1921 je napisao/la: Ocekuju da navijas za srpski klub, buduci da si zvezdas.
Isnar je napisao/la: Ne mozes, jer da bi ovdje komentarisao moras se koristit gvozdovskim rjecnikom, oni samo taj razumiju...

Moderator/ica: vlakanje
1921 je napisao/la: Ocekuju da navijas za srpski klub, buduci da si zvezdas.
Isnar je napisao/la: Ne mozes, jer da bi ovdje komentarisao moras se koristit gvozdovskim rjecnikom, oni samo taj razumiju...
Navijanje i simpatiziranje nije jedno te isto. Uostalom, bio je na strani boljeg kluba.Schlager je napisao/la:Zvezda i Zeljeznicar,to je protivprirodni blud!
Da je bar Partizan i Zeljeznicar,ne bi mi to njegovo sinocnje navijanje uopste zapelo za oko i ne bih komentarisao.
Ko tebe šta pita ,pacenice -nisam se tebi uopšte obratio i ne moraš biti svakom loncu poklopac...gledaj svoja posla i pokupi se sa ove teme.
Schlager je napisao/la:Ko tebe šta pita ,pacenice -nisam se tebi uopšte obratio i ne moraš biti svakom loncu poklopac...gledaj svoja posla i pokupi se sa ove teme.
Ovo je najbolji vic...ovaj drop pise o tjeranju,a on danas sa borveve teme tjera ljude....to je ovaj citat gore koji me danas bas zzbavio kad sam vidio da on tjera covjeka sa teme FK Borac,to mi je bio jedan od jacih folova u zadnje vrijeme....
hahahaha pa samo mi reci po kom parametru1921 je napisao/la:Navijanje i simpatiziranje nije jedno te isto. Uostalom, bio je na strani boljeg kluba.Schlager je napisao/la:Zvezda i Zeljeznicar,to je protivprirodni blud!
Da je bar Partizan i Zeljeznicar,ne bi mi to njegovo sinocnje navijanje uopste zapelo za oko i ne bih komentarisao.
I ti , kao i svi mi.. navijamo za Chelsea , a ne za Wigan u njihovim susretima
ti onda ne znas kako izgledaju izrezirane utakmice , ne lupetaj, ona utkamica je bila izuzetno kvalitetna i takva utakmica se ne moze namjestiti .juveboy je napisao/la:Schlager jarane, ti si odje ko najpametniji i mislim da si 100% uvjeren da je ono sinoc bilo izrezirano, tj. da se mnogo prije dogovorila podjela trofeja, posto je Zeljo u zadnje vrijeme mnogo bolje igrao, Borac se zadovoljio i Kupom. . .
drop sreco moja, kako ti ne dosadis sam sebi.drop je napisao/la:cuj Borac tehnicki jaca ekipa od Želje hahaha![]()
![]()
vic godine... a sve malj do malja na terenu... ne mogu dati gola Travniku do 95 minute vec im sudija izmišlja nekakve penale.
Cestitke iz Travnika,Borcu na osvojenom kupu.drop je napisao/la:cuj Borac tehnicki jaca ekipa od Želje hahaha![]()
![]()
vic godine... a sve malj do malja na terenu... ne mogu dati gola Travniku do 95 minute vec im sudija izmišlja nekakve penale.
hvala ultras !ultras je napisao/la:Cestitke iz Travnika,Borcu na osvojenom kupu.drop je napisao/la:cuj Borac tehnicki jaca ekipa od Želje hahaha![]()
![]()
a ti drop, kako je zeljeznicar igrao sa Travnikom?
Pitao sam Schlagera, sta se ti javljas, smatras se pametnijim ili sta ?borcev_navijac je napisao/la:ti onda ne znas kako izgledaju izrezirane utakmice , ne lupetaj, ona utkamica je bila izuzetno kvalitetna i takva utakmica se ne moze namjestiti .juveboy je napisao/la:Schlager jarane, ti si odje ko najpametniji i mislim da si 100% uvjeren da je ono sinoc bilo izrezirano, tj. da se mnogo prije dogovorila podjela trofeja, posto je Zeljo u zadnje vrijeme mnogo bolje igrao, Borac se zadovoljio i Kupom. . .
Iskreno najbolja utkamica u ligi koju sam gledao do sad, u zadnjih puno godina i ti kazes izrezirana.
svasta ljudi pricaju bas svasta
onda koristis ppjuveboy je napisao/la:Pitao sam Schlagera, sta se ti javljas, smatras se pametnijim ili sta ?borcev_navijac je napisao/la:ti onda ne znas kako izgledaju izrezirane utakmice , ne lupetaj, ona utkamica je bila izuzetno kvalitetna i takva utakmica se ne moze namjestiti .juveboy je napisao/la:Schlager jarane, ti si odje ko najpametniji i mislim da si 100% uvjeren da je ono sinoc bilo izrezirano, tj. da se mnogo prije dogovorila podjela trofeja, posto je Zeljo u zadnje vrijeme mnogo bolje igrao, Borac se zadovoljio i Kupom. . .
Iskreno najbolja utkamica u ligi koju sam gledao do sad, u zadnjih puno godina i ti kazes izrezirana.
svasta ljudi pricaju bas svastaLoL
Da nije bilo one bombe Bucana ili Beslije,ne sjecam se,10-tak minuta prije kraja koja je prohujala milimetar iznad precke,mozda bi ovi koji sumnjaju i imali nekih elemenata,ali mislim da taj detalj razuvjerava i one najsumnjicavije.juveboy je napisao/la:Schlager jarane, ti si odje ko najpametniji i mislim da si 100% uvjeren da je ono sinoc bilo izrezirano, tj. da se mnogo prije dogovorila podjela trofeja, posto je Zeljo u zadnje vrijeme mnogo bolje igrao, Borac se zadovoljio i Kupom. . .
Samo da podsjetim na silne prilike, i milimetre i bravure Šehića protiv Veleža, kad smo "kupili"Schlager je napisao/la:Da nije bilo one bombe Bucana ili Beslije,ne sjecam se,10-tak minuta prije kraja koja je prohujala milimetar iznad precke,mozda bi ovi koji sumnjaju i imali nekih elemenata,ali mislim da taj detalj razuvjerava i one najsumnjicavije.juveboy je napisao/la:Schlager jarane, ti si odje ko najpametniji i mislim da si 100% uvjeren da je ono sinoc bilo izrezirano, tj. da se mnogo prije dogovorila podjela trofeja, posto je Zeljo u zadnje vrijeme mnogo bolje igrao, Borac se zadovoljio i Kupom. . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.