Ocekujem jos barem 2-3 igrac tokom pauze da nas pojacaju. A nekima dati ispisnice.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bolje da su nabavili vuvuzelas nego one trube iz 70'sinvincible1921 je napisao/la:Daj otmite tu trubu vise
Boga mi mnogima!Elegant je napisao/la:Tiago je sjajan igrac, nadam se da ce i drugi brazilac da se uklopi u tim.![]()
Ocekujem jos barem 2-3 igrac tokom pauze da nas pojacaju. A nekima dati ispisnice.
FaraonTM je napisao/la:Evo Joce evo ludila, sad će ga tigar zabit!
Samo jedna. U 63'oj izasao Kokot.jovanmaksimovic je napisao/la:umjesto koga je usao joco i kad? i jel bilo jos nekih izmjena?
Umjesto Kokota u 63-oj. To je jedina izmjena u našem sastavujovanmaksimovic je napisao/la:umjesto koga je usao joco i kad? i jel bilo jos nekih izmjena?
otkad je počeo cuclat nargile sa turkovićem.Tryg je napisao/la:Meni do sad Beganovic najgori, ja ne znam kad je on postao ovako trom i spor.
omladina1921zeljina je napisao/la:otkad je počeo cuclat nargile sa turkovićem.Tryg je napisao/la:Meni do sad Beganovic najgori, ja ne znam kad je on postao ovako trom i spor.
Ehh da samo vidite Nedu u Bosni dole..taj poloce galon minimum..omladina1921zeljina je napisao/la:otkad je počeo cuclat nargile sa turkovićem.Tryg je napisao/la:Meni do sad Beganovic najgori, ja ne znam kad je on postao ovako trom i spor.
S obzirom kakav je teren ja sam zadovoljan, imali smo par dobrih prilika, držimo kontolu nad utakmicom...jovanmaksimovic je napisao/la:hvala momcijbt, na poslu i ne mogu da gledam utakmicu, inace bi bio haos ovde... a textualni prenos skroman sa podacima... jel igramo makar dobro?
Igramo Jovane, kakav je teren odlicni smo, samo nas realizacija handri. Imao je i Borac sansi, ali smo puno bolji. Uglavnom se svodi na desnu stranu i kombinacije Memija/Djelma ili brzinu Tiaga.jovanmaksimovic je napisao/la:hvala momcijbt, na poslu i ne mogu da gledam utakmicu, inace bi bio haos ovde... a textualni prenos skroman sa podacima... jel igramo makar dobro?
Dosta dobro za ove uvjete. Valjda je Borac toliko loš da mi izgledamo dobro. Mladenović loše baš. Slaba anticipacija, pretrčavaju ga ljudi ko s poslom...jovanmaksimovic je napisao/la:hvala momcijbt, na poslu i ne mogu da gledam utakmicu, inace bi bio haos ovde... a textualni prenos skroman sa podacima... jel igramo makar dobro?
Ja ne pamtim goreg lijevog beka u Želji od njega.omladina1921zeljina je napisao/la:Dosta dobro za ove uvjete. Valjda je Borac toliko loš da mi izgledamo dobro. Mladenović loše baš. Slaba anticipacija, pretrčavaju ga ljudi ko s poslom...jovanmaksimovic je napisao/la:hvala momcijbt, na poslu i ne mogu da gledam utakmicu, inace bi bio haos ovde... a textualni prenos skroman sa podacima... jel igramo makar dobro?
Trenutno korisnika/ca: antibot, Austinpowers, Blackwargreymon, Rahatlokum, ristagrad, Samba71 i 67 gostiju.