Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Stvarno mi je drago sto se vraca u formu. Stvarno.
To ne umanjuje cinjenicu da je ljetos ispo šupak.
Volim ga stvarno, al za mene je izgubio status idola nacije.
Ne pada mi na pamet da ostajem budan i da ga čekam. Niti razmisljam o tome da naručim njegov dres iz suns-a.
Imam oba iz nets-a i bijeli repkin. Nisam odavno nijedan pronoso a neću uskoro.
To je jednostavno jedan osjecaj. Tu se ne moze na zor.
Presto sam pratit i djedovica. Jednostavno mi je svejedno. Jest nekako glupo al eto.
Cekacemo sazrijevanje ove mlade generacije. Vidjecemo hoce li oni biti supci
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne pada mi na pamet da ostajem budan i da ga čekam. Niti razmisljam o tome da naručim njegov dres iz suns-a.
Presto sam pratit i djedovica. Jednostavno mi je svejedno. Jest nekako glupo al eto.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
mogao si nas i poštedit' iznimno glupog komentara
zaboli nekog ona stvar što ti imaš njegove dresove, što nećeš ostajat' budan da ga gledaš i slično, kontaš
zaboli nekog ona stvar što ti imaš njegove dresove, što nećeš ostajat' budan da ga gledaš i slično, kontaš
to legendo!Zodiac je napisao/la:http://espn.go.com/nba/player/stats/_/i ... -teletovicChinaglia je napisao/la:može li neko postavit' njegovu statistiku ove sezone, posebno me zanima za trojke, koliko je do sada ubacio
dobar je, 38% za tri

Mirza je skroz lose poceo sezonu a sad se malo opravio.Nadam se da ce nastavit sa dobrim partijama veceras.Bilo bi dobro da uveze vise utakmica sa dobrom minutazom I sa ucinkom kao protiv Denvera.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Druže bukvalno samo uđeš na stranicu, miš staviš na team, u meniju izabereš player stats i to je to.Unofficialpage je napisao/la:Kako je glupa stranica Sunsa na nba.com, nigdje ne možeš statistiku za igrače vidjeti u nekom meču. Možda su i ostale iste, nisam gledao.
Ako te zanima neki igrač posebno, klikneš na njega, pa onda na njegovoj stranici ideš na game log ako te zanimaju sve utakmice i tako.
Ne može jednostavnije.
Btw. statistike niko normalan ne gleda na stranicama nba timova, idete brate fino na basketball-reference i imate sve servirano

Mislim da smo ih sve ispucaliSapce je napisao/la:Stvarno mi je drago sto se vraca u formu. Stvarno.

I meni je drago zbog Mirze, cesto sam ga ostajao gledati cak i u prvoj sezoni kada bi se obradovao ako ga vidim da ulazi zadnje 3min u trash time-u, a kad ga nisam gledao jutro bi zapoceo sa klipom od vedatora sa Mirzinom ucinkom, al' sad ne bi ostao maksuz da gledam nema sanse.
Al eto kao sto ti kazes za nadati se da se nova djeca nece praviti previse vazna poput Nurkica, nece staviti karijeru ispred reprezentacije poput Mirze a vjerujem da sigurno nece promijeniti drzavljanstvo pred prvenstvo kao Nihad.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Ajde malo manje serite,tačno nas boli ona stvar hoćete li vi gledati Teletovića ili nećete. Nego ima li neko kakav dobar link za večerašnju utakmicu ?
http://www.ibrodtv.net/ibrodtv3.htmlwhitesnake je napisao/la:Ajde malo manje serite,tačno nas boli ona stvar hoćete li vi gledati Teletovića ili nećete. Nego ima li neko kakav dobar link za večerašnju utakmicu ?
-
- Kontakt:
Druže, meni ovo ne radifutra je napisao/la:http://www.ibrodtv.net/ibrodtv3.htmlwhitesnake je napisao/la:Ajde malo manje serite,tačno nas boli ona stvar hoćete li vi gledati Teletovića ili nećete. Nego ima li neko kakav dobar link za večerašnju utakmicu ?
Idemo Mt3,poderi abd veceras.
ja sam usao na rojadirecta i tu nasao link meni funkcionise neznam sta je problemwhitesnake je napisao/la:Druže, meni ovo ne radifutra je napisao/la:http://www.ibrodtv.net/ibrodtv3.htmlwhitesnake je napisao/la:Ajde malo manje serite,tačno nas boli ona stvar hoćete li vi gledati Teletovića ili nećete. Nego ima li neko kakav dobar link za večerašnju utakmicu ?
Je l` se ovo meni samo cini ili sam ja gledao utakmice NBA pa se potrefilo da im slabo publike ima 
Sretno, Mirzoniiiii!

Sretno, Mirzoniiiii!

Tu sam komso, ne brini. Bio je dibidus losh na pocetku i ove dvije tri utakmice nisu dovoljne da izbrisu ocajan mjesec koji ima iza sebe. Neka nastavi igrati ovako, niko sretniji od mene.Chinaglia je napisao/la:gdje su modovi, dreamer i onaj drugi, ne znam koji, stalno mješam kk bosna i nermina, da napišu kako je karma kučka![]()
Tele popravlja šut u posljednje vrijeme, dobro je to, biti će još bolje, aBd
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ja uvijek gledam na ovom linku i extra radiwhitesnake je napisao/la:Druže, meni ovo ne radifutra je napisao/la:http://www.ibrodtv.net/ibrodtv3.htmlwhitesnake je napisao/la:Ajde malo manje serite,tačno nas boli ona stvar hoćete li vi gledati Teletovića ili nećete. Nego ima li neko kakav dobar link za večerašnju utakmicu ?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Prvi put sam ga vidio nakon prosle sezone i mogu reci da se promjenio totalno,zar je moguce da je ovako trom i spor,nikakav okret nema,krece se ko baba neka 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Teletović je 0,treba u penziju
5 poena,dobro je
- firefirefirely
- Kontakt:
Definitivno je bio fauliran pri ovom skoku zadnjem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.