ahmad_tz je napisao/la:Jel sutra igramo u pola 1 il u 1?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Isti termin k'o i danas što je trebao biti, znači 12:30.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ahmad_tz je napisao/la:Jel sutra igramo u pola 1 il u 1?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako su ga ocistili skroz, ujutro ako se od jedno 8-9 sati pocne teren valjati, bice vise nego prihvatljiv za igru, imaju znaci neka 2-3 sata da se teren izvalja, moze da bude pod konac, sad je mekan, veceras nece bit nekog minusa da "okameni" znaci samo je na Seceru da pocera te ljude da ga valjaju i teren ima da bude ko apoterak, i sigurno dobro izvaljan i ovakav teren moze drzat bar 45 minuta, a drugo poluvrijeme ce svakako bit borba.Tuzlak04 je napisao/la:. . .zemlja, ubila se za poljoprivrede . .
Sasa se vratio preksinoc.solinas je napisao/la:Joj sta nam rade ljudi....
Nije nicija do zore,samo cu to reci.
Nego jel preplivao Sasa nazad,kakve su novosti
Drago mi zbog njega ako je svjez.zlajci je napisao/la:Sasa se vratio preksinoc.solinas je napisao/la:Joj sta nam rade ljudi....
Nije nicija do zore,samo cu to reci.
Nego jel preplivao Sasa nazad,kakve su novosti
Svjez je.
Zbog teških vremenskih uslova, utakmica između FK Sloboda i NK Čelik je otkazana i odigrati će se u novom terminu.
Korisnici usluge MojaTV će direktan prijenos utakmice moći besplatno gledati u ponedjeljak, 23. novembra u 12:30 sati na kanalu Moja TV Sport.
Zna li se ko ih stimuliše ?zeza je napisao/la:Teren ociscen.Moramo zabiti u prvom poluvremenu dok se moze igrati i uzeti opet 1 mjesto uinat savezu,sucima i Seceru.
Celik ima stimulaciju da uzme bod.Mi opet igramo u bijelim dresovima jar oni imaju samo crveno crnu garnituru.
Kako god moramo ih dobiti.
Kakva njihova uprava ljudi nisu punu platu ocima vidjeli kako je liga pocela.narodniheroj je napisao/la:Zna li se ko ih stimuliše ?zeza je napisao/la:Teren ociscen.Moramo zabiti u prvom poluvremenu dok se moze igrati i uzeti opet 1 mjesto uinat savezu,sucima i Seceru.
Celik ima stimulaciju da uzme bod.Mi opet igramo u bijelim dresovima jar oni imaju samo crveno crnu garnituru.
Kako god moramo ih dobiti.
Jeli njihova uprava ili... ?
Mislim da bi trebalo poceti sa Krpicem i Ahmom.tuzlak1987 je napisao/la:Husref moze mozda razmisliti da pocne sa 2 napadaca.. Ovdje ce biti vjerovatno dosta visokih lopti. Krpic je u kupu pokazao da im je neugodan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.