FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Jaozinho22
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Jaozinho22 » 22 nov 2015, 22:01

milanribar je napisao/la:Ma dobar je Ligata, ovaj, ovaj, on je, ovaj, menadzer ovaj, doveo je, ovaj, par igraca, ovaj, inace, ovaj, on je, ovaj,....
Ligata je novinar fishmanu :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 22 nov 2015, 22:03

Jaozinho22 je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Ma dobar je Ligata, ovaj, ovaj, on je, ovaj, menadzer ovaj, doveo je, ovaj, par igraca, ovaj, inace, ovaj, on je, ovaj,....
Ligata je novinar fishmanu :D[/quote
Jest, a u slobodno vrijeme dovodi igrace ali posto je ovo Sirija nije mogao doci, nece igraci jbga. Jos je u onom pitarskom zenskom klubu neki ovaj klinac, ovaj...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 nov 2015, 22:40

Vrijeme je da ova budala dobije novi ban. Prijavljeni su ti svi postovi, a najvise jer si se 100 puta registrovao. Ako si jednom banovan, valjda je to znak da nisi pozeljan. Dugo ti je i trajao nick, duze nego mozak.
Sport je lijek za tijelo i duh.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 22 nov 2015, 22:58

Ovaj je gori .
Zadnja izmjena: club21, dana/u 25 avg 2016, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 22 nov 2015, 23:04

Hoce li biti sutra prenos utakmice?

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 22 nov 2015, 23:20

Sta je sa Acom Aleksandrom Velikim, zna li neko?
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 23 nov 2015, 00:35

ja samo ne shvatam pileta zasto mu odgovara i daje mu povoda da pise jer evo vec 10 dana je usro temu totalno nista ama bas nista se procitati ne moze...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 23 nov 2015, 05:57

Dobro jutro milane, kako si? :)

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 23 nov 2015, 08:07

perodeformero je napisao/la:Boga vam gdje vi to nadjoste za Djelmica?
SC
Ekipu Željezničara će u narednom periodu napustiti nekoliko fudbalera, a najbliži odlasku je Ognjen Đelmić.
Za njegove usluge je zainteresovan Ferencvaroš koji je impresioniran njegovim nastupima u Evropi protiv mađarskog kluba, te su odlučili da ga dovedu u svoje redove.

Đelmić je u revanšu postigao pogodak za 2:0, a u ovoj polusezoni je u 23 odigrane utakmice postigao devet pogodaka.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 23 nov 2015, 08:20

Zna li neko da li ce danas biti TV prenosa, sa Grbavice.
Jos ne mogu da vjerujem sta su nam juce uradili, danas ako bude 100 ljudi na stadionu nek se zahvale samo sebi i nek momentalo podnesu svi ostavke.
Željo je bio i prije njih i bice poslije njih, ali jednostavno ova garnitura ljudi ne zasluzuje vise podrsku jer su pokazali da ih boli briga za nas navijace.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 23 nov 2015, 08:39

Doduse i navijaci su pokazali brigu za klub pa koliko nas dolazi na utakmice komotno ih mozemo igrati na pomocnom....A o ostalim stvarima da ne govorimo.
Ne branim ja nikoga (koliko god mi to pojedinci prisivali)ali treba biti malo realan.Istina snijeg se trebao ocistiti ne u tako kratkom roku kako mnogi to zelel.Naime jedina solucija ciscenja terena je lopata dok kojekakve grtalice i bageri ne dolaze u obzir jer bi njihovim angazmanom nastala ogromna steta na samom terenu a sanacija istog nebi bila nimalo jeftina.
Sve i da se ocistio snijeg bilo bi pitanje odigravanja utakmice jer teren bi za 15 minuta bio katastrofa gdje nikakve "najbolje drenaze" ne daju efekta.
Ja ne vidjeh nigdje (sem Chwile) da iko spomenu savez i njihovu kretensku odluku o igranju ova tri kola u ovim terminima.ne odlaskom repke na EP stekli su se uslovi da sa ovim kolom se i zavrsi jesenji dio prvenstva.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 23 nov 2015, 09:05

