Mislim yebat ga al ne znam gdje sam fulio

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne znam. Ja ga najnormalnije doveo kao FA. Al evo ne donosi mi nista iako igra veceras.JoseMourinho je napisao/la:Kako mi se ovo desilo? Sinoć dodam Maria i morisa iz Detroita u ekipu preko FA, sad udjem vidim mario tu al Morris kod drugog, gdje sam fulio nije mi jasno nikako?
Mislim yebat ga al ne znam gdje sam fulio
bio je waiver, de samo mi objasni to kako ko dobije igraca nije mi bas jasnoTracy3McGrady je napisao/la:Vjerojatno je Marcus bio waiver i dobio ga onaj ko je bolji na waiver listi
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Odredjuje se tako sto onaj ko je bio 12. na draftu, je 1. na waiver listi i ima prednost kod waivera nad ostalim.JoseMourinho je napisao/la:bjelicuma sta cu ti dat za njeg ufatiti cu sta na FA nema veze yebat ga, samo et nisam znao da ima to cudo ko je bolji i ne znam kako se odredjuje
Sta trazia za njeg?Slatinash_7 je napisao/la:Ima li neko da bi riskirao sa ovakvim Valanciunasom,idu mi dvije teske sedmice,ovo ako izguram odo u prvu ligu
Haman da ce biti 2 mjeseca out,tako da ja njega mogu staviti na IL dok je kod tebe tu Irving..od tvojih Cousins,Galinari i Rubio bi mi godili..JoseMourinho je napisao/la:Sta trazia za njeg?Slatinash_7 je napisao/la:Ima li neko da bi riskirao sa ovakvim Valanciunasom,idu mi dvije teske sedmice,ovo ako izguram odo u prvu ligu
Koji kreten majko milaJoseMourinho je napisao/la:Koji sam ja bogalj sinoć Jamesa u ekipu nisam ubacio+ Hassana i Greena i izgubit cu radi toga, a vodio 7-2
I meni se to desilo u ovoj sezoni, da nije i ja bi dobio a ovako izgubio 4:5JoseMourinho je napisao/la:Koji kreten majko milaJoseMourinho je napisao/la:Koji sam ja bogalj sinoć Jamesa u ekipu nisam ubacio+ Hassana i Greena i izgubit cu radi toga, a vodio 7-2
i izgubi 4-5 a sa njima neku noć u ekipi bi uzeo
Dobi ti na kraju, iako sam vodio skoro kompletnu sedmicu. Lillard.dino-92 je napisao/la:ostalo je jos jedno poluvrijeme portland - lakers, lillard/plumlee protiv younga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.