¥ & гарантује - па "... & ... 18 $ се & $ & &, " " ' & на старо. А & - ? у $, па ' зна $ је то све & $, ? $, " & " " спорт " ' $ " " не " ' ?, нпр. $. & је ? " у " ", ? $ $, ? $ ? " " " & " " $ ". " & $ " на ', $ је Е & О Н О ' С & А & Р " З А, & " ' & " ". Ааа % &, $!Devil je napisao/la:Ne treba im sada ali i Modrica kada je osvojela titulu on je obecavao stadion,Slavija isto tako evropski stadion za evropu.Sada Borcu isto tako obecava.Ko ti garantuje da ce Borac sledece sezone igrati Evropu.Sve je to ista situacija,samo moli Boga da ne bude isto kao i sa ranim slucajevima.? 2 - ? je napisao/la:$, $ " ? &, па зар " " ? $ $ & $ $ ? " %. & & $ потез, па % " " " % & $ $ " ", & $ а не ' " у & ? ". ? & & " " готов $ за Европу % - " $, $ $ а " & је " $ ? ?. " пун $ 40 000 $ $ - &, $ " $ горе $ $ $ ... " % " &, " не " $
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Re: FK Borac - Banja Luka
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
? 2 - ? je napisao/la:¥ & гарантује - па "... & ... 18 $ се & $ & &, " " ' & на старо. А & - ? у $, па ' зна $ је то све & $, ? $, " & " " спорт " ' $ " " не " ' ?, нпр. $. & је ? " у " ", ? $ $, ? $ ? " " " & " " $ ". " & $ " на ', $ је Е & О Н О ' С & А & Р " З А, & " ' & " ". Ааа % &, $!Devil je napisao/la:Ne treba im sada ali i Modrica kada je osvojela titulu on je obecavao stadion,Slavija isto tako evropski stadion za evropu.Sada Borcu isto tako obecava.Ko ti garantuje da ce Borac sledece sezone igrati Evropu.Sve je to ista situacija,samo moli Boga da ne bude isto kao i sa ranim slucajevima.? 2 - ? je napisao/la:$, $ " ? &, па зар " " ? $ $ & $ $ ? " %. & & $ потез, па % " " " % & $ $ " ", & $ а не ' " у & ? ". ? & & " " готов $ за Европу % - " $, $ $ а " & је " $ ? ?. " пун $ 40 000 $ $ - &, $ " $ горе $ $ $ ... " % " &, " не " $
Haha i ovo da cujem,cuj ime grantuje

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa kad već tako pišeš onda ispade da smo i mi bili mala sredina jer se ovdje forsirao rukomet...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Haha i ovo da cujem,cuj ime grantuje
,drug ti si izgleda malo pomesao vreme u kojem danas zivimo.Od imena se ne zivi.Danas se zivi samo od kvaliteta i od novca.Onda bi po tebi Leeds,Nottingham,Reims,Gladbach i ostali klubovi koji su nekada bili velikani danas trebali da vode glavnu rec u prvenstvima.[/quote]
Хахахахахаха & " ¥... " ? па $ $ ? - $ & " ' на & & " " & " ' ?... О ? " не $ ", " - "

Хахахахахаха & " ¥... " ? па $ $ ? - $ & " ' на & & " " & " ' ?... О ? " не $ ", " - "
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Evo da tebe pitam, na koliko utakmica je ove godine bio prisutan gradonačelnik???
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
¥ овог ?, " ' ? $, & ја везе " са $RBA 1987 je napisao/la:Evo da tebe pitam, na koliko utakmica je ove godine bio prisutan gradonačelnik???
Evo covjek nas ubjedi da je za 7 miliona km bolje organizovati rafting nego npr uraditi ovaj nas stadion da bude kao bombona sa sve cetiri tribine,stolicama,krovom.....
Da ne govorim da se za pola tih para mogao napraviti prvak Evrope u rukometu,ili vaterpolu,sportovima koji postoje,za razliku od raftinga gdje je prvi put kod nas zabiljezen fenomen da neko ide gledati rafting! Postoje u cijelom svijetu avnturisti koji vole da voze rafting,ali mi smo eto izumili i da to neko ide gledati i dali za to 7 miliona km za cetiri dana!!