http://m.sportsport.ba/galerija/teren-na-grbavici/6899

Poslano sa mog GT-S7580 koristeći Tapatalk

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 23 nov 2015, 10:06

Nema danas prenosa sa Grbavice na BHT 1 .
Brkica

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 nov 2015, 10:15

Eisenbahner1921 je napisao/la:Kako čitam ove postove, razmišljam o našem načinu iskazivanja nezadovoljstva, koje je odraz prije svega našeg mentaliteta. Najbolja stvar za primjer je pitanje uprave (ne prozivam niti ribara niti bilo koga ovdje, nego općenito govorim). Evo svjedoci smo kako uprava ne radi sve kako bi trebala, barem onaj dio sto mi vidimo, jos kad dodamo losu sezonu na sportskom planu, eto belaja. Mi nismo navikli na ovakvog Zelju (doduse u zadnjih par godina), normalno je da smo nezadovoljni. E tu na scenu nastupamo "mi". Ako nesto ne valja, nekog moras tjerati. Oda je bio nas kralj, njega ne diraj, mada neki su se "usudili" i njega prozivati. Ode Oda, ostala uprava. Upravi slobodno je*i sve redom. Ode "Prijepoljac", problema jos vise. Jbg Greda nije cijela uprava, pa zato hajmo nastaviti atak na upravu. E tu dolazimo do bitnog dijela. U redu, svako ima pravo na svoje misljenje, ali misljenje mase, kakvo god ono bilo, ce uvijek prevladati, mi mozemo i Mourinha otjerati da hocemo. Ali sta poslije toga? Otici ce uprava, trener, igrači, svi. Sta onda? Najlakse je psovati svima sve i tjerati ih. Logicnim slijedom okolnosti, doci ce neko novi na mjesto. Pitanje je hoce li on biti bolji od prethodnika, nakon par losih poteza i nova garnitura ce se tjerati, iako ju je ta ista masa postavila. I tako u krug... Postavlja se pitanje, zasto na svaki loš potez uprave, ne bi pitali istu zasto je doslo do toga, može li se popraviti stanje. Nama je lakse psovati mater svima, nego ostvariti dijalog. Dijalogom se rjesavaju sva pitanja, zar ne? Ako psujes mater upravi i tjeras je, onda barem navedi koga bi ti doveo, sta bi ti promijenio. Tek tada mozes ozbiljnije dici glas protiv uprave ili bilo koga drugog. Konstruktivno izlozite prijedloge, iznesite ih licima koji vam nisu po volji i garantujem da ce rezultat biti vidljiv...
Izvinjavam se na duzem postu, ali nadam se da shvatate poentu. Nije mi namjera da prozivam bilo koga pojedinacno :) VTŽ!
nadovezat ću se na tvoj post pošto mi je jedini onako trezven, jedini u kojem je neko razmišaljo hladne glave. Shvatam ja i ostale. iznervirani. Ja sam krenuo i na mobitelu vidio da je otkazano i samo se okrenuo.
Šta je suština priče? Mi stalno prozivamo pogrešne ljude za neku grešku. Mi stalno za sve genrealizujemo stvari.

