Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

shzna
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la shzna » 22 nov 2015, 07:25

Šta uradi frajer od ekipe kroz ovu mini pauzu, ja ne mogu da vjerujem, City je satran presingom, zatim se osjetio taj timski duh i definitivno je zdrava atmosfera u ovom kolektivu. Fakat, samo riječi hvale za Kloppa, dajte mu sve pare ovoga svijeta, nek dovede sve što može u januaru pa u nove pobjede.

Lav :bow:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 22 nov 2015, 09:20

Ono jucer je bila najbolja tekma LFCa jos od onog potopa Arsenala. Svaka cast i Klopu i igracima, ej uzmite u obzir povrede, i da smo satrali najveceg favorita za osvajanje :lol:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 22 nov 2015, 09:23

Kakva pojacanja ocekujete?
ZZ

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 22 nov 2015, 09:27

moj uzor-S.G je napisao/la:Kakva pojacanja ocekujete?
Nakon ovakve tekme zao mi da i jedan igrac ode iz prve :mrgreen: Ali definitivno da bi se ostvarili znacajniji rezultati i trofeji treba jaca klupa, vezni obavezno nadamo se Gundi ili Granitu, jer od onog iz porta nema nista izgleda, preskup :mrgreen: Dalje, treba kaparisati onog malog iz Salkea od njega bi Klopp napravio Reusa v2, a cijena sitnica navodno 15m. To je nista danas.

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 22 nov 2015, 09:35

Ocekujem Granita i Sane prije svega ,xabi Alonso mozda nebi bio los izbor i nerealna nadanja Reus i Gundogan
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 22 nov 2015, 11:33

Treba se zahvaliti i brazilskom selektoru što nam je učinio veliku uslugu nepozivanjem Firmina i Coutinha za mečeve reprezentacije. Baš im je godila ova mala pauza :)
Dunga je jedan od nas :shifty:
Joint_fc

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 22 nov 2015, 12:02

kumkalesic je napisao/la:Treba se zahvaliti i brazilskom selektoru što nam je učinio veliku uslugu nepozivanjem Firmina i Coutinha za mečeve reprezentacije. Baš im je godila ova mala pauza :)
Dunga je jedan od nas :shifty:
Tako je.

Inace Firmino ce se bez sumnje izpostaviti kao jedno od najvecih pojacanja u zadnjih ihoho godina. Kakva asistencija za kutinja jucer, kapa dole.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 22 nov 2015, 12:20

Imaju li gifovi Kloppa priliko postizanja golova?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 22 nov 2015, 12:21

Jednog pravog stopera u paru da igra sa skahom
jednog pravog zadnjeg veznog (gundogan )
jednog AMF (Isco ,Kovacic )
I vratit balu sa posudbe :salut:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 nov 2015, 14:10

KpbKaka22 je napisao/la:

Jednog pravog stopera u paru da igra sa skahom
jednog pravog zadnjeg veznog (gundogan )
jednog AMF (Isco ,Kovacic )
I vratit balu sa posudbe :salut:
Zašto AMF ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 22 nov 2015, 14:48

Ne treba nam AMF. Treba nam dmf, ne moze Lucas iznijeti citavu sezonu. A za Allena sam ubijedjen da nas napusta.
Treba nam i dobar, inteligentan i fizicki jak stoper, da nije prespor. Znaci, svjetska klasa. Mozda bi Klopp mogao Subotica dici iz mrtvih. A kad pomislim na Kondogbiu... Tuga me brate uhvati. Sa njim bih bio siguran u top 4. Uz jos jednog kvalitetnog veznog igraca, kladio bih se u zivot da smo u top 4.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 22 nov 2015, 16:23

Šteta što Kondogbia ovog ljeta završi u Interu, ta investicija bi se dobrano isplatila. Treba jedan štoper, mislim da Lovren nije kvalitet ako Liverpool želi nešto više.

