FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pink.panter
- Kontakt:
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I ja sam, kao i uvjek, bio na sjeveru. I juce sam, kao i uvjek, sacekao igrace i ispratio ih aplauzom do kraja a isto to je uradila masa ljudi oko mene. Oni koji su OSTALI DO KRAJA i koji su imali isto misljenje o igracima i nakon loseg rezultata za nas klub. Znaci, zvizdaci i psovaci su izasli odmah a veci dio ljudi na sjeveru je ostao da ih isprati i da im da podrsku. Zato, po stoti put ponavljam, ne treba generalizovati ni jednu tribinu jer na svakoj ima pljuvaca i psovaca.zlatandr je napisao/la:Nije istina ja sam bio na sjeveru, igraci su nakon tekme dobili gromoglasan aplauz, niko ni jednu ruznu rijec im nije uputio.drop je napisao/la:Sinoc smo alpauzom i pjesmom ispratili naše igrace poslije utakmice, iako su bili sjebani do bola -to se jasno vidjelo na njihovim licima....mislim na Jug i bezrezervnu podršku manijaka, nadrkane bolesnika se sjevera ne racunam.
Jasno smo im dali do znanja da ne klonu duhom poslije sinošnje utakmice ,da se izdignu i da osvoje titulu.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ovo treba 100 puta citirati. Koliko mi je teško palo što smo izgubili kup, još teže mi je bilo zbog Milana!!Stole iz Bora je napisao/la:
MILANE NE DAJ SE, JUG JE UZ TEBE!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
znali iko koji je problem sa bebomFk_zeljo_1921 je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:
IZDRZI CUKI odsrazilo se na njegovu igru nzalost mislim da je ovo nefer od amara
svoj ti pos'o !
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Stole iz Bora je napisao/la:
Svaka cast za ovu sliku

MILAN ĆULUM JEDAN JE OD NAS
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Eto šta je plaćenik koji od par poluvijesti, koje su napisali polunovinari (ili poluljudi) sa najžućeg portala u historiji interneta index ha era NAPIŠE VIJEST. FUJ FUJ idiote, dabogd'a pisao za Veselu svesku do kraja života. **** ti 5w onog ko te zaposlio.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Da ne bi pisali po forumu o bebi i privatnom zivotu igraca poslao sam ti PP.Grbavica moj zivot je napisao/la:znali iko koji je problem sa bebom
AMAR OSIM
MILAN ĆULUM JE JEDAN OD NAS!!!Stole iz Bora je napisao/la:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- themaniaks
- Kontakt:
mozes li i meni bio bih veoma zahvalanStole iz Bora je napisao/la:Da ne bi pisali po forumu o bebi i privatnom zivotu igraca poslao sam ti PP.Grbavica moj zivot je napisao/la:znali iko koji je problem sa bebom
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
de i meni objasnite kompletan problem sa Ćulumom, ne kontam ništa
stole iz bora
mozes li i meni poslati PP bas me interesuje o cem se radi\?
mozes li i meni poslati PP bas me interesuje o cem se radi\?
-
- Kontakt:
nemojte o tome ovdje molim vas, pokazite malo postovanja.
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.
- pink.panter
- Kontakt:
U NEDJELJU SVI U DOLINU CUPOVA,DA PODRŽIMO PLAVE ANĐELE...pink.panter je napisao/la:

"U stećcima je tajna Bosne"...
Zeljo se pojacao sa napadacem iz Japana Cao Kup..!!

-
- Kontakt:
prozvali smo ga, da si ostao do kraja, a ne otisao odma nakon kraja tekme, cuo bi!themaniaks je napisao/la:Steta sto ga nismo jednom prozvali sinocStole iz Bora je napisao/la:
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.
Isnar je napisao/la:MILAN ĆULUM JE JEDAN OD NAS!!!Stole iz Bora je napisao/la:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- themaniaks
- Kontakt:
pogresno si informisan taj je vec odavno presao u torpedo isto kao i ciao ligaseyonii je napisao/la:Zeljo se pojacao sa napadacem iz Japana Cao Kup..!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
heboga tito ja nezz ni oko cega se radi, a sad ste me zainteresovali...
posaljite na pp
posaljite na pp
Jug je na kraju prozvao i pozdravio Ćuluma ,ko je ostao do kraja vidio je to jasno.
A ko god je psovao Milanu majku, onda ja njemu sjetim komplet familije i to dva puta da potvrdim

A ko god je psovao Milanu majku, onda ja njemu sjetim komplet familije i to dva puta da potvrdim

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Sta vam je toliko bitno, bespotrebno zadirete u privatnost, ne mozete se smirit od znatizelje, pustite covjeka na miru! I ne psuj Tita, sram te bilocatatm87 je napisao/la:heboga tito ja nezz ni oko cega se radi, a sad ste me zainteresovali...
posaljite na pp

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 42 gosta.