Prvo uprava ne treba da se bavi ovim stvarima. Uprava je ta koja postavi čovjeka koji se tim bavi. Meni je logično da to bude npr ili direktor ili Erdijan (ni njih ne mogu kriviti jer je možda neko treći za koga u javnosti ne znamo). KO je kod nas zadužen ja ne znam, ali meni će uprava biti kriva samo ukoliko se nije znalo ko je zadužen ili ukoliko se taj koji je zadužen adekvatno ne kazni. Možda je neki pojedinac iz uprave bio zadužen itd itd. Mora se znati ko je odgovoran za neke stvari.
i u svakoj firmi proces postavljanja ljudi na prava mjesta traje. Čak i ako je sve postavljeno treba vremena da se utvrdi da li je taj neko dobar i pametan radnik ili nije. Zbog toga se kod nas vrlo često dovode ljudi po preporuci (u državi mislim).
Uprava je ta koja upravlja. Koja postavlja ljude, donosi pravila ponašanja i sl. U slučaju kluba i pregovora sa strateškim partnerima tj sponzorima i sl. Da bi krivio upravu trebaš znati kako stoje stvari u tom segmentu. svakoj upravi zbog gore navedenih razloga treba vremena da sve postavi onako kako ona misli da treba. Ovim stvarim se bave ljudi koje je uprava ovlastila.
Drugo, što ovdje niko nije pitao, je to ko je odlučio da se tekma igra u nedjelju? Po meni logično bi bilo stručni štab uz konsultacije sa nekim iz marketinga ili sa direktoraom kluba je pored sportskog aspekta na satnicu utiču i neke druge stvari poput očekivane posjete i sl. To meni govori da npr Mulalić uopšte ne razmišlja, s obzirom da se znalo prije sedam dana da će biti snijeg, o tome da li je njegovoj ekipi odgovara loš teren (i da je očišćeno na vrijeme) ili ne. Ja mislim da nama ne odgovara ovakav teren, s obzirom da trebamo napadati. Nemamo ni takve igrače koji se dobro snalaze na ovakvom terenu ali o tome sam pisao ranije. Zbog toga mi je recimo logično da se od jučer prebaci tekma za danas, ali nije bilo logično da je stavljena u nedjelju umjesto u subotu. U subotu je bilo dosta bolje virjeme.
Ista logika je i za karte i za ostalo. Ko je donio odluku i ko je odgovoran. O upravi ću tek ako ne vidim reakciju na ovu stvar. Također, članovi uprave vjerovatno imaju i svoje nadležnosti po pitanju upravljanja klubom. Neko brine za lovu, neo a pravni dio itd. Ne možemo smjenjivati komplet upravu ako tri čovjeka palamude samo a ostali dobro rade. SMjenjujemo te ljude i postavljamo nove koji će raditi

@aldin i @delinjo su jedna osoba i molim vas više ih prestanite citirati i raspravljati se sa njima. Članovi uprave koliko ja znam ne primaju platu. Nije mi poznato da je ijedan u politici, osim Ustamujića koji je bio ali više nije itd itd. Pokrasti se nije moglo jer su prve zarađene pare neki dan došle u klub ili će tek doći ovih dana. Imali smo info da su poslane našem savezu i to je to. Kako će biti utrošene ćemo vidjeti tj bumo vidjeli.

Pozdrav
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 23 nov 2015, 10:18, ukupno mijenjano 2 puta.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 nov 2015, 10:16

Choks je napisao/la:Nema danas prenosa sa Grbavice na BHT 1 .
E svasta, bas nas uhebase svi zajedno, em je danas radni dan, ne moze se od posla otici, sad ne daju ni prijenos, kao da im je programska shema nesto pod moranje, ovaj program ionako niko ne gleda, osim ako ima neka tekma... da ti pamet stane koliko je ovo sve postalo ocajno, od klupske nemoci pa do svih ostalih popratnih stvari, kao sto je ovaj prijenos.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 23 nov 2015, 10:20

Ako nema prenosa onda nasi iz uprave trebaju da reaguju, i da odmah kontaktiraju Arenu i ponude im prenos. Jer pored nas navijaca odmah su na gubitku i sponzori koji su u ovoj utakmici imali 90 minuta reklamnog prostora sa stadiona

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 nov 2015, 10:25

damirc je napisao/la:Ako nema prenosa onda nasi iz uprave trebaju da reaguju, i da odmah kontaktiraju Arenu i ponude im prenos. Jer pored nas navijaca odmah su na gubitku i sponzori koji su u ovoj utakmici imali 90 minuta reklamnog prostora sa stadiona
Nasi iz uprave prvo trebaju da reaguju sami na sebe. Nije bolan palo 30 cm snijega, ono se moralo ocistiti, pa bi se juce igralo, bili bi ispostovani navijaci, bio bi ispostovan prijenos, bili bi ispostovani sponzori. Ovako niko nije ispostovan i bogami je krajnje vrijeme da se nasi celnici dobro zamisle.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 23 nov 2015, 10:27

Ima li ikakve sanse da se odgodi utakmica i danas? Teren ce biti nikakav , navijaca nema, evo ni prenosa nema, nijedan razlog da se igra utakmica.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 23 nov 2015, 10:29

Ako je istina za Ogija treba ga fino prodati Ferencu ne za crkavicu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 23 nov 2015, 10:31

Okolele je napisao/la:Ako je istina za Ogija treba ga fino prodati Ferencu ne za crkavicu..
Ako je istina da ide sad, necemo dobiti nista..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Levin i 29 gostiju.