Da ne govorim da se za pola tih para mogao napraviti prvak Evrope u rukometu,ili vaterpolu,sportovima koji postoje,za razliku od raftinga gdje je prvi put kod nas zabiljezen fenomen da neko ide gledati rafting! Postoje u cijelom svijetu avnturisti koji vole da voze rafting,ali mi smo eto izumili i da to neko ide gledati i dali za to 7 miliona km za cetiri dana!!
Pa eto i ako neznaš nije ti teško da pogodiš, a ja ću ti dati malu pomoć, više je od nijednom, a manje od dvaput...? 2 - ? je napisao/la:¥ овог ?, " ' ? $, & ја везе " са $RBA 1987 je napisao/la:Evo da tebe pitam, na koliko utakmica je ove godine bio prisutan gradonačelnik???
Pogodi ko im je priredio prijem i požurio da se uslika sa njima...
nisam htjeo da počinjem raspravu, ali kada je rezultat tu onda su i oni tu da pokupe poene, kada mi njih zaista budemo trebali onda oni neće htjeti nas jer im tada nećemo biti dobro društvo, što se toga tiče ja vjerujem samo šefu, ako je on rekao za stadion onda će ga i biti, ako je obećao Proko onda da se odma spremamo za Pecaru...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
A ti zvezdas,javno si se sinoc deklarisao da si navijao za Zeljeznicar,tako da ne bi bilo lose da pustis nas da brinemo svoje brige,ucestvuj tamo u razgovorima oko renoviranja grbavice.
Schlager je napisao/la:A ti zvezdas,javno si se sinoc deklarisao da si navijao za Zeljeznicar,tako da ne bi bilo lose da pustis nas da brinemo svoje brige,ucestvuj tamo u razgovorima oko renoviranja grbavice.

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Јао " " је оно ?, & " сунце па & њега " ту. А $ ? & %, не направе ? $ $ стварно " & ".
"" ПУТ ""
Pa jesam li ja ista rekao u vezi Borca samo sam konstatovao stvari,je li to mozda zabranjeno.ja cu da simpatisem ko ga ja hocu(jer se samo za jedan klub navija)i kada ja hocu i to mi niko nece zabraniti.Mene Zeljeznicar uopste ne zanima nesta narocito bas kao ni Borac ali mogu bar prokomentarisati neke stvari,ili ne mogu?Schlager je napisao/la:A ti zvezdas,javno si se sinoc deklarisao da si navijao za Zeljeznicar,tako da ne bi bilo lose da pustis nas da brinemo svoje brige,ucestvuj tamo u razgovorima oko renoviranja grbavice.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
$ $ " ову расправу " у ' се вјероватно ?, ? " ' " & " ? је пута " $, не ' $ " $ његов ", ? његово је $ $ $ за $, ¥ " ? " ?, то ' " то нас " " $ % - " с ". А $, & успјеха ", ? $... је & $ $ " " па % " " " " ? " а успут & " & ". $ & се $ " врте & " а " пар $ ? $ " ' " " ". " " " " ", % је & ' све на ".RBA 1987 je napisao/la:Pa eto i ako neznaš nije ti teško da pogodiš, a ja ću ti dati malu pomoć, više je od nijednom, a manje od dvaput...? 2 - ? je napisao/la:¥ овог ?, " ' ? $, & ја везе " са $RBA 1987 je napisao/la:Evo da tebe pitam, na koliko utakmica je ove godine bio prisutan gradonačelnik???
Pogodi ko im je priredio prijem i požurio da se uslika sa njima...
nisam htjeo da počinjem raspravu, ali kada je rezultat tu onda su i oni tu da pokupe poene, kada mi njih zaista budemo trebali onda oni neće htjeti nas jer im tada nećemo biti dobro društvo, što se toga tiče ja vjerujem samo šefu, ako je on rekao za stadion onda će ga i biti, ako je obećao Proko onda da se odma spremamo za Pecaru...
