Izdrzi !Stole iz Bora je napisao/la:
MILAN ĆULUM JE JEDAN OD NAS !
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Izdrzi !Stole iz Bora je napisao/la:
Fali kvaka na z.Stole iz Bora je napisao/la:
hahaahahahhahahhahha taj je presao u torpedo.....a i caoliga..hahahahhahahhahahhaahhahahhahahahha.....!!!!seyonii je napisao/la:Zeljo se pojacao sa napadacem iz Japana Cao Kup..!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije tacno,bio sam do kraja samog kraja al nisam cuo da su ga prozivali,a i bio sam iznerviran nakon nekoliko puta vracanja igraca i ono kao sjedite dole ko da su keroviljožebizago je napisao/la:prozvali smo ga, da si ostao do kraja, a ne otisao odma nakon kraja tekme, cuo bi!themaniaks je napisao/la:Steta sto ga nismo jednom prozvali sinocStole iz Bora je napisao/la:
i ti si se prijavio zbog toga seljak avama je doso IjaBiH uEuropu onaj rus znas njegaseyonii je napisao/la:Zeljo se pojacao sa napadacem iz Japana Cao Kup..!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije tacno,bio sam do kraja samog kraja al nisam cuo da su ga prozivali,a i bio sam iznerviran nakon nekoliko puta vracanja igraca i ono kao sjedite dole ko da su kerovithemaniaks je napisao/la:prozvali smo ga, da si ostao do kraja, a ne otisao odma nakon kraja tekme, cuo bi!ljožebizago je napisao/la:Steta sto ga nismo jednom prozvali sinocStole iz Bora je napisao/la:
hljeba ti Stole ajd i meni posalji na pp...jbg Milan nekad ne odigra na svom nivou,al barem pokazuje koliko mu je stalo do rezultata naseg Želje, sto bas i nije bio slucaj sa dosta igraca u prethodnim generacijama.Stole iz Bora je napisao/la:
Jamaica je napisao/la:hljeba ti Stole ajd i meni posalji na pp...jbg Milan nekad ne odigra na svom nivou,al barem pokazuje koliko mu je stalo do rezultata naseg Želje, sto bas i nije bio slucaj sa dosta igraca u prethodnim generacijama.Stole iz Bora je napisao/la:
Jamaica je napisao/la:hljeba ti Stole ajd i meni posalji na pp...jbg Milan nekad ne odigra na svom nivou,al barem pokazuje koliko mu je stalo do rezultata naseg Želje, sto bas i nije bio slucaj sa dosta igraca u prethodnim generacijama.Stole iz Bora je napisao/la:
brate ja ne znam jel namjesteno nije ili jeste...to je gotovo..ali dobro znate koja je politika...saveza....musl.srb.hr...jbg...na taj fazon gubili 0:2..pa 2:2..pa kao borili se..ali nema vezze...TITULA ce se slaviti..akobogda...koja je mnogo mnogo vrijednija od kupaŽeljovac je napisao/la:
1. Lopta(linija označava putanju)
2. Strijelac
3. Mjesto šuta
NAPOMENA: Strijelac nije dopustio lopti da padne, već je isprve pospremio u mrežu.
Pitanje i vječna dilema: Šta je radila naša kompletna zadnja linija, uključujući i golmana?!
ma sumnjivo brate al bas sumnjivo,oba gola,al eto haj i odjednom Osim zadovoljan igrom a nisam do sad nijednom procitao kad smo i pobjedjivali da je zadovoljan a i te majice mislim da su imale ulogu da nesto prikriju i mislim da je visa sila uticala na Osima i nasu upravu.Borcu kup,Zelji liga i mirna Bosna...A drago mi je fkt ako su ga prozivla et ne znam ni ja gdje sam mislim bio tadŽeljovac je napisao/la:
1. Lopta(linija označava putanju)
2. Strijelac
3. Mjesto šuta
NAPOMENA: Strijelac nije dopustio lopti da padne, već je isprve pospremio u mrežu.
Pitanje i vječna dilema: Šta je radila naša kompletna zadnja linija, uključujući i golmana?!
Trenutno korisnika/ca: b00t, CentarsutNaClanak921, Hrasno15, Levin i 48 gostiju.