Lav

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nakon ovakve tekme zao mi da i jedan igrac ode iz prvemoj uzor-S.G je napisao/la:Kakva pojacanja ocekujete?
Tako je.kumkalesic je napisao/la:Treba se zahvaliti i brazilskom selektoru što nam je učinio veliku uslugu nepozivanjem Firmina i Coutinha za mečeve reprezentacije. Baš im je godila ova mala pauza![]()
Dunga je jedan od nas
moj uzor-S.G je napisao/la:Kakva pojacanja ocekujete?
Zašto AMF ?KpbKaka22 je napisao/la:moj uzor-S.G je napisao/la:Kakva pojacanja ocekujete?
Jednog pravog stopera u paru da igra sa skahom
jednog pravog zadnjeg veznog (gundogan )
jednog AMF (Isco ,Kovacic )
I vratit balu sa posudbe
Before Klopp's arrival Liverpool had won just one of their 14 previous league visits to City, United, Arsenal and Chelsea. (James Pearce)
Dobre su vijesti da će Hendara najvjerovatnije biti spreman za vikendLucas picked up a booking yesterday which will force him to sit out the visit of Swansea next weekend. #lfc (James Pearce)
Liverpool face an anxious wait over the fitness of Philippe Coutinho after he limped off vs Manchester City. (James Pearce)
Reds medical staff have opted to leave it 48 hours before drawing any conclusions in the hope that the problem settles down. (James Pearce)
Coutinho will be assessed again at Melwood on Monday when a decision will be taken over whether to send him for a scan. (James Pearce)
In successive away games #LFC have not just beaten Chelsea & City, they have outplayed out-thought & outworked them. Outstanding. (Bascombe)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.