Ocekuju da navijas za srpski klub, buduci da si zvezdas.Devil je napisao/la:Pa jesam li ja ista rekao u vezi Borca samo sam konstatovao stvari,je li to mozda zabranjeno.ja cu da simpatisem ko ga ja hocu(jer se samo za jedan klub navija)i kada ja hocu i to mi niko nece zabraniti.Mene Zeljeznicar uopste ne zanima nesta narocito bas kao ni Borac ali mogu bar prokomentarisati neke stvari,ili ne mogu?Schlager je napisao/la:A ti zvezdas,javno si se sinoc deklarisao da si navijao za Zeljeznicar,tako da ne bi bilo lose da pustis nas da brinemo svoje brige,ucestvuj tamo u razgovorima oko renoviranja grbavice.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Naravno, potpuno si u pravu, ali ako ne dolazi na utakmice značiu da mu nešto baš nije ni stalo do kluba, a ako mu nije stalo do kluba onda ga zaboli i za stadion i za klub, daje samo ono što mora tj ono što je gradska skupština odlučila, sam se baš nešto puno ne zalaže za Borac... Sretan bih ja bio da se oni slikaju i sledeće sezone, sa njima, ali bolje im je da se baš ne guraju u prve redove kada ih pola i nezna gdje se nalazi gradski stadion 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ne mozes, jer da bi ovdje komentarisao moras se koristit gvozdovskim rjecnikom, oni samo taj razumiju...Devil je napisao/la:Pa jesam li ja ista rekao u vezi Borca samo sam konstatovao stvari,je li to mozda zabranjeno.ja cu da simpatisem ko ga ja hocu(jer se samo za jedan klub navija)i kada ja hocu i to mi niko nece zabraniti.Mene Zeljeznicar uopste ne zanima nesta narocito bas kao ni Borac ali mogu bar prokomentarisati neke stvari,ili ne mogu?Schlager je napisao/la:A ti zvezdas,javno si se sinoc deklarisao da si navijao za Zeljeznicar,tako da ne bi bilo lose da pustis nas da brinemo svoje brige,ucestvuj tamo u razgovorima oko renoviranja grbavice.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Zvezda i Zeljeznicar,to je protivprirodni blud!
Da je bar Partizan i Zeljeznicar,ne bi mi to njegovo sinocnje navijanje uopste zapelo za oko i ne bih komentarisao.
Da je bar Partizan i Zeljeznicar,ne bi mi to njegovo sinocnje navijanje uopste zapelo za oko i ne bih komentarisao.
& је " & $ је &. & " $ & $ " за ? " свог $ а не онај " је " $.1921 je napisao/la:Ocekuju da navijas za srpski klub, buduci da si zvezdas.Devil je napisao/la:Pa jesam li ja ista rekao u vezi Borca samo sam konstatovao stvari,je li to mozda zabranjeno.ja cu da simpatisem ko ga ja hocu(jer se samo za jedan klub navija)i kada ja hocu i to mi niko nece zabraniti.Mene Zeljeznicar uopste ne zanima nesta narocito bas kao ni Borac ali mogu bar prokomentarisati neke stvari,ili ne mogu?Schlager je napisao/la:A ti zvezdas,javno si se sinoc deklarisao da si navijao za Zeljeznicar,tako da ne bi bilo lose da pustis nas da brinemo svoje brige,ucestvuj tamo u razgovorima oko renoviranja grbavice.
"" ПУТ ""
partizan & hajduk, mislim da je ova dva kluba lakse spojiti sa zeljom nego recimo dinamo ili crvena zvezda... moje misljenje...Schlager je napisao/la:Zvezda i Zeljeznicar,to je protivprirodni blud!
Da je bar Partizan i Zeljeznicar,ne bi mi uopste zapelo za oko i ne bih komentarisao.

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
E moj Devil vidi se da si novi ovdje.Devil je napisao/la:Pa jesam li ja ista rekao u vezi Borca samo sam konstatovao stvari,je li to mozda zabranjeno.ja cu da simpatisem ko ga ja hocu(jer se samo za jedan klub navija)i kada ja hocu i to mi niko nece zabraniti.Mene Zeljeznicar uopste ne zanima nesta narocito bas kao ni Borac ali mogu bar prokomentarisati neke stvari,ili ne mogu?Schlager je napisao/la:A ti zvezdas,javno si se sinoc deklarisao da si navijao za Zeljeznicar,tako da ne bi bilo lose da pustis nas da brinemo svoje brige,ucestvuj tamo u razgovorima oko renoviranja grbavice.
Vidiš li da ovdje vlada jednoumlje, ne smiješ iznijeti ko covjek svoje mišljenje,ne smiješ ništa pisati što je na tvoju ruku i što ne odgovara masi.
Odmah te tjeraju ko kera,prijete sankcijama,prijavama administraciji,vrijeđaju i slicno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.