatno!
slika
Pa ovo su poklon golovi ,nema drugog objašnjenja...kako je moguce da najbolja odbrane lige (najmanje golova smo primili ubjedljivo) ovakva dva smiješna gola primi...pa jebote da smo mi sa termina sakupili nebi ovakav gol primili dajem glavu...ovo nije ni pocetnicki kiks,ni amaterski...ovo je namjerno pušteno, samo su bili toliko ofiirni da se citava država sad smije ovakvim golovima.
Ovako se ne može pogriješiti dva puta - nema teorije :!: :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 maj 2010, 22:53

Nemojte vise price o Culumu i njegovim problemima. Ko zna zna a ko ne zna nekad ce cuti negdje, nije to za foruma. Da se vratimo Zelji i sljedecoj NAJBITNIJOJ utakmici u posljednjih 5-6 godina ..

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 20 maj 2010, 22:54

drop je napisao/la:
Željovac je napisao/la:A bukvalno je reakcija cijele odbrane bila kao da su ograjisali.

1. Ćulum prodaje loptu
6. Šimić pušta Kajkuta da mu utrči, identično kao i Radovanović Stevanovića(da ga nije dao ovaj prvi, dao bi ga Kajkut, jer je bio drugi na toj lopti)

Molim vas pročitajte svaku ovu tačku i pogledajte i video. Meni je ovo nevjerovatno!
slika
Pa ovo su poklon golovi ,nema drugog objašnjenja...kako je moguce da najbolja odbrane lige (najmanje golova smo primili ubjedljivo) ovakva dva smiješna gola primi...pa jebote da smo mi sa termina sakupili nebi ovakav gol primili dajem glavu...ovo nije ni pocetnicki kiks,ni amaterski...ovo je namjerno pušteno, samo su bili toliko ofiirni da se citava država sad smije ovakvim golovima.
Nisu valjda spali na to da "prodaju" ?!?!

:|
× Plava krv ispod koze ×

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 22:54

tm84 je napisao/la:nije valjda da mislite da je namjesteno?! 8-)

prosto, dvije greske odbrane su nas kostale kupa... :roll: jbg...
Majstore nisu dvije greške!
Kod prvog gola: Greška Ćuluma, greška Radovanovića, greška Bajića, dvije greške Šimića, greška Mešića i greška Šehića!

7 grešaka u isto vrijeme!!!

Drugi gol da ne spominjem...
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 20 maj 2010, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 20 maj 2010, 22:55

Oba gola lopta se ubacuje u sesnesterac i Seha je mogao da boksuje ili da uhavti loptu a on oba puta ostaje ukopan ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 22:55

Ja ljudi fakat ne znam kako da objasnim ove golove koji smo im poklonili doslovno.
Jeli ovo vama normalno :shock: :o hajd budite realni.
Pa **** mu miša ,ovakve golove ni pioniri nebi sebi dopustili.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 20 maj 2010, 22:57

drop je napisao/la:Ja ljudi fakat ne znam kako da objasnim ove golove koji smo im poklonili doslovno.
Ja mislim da je Kerla kriv za golove :D

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 22:57

Što Amar kaže na 'izvoru' :''dali smo im dva gola fore i to nas je skupo koštalo''.

Mada je nevjerovatno da najbolja odbrana lige primi onakve golove.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 20 maj 2010, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 20 maj 2010, 22:58

MaliMemo je napisao/la:
drop je napisao/la:

1. Ćulum prodaje loptu

slika
Nisu valjda spali na to da "prodaju" ?!?!

:|
Ma nisu drug nego neko jednostavno ne moze da podnese poraz kada je siguran 100% u pobjedu pa se odmah spominju malverzacije,urote,namjestanja i sl.Svaki razlog je moguc ali ne i da su ljudi u odbrani pogrijesili,sto se naravno moze svakom desiti jer se moglo vidjeti da su to bile dvije jako nezgodne lopte u sesnestercu Želje
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Adnan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_TM87 » 20 maj 2010, 22:59

POLITIKA SAVEZA srb..hr..musliman...pa naravno dje ce ZELJO da uzme DUPLU KRUNU..nego podijela..borac-kup..ZELJO-TITULA PRVAKA BiH....svaka cast Zeljovcu na uocene greske..koje su vidne...ono Neofirno..ispali su losi Glumci :D ahhaahhah
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 22:59

7 grešaka = 0:1
2 greške = 0:2

U 55.-oj imamo izjednačenje i do kraja ne stvaramo nijednu pravu šansu!!!

Ko je ono fizički spremniji???

Izmjene Mešanović i Rovčanin... Kao napadamo... Vjeruje li ono Amar Rovčaninu inače?!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 20 maj 2010, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 maj 2010, 23:00

Fakat neke ljude nikada necu shvatiti,ovakve kikseve smo pravili i u Mostaru,na Kosevu i u BL,identicne kikseve,samo su drugi ucesnici bili,odbrana je zadnjih par utakmica mnogo manje stabilna nego prije mjesec dana,sto je to tako ja ne znam,previse je neocekivanih rotacija bilo,mozda je to,a mozda su ovi igraci limitirani i ne mogu izdrzati ovaj tempo srijeda-subota,sasvim ne bitno,Borac je uzeo kup jer je imao i srece i znanja,nama je ovog prvog sinoc falilo,da smo uspjeli izjednaciti na 1-1 druga bi prica bila,pricati o prodajama i glupostima je prica i protiv Amara,ko to ne zeli shvatiti ne mora ali pojedinci nisu nista nauculi za ovih 5 godina...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 20 maj 2010, 23:00

Željovac je napisao/la:

Majstore nisu dvije greške!
Kod prvog gola: Greška Ćuluma, greška Radovanovića, greška Bajića, dvije greške Šimića, greška Mešića i greška Šehića!

