Ligata je novinar fishmanumilanribar je napisao/la:Ma dobar je Ligata, ovaj, ovaj, on je, ovaj, menadzer ovaj, doveo je, ovaj, par igraca, ovaj, inace, ovaj, on je, ovaj,....

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ligata je novinar fishmanumilanribar je napisao/la:Ma dobar je Ligata, ovaj, ovaj, on je, ovaj, menadzer ovaj, doveo je, ovaj, par igraca, ovaj, inace, ovaj, on je, ovaj,....
Ligata je novinar fishmanuJaozinho22 je napisao/la:milanribar je napisao/la:Ma dobar je Ligata, ovaj, ovaj, on je, ovaj, menadzer ovaj, doveo je, ovaj, par igraca, ovaj, inace, ovaj, on je, ovaj,....
SCperodeformero je napisao/la:Boga vam gdje vi to nadjoste za Djelmica?
nadovezat ću se na tvoj post pošto mi je jedini onako trezven, jedini u kojem je neko razmišaljo hladne glave. Shvatam ja i ostale. iznervirani. Ja sam krenuo i na mobitelu vidio da je otkazano i samo se okrenuo.Eisenbahner1921 je napisao/la:Kako čitam ove postove, razmišljam o našem načinu iskazivanja nezadovoljstva, koje je odraz prije svega našeg mentaliteta. Najbolja stvar za primjer je pitanje uprave (ne prozivam niti ribara niti bilo koga ovdje, nego općenito govorim). Evo svjedoci smo kako uprava ne radi sve kako bi trebala, barem onaj dio sto mi vidimo, jos kad dodamo losu sezonu na sportskom planu, eto belaja. Mi nismo navikli na ovakvog Zelju (doduse u zadnjih par godina), normalno je da smo nezadovoljni. E tu na scenu nastupamo "mi". Ako nesto ne valja, nekog moras tjerati. Oda je bio nas kralj, njega ne diraj, mada neki su se "usudili" i njega prozivati. Ode Oda, ostala uprava. Upravi slobodno je*i sve redom. Ode "Prijepoljac", problema jos vise. Jbg Greda nije cijela uprava, pa zato hajmo nastaviti atak na upravu. E tu dolazimo do bitnog dijela. U redu, svako ima pravo na svoje misljenje, ali misljenje mase, kakvo god ono bilo, ce uvijek prevladati, mi mozemo i Mourinha otjerati da hocemo. Ali sta poslije toga? Otici ce uprava, trener, igrači, svi. Sta onda? Najlakse je psovati svima sve i tjerati ih. Logicnim slijedom okolnosti, doci ce neko novi na mjesto. Pitanje je hoce li on biti bolji od prethodnika, nakon par losih poteza i nova garnitura ce se tjerati, iako ju je ta ista masa postavila. I tako u krug... Postavlja se pitanje, zasto na svaki loš potez uprave, ne bi pitali istu zasto je doslo do toga, može li se popraviti stanje. Nama je lakse psovati mater svima, nego ostvariti dijalog. Dijalogom se rjesavaju sva pitanja, zar ne? Ako psujes mater upravi i tjeras je, onda barem navedi koga bi ti doveo, sta bi ti promijenio. Tek tada mozes ozbiljnije dici glas protiv uprave ili bilo koga drugog. Konstruktivno izlozite prijedloge, iznesite ih licima koji vam nisu po volji i garantujem da ce rezultat biti vidljiv...
Izvinjavam se na duzem postu, ali nadam se da shvatate poentu. Nije mi namjera da prozivam bilo koga pojedinacnoVTŽ!
E svasta, bas nas uhebase svi zajedno, em je danas radni dan, ne moze se od posla otici, sad ne daju ni prijenos, kao da im je programska shema nesto pod moranje, ovaj program ionako niko ne gleda, osim ako ima neka tekma... da ti pamet stane koliko je ovo sve postalo ocajno, od klupske nemoci pa do svih ostalih popratnih stvari, kao sto je ovaj prijenos.Choks je napisao/la:Nema danas prenosa sa Grbavice na BHT 1 .
Nasi iz uprave prvo trebaju da reaguju sami na sebe. Nije bolan palo 30 cm snijega, ono se moralo ocistiti, pa bi se juce igralo, bili bi ispostovani navijaci, bio bi ispostovan prijenos, bili bi ispostovani sponzori. Ovako niko nije ispostovan i bogami je krajnje vrijeme da se nasi celnici dobro zamisle.damirc je napisao/la:Ako nema prenosa onda nasi iz uprave trebaju da reaguju, i da odmah kontaktiraju Arenu i ponude im prenos. Jer pored nas navijaca odmah su na gubitku i sponzori koji su u ovoj utakmici imali 90 minuta reklamnog prostora sa stadiona
Ako je istina da ide sad, necemo dobiti nista..Okolele je napisao/la:Ako je istina za Ogija treba ga fino prodati Ferencu ne za crkavicu..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Levin i 29 gostiju.