Mignolet
Clyne - Škrtel- ? -Moreno
Henderson - Lucas/Can/?
Milner - Coutinho - Firmino
Sturridge/Benteke

Tu su još Lallana, Sakho, Ings, Ibe, Gomez a ne bih zaboravio ni Markovića koji je na posudbi. Uz dolazak 3-4 kvalitetna igrača mislim da bi ovo mogla biti odlična ekipica.
Riješiti se Allena, Lovrena, Origija, Enriquea.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 22 nov 2015, 16:27

Ako Liverpool zeli ista vise,Skrtel vise ne smije biti u prvoj postavi,nek mu ovo bude zadnja sezona u takvoj roli... Također Henderson i Milner ne bi trebali igrati zajedno,Milner ce na klupu 90 % kad se ovaj vrati.
Treca stvar,cuj rijesit se Origia,prva mu sezona polako,za ostale otpadke se slazem,pridodaj tu i Lucasa pa mozda i Staridza,koji ce nam qrac igra ckoji ima sedmicno preko 100 K a ne igra nikad skoro... Mora doci bolji zadnji vezni.
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 22 nov 2015, 17:17

Ja sam uvjeren da netko iz borussie dolazi.
Samo pitanje TKO je taj
Ja bi Xhaku ,Sanea i Alonsa
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 22 nov 2015, 22:06

LFCs remaining Premierleague away games this season:

Newcastle
Watford
Sunderland
West Ham
Norwich
Leicester
Aston Villa
Crystal Palace
Southampton
Bournemouth
Swansea
West Brom

Vec smo sada odradili najtezi dio posla.
Nad nama nebo ima da gori!

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 22 nov 2015, 22:41

Najteži dio posla je konačno krenuti s pobjedama i na Anfieldu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 nov 2015, 12:32

ja mislim da niko nije ocekivao da cemo nakon pauze ovako odigrati i razbiti citya. ne bi kritikovao nikog nakon onakve pobjede pohvale posebno za coutinha i firmina koji su odigrali sjajno. klopp je napravio pozitivan šok na pocetku e sad ostaje da vidimo kako ce uraditi onaj tezi dio posla kad dođu prelazni rokovi.
ja mislim da ce vas puno biti razocarano u januaru jer sumnjam da ce doci nesto puno igraca mozda 1-2 solidna ili cak jedan dobar i na pravoj poziciji i ja bi bio zadovoljan. vjerovatno zavisi i od povreda u tom periodu ko ce doci i sta ce biti. a vjerovano nece biti ni odlazaka jer rano je jos za to vjerovatno ce se cekati ljeto. realno ova ekipa i ovi igraci kod rodgersa su izledali uzasno i neupotrebljivo al cini mi se da je klopp tu puno bolji posao uradio i da nam nece biti potrebne neke ogromne promjene u igrackom kadru kao inace kad klubovi mijenjaju trenera.
@ackeey ma to samo ponekad da me ne pocnu napadati ovi sto nisu upuceni a kladionice ja u sirokom luku zaobilazim :D
You are someone else I am still right here

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 23 nov 2015, 13:04

Skrtel loš ovo ono, a on oduze loptu Agueru ko malo djetetu a kod 3-0 on je isto oduzeo loptu u kaznenom nakon centaršuta u našem kaznenom.
Kocka je bačena

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 nov 2015, 13:46

Before Klopp's arrival Liverpool had won just one of their 14 previous league visits to City, United, Arsenal and Chelsea. (James Pearce)
Lucas picked up a booking yesterday which will force him to sit out the visit of Swansea next weekend. #lfc (James Pearce)
Dobre su vijesti da će Hendara najvjerovatnije biti spreman za vikend :thumbup:
Liverpool face an anxious wait over the fitness of Philippe Coutinho after he limped off vs Manchester City. (James Pearce)
Reds medical staff have opted to leave it 48 hours before drawing any conclusions in the hope that the problem settles down. (James Pearce)
Coutinho will be assessed again at Melwood on Monday when a decision will be taken over whether to send him for a scan. (James Pearce)
In successive away games #LFC have not just beaten Chelsea & City, they have outplayed out-thought & outworked them. Outstanding. (Bascombe)
slika

Ukoliko je neko zaboravio, Coutinho ima samo 23 godine ! 23 ! Kupljen za 8m ! 8 :mrgreen: !
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 23 nov 2015, 15:30

slika

:rol:
Kocka je bačena

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.