FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- themaniaks
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jos jedan u nizu od dobrih poteza uprave
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
"boccaccio""Choks"Nema danas prenosa sa Grbavice na BHT 1 .
E svasta, bas nas uhebase svi zajedno, em je danas radni dan, ne moze se od posla otici, sad ne daju ni prijenos, kao da im je programska shema nesto pod moranje, ovaj program ionako niko ne gleda, osim ako ima neka tekma... da ti pamet stane koliko je ovo sve postalo ocajno, od klupske nemoci pa do svih ostalih popratnih stvari, kao sto je ovaj prijenos.
Ja se odavno jadnije nisam osjećao kao juče . Još nam onaj majsta na kućici naplati karte za sjever 8 maraka iako je vjerovatno znao da se neće igrati . I odma zatvoriše nisi mogao ni vratiti kartu . Pošto danas neću moći doć zbog obaveza , a pročitao sam da će naknadno organizovati povrat novca ja im halalim . Već mi krivo kakav hinjaluk i amaterizam , nevjerovatno . Nadat se da će da bude bolje .
E svasta, bas nas uhebase svi zajedno, em je danas radni dan, ne moze se od posla otici, sad ne daju ni prijenos, kao da im je programska shema nesto pod moranje, ovaj program ionako niko ne gleda, osim ako ima neka tekma... da ti pamet stane koliko je ovo sve postalo ocajno, od klupske nemoci pa do svih ostalih popratnih stvari, kao sto je ovaj prijenos.
Ja se odavno jadnije nisam osjećao kao juče . Još nam onaj majsta na kućici naplati karte za sjever 8 maraka iako je vjerovatno znao da se neće igrati . I odma zatvoriše nisi mogao ni vratiti kartu . Pošto danas neću moći doć zbog obaveza , a pročitao sam da će naknadno organizovati povrat novca ja im halalim . Već mi krivo kakav hinjaluk i amaterizam , nevjerovatno . Nadat se da će da bude bolje .
Brkica
nije valjda definitivno da nema prenosa ? joj ima li kraja ovom debilizmu
djelmic ako ode to ce bit bez ostete, i onda ce opet neko braniti ovu upravu, navest ce nesto dobro sto su uradili ( doveli nutricionistu)
djelmic ako ode to ce bit bez ostete, i onda ce opet neko braniti ovu upravu, navest ce nesto dobro sto su uradili ( doveli nutricionistu)
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
i psihologagodrina je napisao/la:nije valjda definitivno da nema prenosa ? joj ima li kraja ovom debilizmu

- themaniaks
- Kontakt:

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Nazvala ja i pitala za prenos, rece covjek bit ce, al ne znam jel mislio na radio il tv
Nisam fino pitala 

Željeznicar za život cijeli !
Biće opasnih prenosa na sjeveru 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Odakle je ovo?themaniaks je napisao/la:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- themaniaks
- Kontakt:
Naletih na fejsupile87 je napisao/la:Odakle je ovo?themaniaks je napisao/la:
Smiju nam se ljudi ko sve radi i daje izjave u Zelji.pile87 je napisao/la:Odakle je ovo?themaniaks je napisao/la:
Iskreno izjava je sama po sebi maloumna . Jos kad je novinari napusu ovako sa jos jednom recenicom pride. Onda ispada da je Kara usrao motku a nije posteno ni poceo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Glupani, treba im svima zabraniti da daju bilo kakve izjave. Zaposliti nekog mlađeg, obrazovanog i elokventnog da prenosi sve ono što naš stručni štab pokušava reći. Marke na njegovu platu ja zalio ne bi 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
pokušava reći, to je dobro rečeno.
Kara inace nema gram mozga u onoj svojoj glupoj glavesini. Covjek kome Varupa da gol iz Viteza, jos uvijek se mota oko Zelje. To treba motkom otjerati. Hem pitar, hem neznalica, jedan od gorih likova koji se motao oko Zelje poslije rata.pile87 je napisao/la:Iskreno izjava je sama po sebi maloumna . Jos kad je novinari napusu ovako sa jos jednom recenicom pride. Onda ispada da je Kara usrao motku a nije posteno ni poceo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
likusa je napisao/la:Nazvala ja i pitala za prenos, rece covjek bit ce, al ne znam jel mislio na radio il tvNisam fino pitala

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Ovo Karicevo je i dobro kada uporedimo sa izjavama Zaimovica i Alihodzica..
BUDI ŽELJO !!!
Sve ih otjerati ili poslati da zavrse vecernju skolu u siroki brijeg.Hadzijalagic je napisao/la:Ovo Karicevo je i dobro kada uporedimo sa izjavama Zaimovica i Alihodzica..
-
- Kontakt:
Vala ko da su kod Pervana isli u vecernju skolu..cruz40 je napisao/la:Sve ih otjerati ili poslati da zavrse vecernju skolu u siroki brijeg.Hadzijalagic je napisao/la:Ovo Karicevo je i dobro kada uporedimo sa izjavama Zaimovica i Alihodzica..
BUDI ŽELJO !!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Mislim da je ovo Ligatin članak iz Oslobođenja.cruz40 je napisao/la:Smiju nam se ljudi ko sve radi i daje izjave u Zelji.pile87 je napisao/la:Odakle je ovo?themaniaks je napisao/la:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- Jaozinho22
- Kontakt:

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !