FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel vam Kallasi u ekipi poznat kao ****? Kud na maloljetnice da udari, stvarno nema smisla 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
AdiFKS je napisao/la:Pa ofanzivni kreativac ti je ovaj celavi Bra.
Haj super onda.
Jos golman i lijevi bek.Meni po ovome sto sam gledao i nije bas,ali eto.Valjda i Alispahic prođe kompletne pripreme i napokon pokaze sto je doveden.
Bilo kako bilo u proljece ulazimo puno jaci.Dva Brazilca,povratak Stepanova,odlicna forma akademaca daju za pravo, da se nadamo duploj tituli.
-
- Kontakt:
Jel marsijano bio brazilac, koliko se sjećam od brazilaca imali smo još onog silvu što nije nikad odigro tekmu, jel tako, nadam se da ćemo sad pogoditi...
Alispahić je već jednom prošao cijele pripreme u Kodrinom mandatu i opet povrede i to se sam povrijedi kad je pokašao centraršut . valjda se sad ne sj.ebe
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jojj kaf vide ove terene gdje se igra tipa onaj u zvorniku ima da im padne mrak na oci 
Salu na stranu valjda ubodemo sa ovim brazilcima valjda jesa zna koga dovodi

Salu na stranu valjda ubodemo sa ovim brazilcima valjda jesa zna koga dovodi

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jest.Ajzea je napisao/la:Jel vam Kallasi u ekipi poznat kao ****? Kud na maloljetnice da udari, stvarno nema smisla
Al ti ipak nas to pitaj na opstim diskusijama

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
možda Ješe bude igro sa dva kreativcaamypitar je napisao/la:AdiFKS je napisao/la:Pa ofanzivni kreativac ti je ovaj celavi Bra.
Haj super onda.
Jos golman i lijevi bek.Meni po ovome sto sam gledao i nije bas,ali eto.Valjda i Alispahic prođe kompletne pripreme i napokon pokaze sto je doveden.
Bilo kako bilo u proljece ulazimo puno jaci.Dva Brazilca,povratak Stepanova,odlicna forma akademaca daju za pravo, da se nadamo duploj tituli.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Burberry46
- Kontakt:
Shooter je napisao/la:Nikako da se sjetim na koga me podsjeca ovaj Cezar.![]()
![]()
![]()
![]()
Bacca

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Re: Odg: FK Sarajevo
Ako budu gledalu gurbete na TVu sjebace se pravo uslovima, rece ljudi lijepi Mijanmar:D:D
Mosa RajvoSa
Da li ce neko mozda napustiti tim ima li tko neke inf ? 

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Gdje su ih smjestili, u kojem su hotelu?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ma u Grandu 100 %AdiFKS je napisao/la:Gdje su ih smjestili, u kojem su hotelu?
Znam da je Krste prvih par mjeseci dio u onom novom hotelu u ulici Kosevo, ex.Kralja Tomislava. Zato pitam.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
-
- Kontakt:
Kaze Jesic dva klasicna brazilca koji znaju sve s loptom i on garantuje da ce igru Sarajeva dici na jedan novi nivo. Pitali ga za veznog je li bolji od Stojceva, on reko "ma kakav Stojcev". 
Za ovog napadace kaze da nema boljeg u BiH i Srbiji sigurno.
Nek nam je sa srecom.

Nek nam je sa srecom.
ultrasegamega je napisao/la:Kaze Jesic dva klasicna brazilca koji znaju sve s loptom i on garantuje da ce igru Sarajeva dici na jedan novi nivo. Pitali ga za veznog je li bolji od Stojceva, on reko "ma kakav Stojcev".
Nek nam je sa srecom.
Hrabra od njega izjava,nema šta.
Po milion puta smo do sad vec rekli,a i Kusturica je izjavio,da ce Jesic na osnovu tabele biti placen.
Prema tome neme potreba da sumnjamo u pojacanja,jer svako najvise voli sam sebe.Jesicu je titula pod moranjem.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ima neka izjava, ili je to insajd info?ultrasegamega je napisao/la:Kaze Jesic dva klasicna brazilca koji znaju sve s loptom i on garantuje da ce igru Sarajeva dici na jedan novi nivo. Pitali ga za veznog je li bolji od Stojceva, on reko "ma kakav Stojcev".
Nek nam je sa srecom.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Insajd, na kafi prije dva tri dana.
-
- Kontakt:
Ahmetaga trpa nakon što je bio popljuvan neku noć 

E ne mogu da vjerujem nasi momci prave stream za slobodu a nama nekad nece e svasta
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trenutno korisnika/ca: benko21, JavierBosnia, napoleon72, PAPE3, Posejdon, riki46, rimljanin90, TETRAPAK i 75 gostiju.