7 grešaka u isto vrijeme!!!

Drugi gol da ne spominjem...
pa sad, znam da je bio niz gresaka kod primljenih golova, ali opet... mislim da je oba gola idu pomalo na dusu sehica, koji je mogao i bolje reagovati kod golova...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 23:00

SpleeN_TM je napisao/la:
drop je napisao/la:Ja ljudi fakat ne znam kako da objasnim ove golove koji smo im poklonili doslovno.
Ja mislim da je Kerla kriv za golove :D
:D dobro sad na stranu zezancija, ali pogledajte prvo prvi gol.
Pa svi stoje jbt :o :shock: ali baš stoje ko ukopani i levat pritrca i zabi gol svijetla obraza :o :shock: pa ne mogu da vjerujem.
Drugi gol, Bajić odradi odlicnu asistenciju za njihovog špica :o - pa jel to normalno vama :?: samo to pitam.
Ne zna covjek da li bi se smijao ili plakao.

demaTM
Kontakt:

Post Postao/la demaTM » 20 maj 2010, 23:02

sta vam je ljudi jednu izgubimo i odmah namjesteno. Et kakvi smo mi ljudi jbt, ak ne dobijemo kod kuce to je 100% namjesteno. I najbolja odbrana svijeta nekad pogrijesi, a uz to su nam nedostajala 2 il 3 vazna igraca u zadnjoj a onaj Simic bi trebao da igra u sredini jer po meni mu pozicija u odbrani ni malo ne godi.
Milan Culum je jedan od nas

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 23:02

Ne zna se koji je gol ofirniji. I Lešinari kažu srce Borca je proradilo. :lol: :lol: Jeste, ali uz sihre koje su donijeli iz Banjaluke :lol:

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 20 maj 2010, 23:07

Niko ovdje ne prica o prodaji utakmice, ovdje je rijec o podjeli trofeja, sto nije isto ! Ja sam sinoc iznio neke cinjenice, nevezano za golove, medjutim kad' pogledam ove golove jos vise sam uvjeren da je ovo IZREZIRANO, odnosno KUP Borcu, Titula Zelji !

SAD
Kontakt:

Post Postao/la SAD » 20 maj 2010, 23:08

Čitam sve ove komentare na forumu i nekad mi je malo muka od svih ovih "strucnnih" analiza.Ocigledno je bilo ko je glavni krivac za rezultat u obje utakmice a to je bez obzira koliko on meni bio drag (i ne podrzavam onakvo skandiranje sa tribina) Ćulum.Razumijem da je decko u teskom zivotnom periodu ali ovo su cinjenice.Zasto se nitko od nas navijaca ne zapita gdje je "onaj" zadnji vezni koji nam je bio najbolji pojedinac u prvoj polusezoni.Kako to da ga je odjednom nestalo ko da nikad nije nista uradio za Želju a dobro se sjecamo nekoliko kljucnih utakmica koje je maltene sam iznio na svojim leđima.Jedni kazu "zamjerio" se Amaru,drugi kazu "zamjerio" se Dini a mi do prave istine nikako da dodjemo al samo jedno znam decko je za klasu bolji od onih koji igraju na njegovom mjestu.Znamo da se je Baloteli zamjerio Murinju i cijeloj Interovoj publici al bez obzira na to on igra-jer kod Murinja igraju najspremniji i najbolji i to je ono jedino vazno-zato je Murinjo i najbolji na svijetu,to nazalost nije slucaj kod naseg Amara i DINE.Mislim da imamo rjesenja za puno bolju Željinu igru al ih na žalost ne koristimo.

Zeljeznicar sinonim za pobjede

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 23:09

[youtube][/youtube]

Pogledajte na 1:40 reakciju Bajića...ovog Kajkuta niti jedan njegov suigrac nije bolje proigrao i izbacio u gol šansu za 90 minuta igra (ustvari za svih 180 minuta u oba meca) kao što ga je proigrao Bajić.

demaTM
Kontakt:

Post Postao/la demaTM » 20 maj 2010, 23:12

juveboy je napisao/la:Niko ovdje ne prica o prodaji utakmice, ovdje je rijec o podjeli trofeja, sto nije isto ! Ja sam sinoc iznio neke cinjenice, nevezano za golove, medjutim kad' pogledam ove golove jos vise sam uvjeren da je ovo IZREZIRANO, odnosno KUP Borcu, Titula Zelji !
al cemu podjela kupova kad je zeljo bio u situaciji da osvoji duplu krunu. Al sta je tu je, slijedi utakmica protiv laktasa i nadamo se ubjedljivoj pobjedi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 31 gost.