Ti si već u grupi svakako.A nisi valjda sad ljut zbog trofazne utičnice?kanarinac je napisao/la:Allahatisasistika je napisao/la:lako, samo dvije žice u utičnicu postaviš sa obje ruke po jednu žicu i eto te u grupnoj fazi trofazne LPkanarinac je napisao/la:Kako se uclaniti u tu famoznu grupu hehe
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
bez tebe i josh 15 tak dragih forumasha ne idem nigdje taman nikad posta ne napis"o[WHITE SMILING FACE]sasistika je napisao/la:Pusti brigu, nego nek te ljudi upišu.nukleusmember je napisao/la:nema jarane,vatra mi je[WHITE SMILING FACE]sasistika je napisao/la: Tebe garant nema u grupi čim ti tako??
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Hocemo li slati link od stvarnog fb profila?
Koliko je sigurno da koristimo pravi profil? I naravno,mislim da bi svako trebao slikati clansku ko god se prijavljuje u grupu...
Kako ste vi ostali uradili,stvarni ili lazni profil?
Koliko je sigurno da koristimo pravi profil? I naravno,mislim da bi svako trebao slikati clansku ko god se prijavljuje u grupu...
Kako ste vi ostali uradili,stvarni ili lazni profil?
Ja pravim odnosno radim taj stream sa kolegom sa infa pa vjerujem da me i drugi tamo znaju samo mi je drugi nick. Obično šaljemo preko PP-a stream. 

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ma daj,ovde niko nikog nije zvao i molio ponaosob da bude izuzetak,nego je cilj gledanje tekmi našeg Saraj'va kad gostuje.
-
- Kontakt:
ne zhelim ba da budem izuzetak niti povlashten ni u kojoj opciji,ili chemo svi gledati link il" neche niko,shta treba?da zbog toga shto sam napis"o vishe postova na forumu gledam tekmu na konto nekog brata koji voli rajvo kao ja a nije se registrov"o?vozdra ba,nisam taj,no hard feelings
VVVBK
VVVBK
polako raja , nije rat, grupa se napravila jer ljudi hoce da gledaju FKS, ali ne mogu jer nadje se neko pametan i podjeli link Bog zna gdje i kome i onda NIKO ne gleda
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pantelija je napisao/la:polako raja , nije rat, grupa se napravila jer ljudi hoce da gledaju FKS, ali ne mogu jer nadje se neko pametan i podjeli link Bog zna gdje i kome i onda NIKO ne gleda

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
-
- Kontakt:
naravno da nije,niko nije rek"o da jeste,smijem valjda iznijeti svoje mishljenje[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
A brate ako nisam u mogucnosti da imam svoj profil,nego moram koristiti laznjak,i to jedva,i zbog toga sam odmah sumnjiv,ma nema veze,nije problem,pozdravljam ideju u svakom slucaju
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
nukleusmember je napisao/la:ne zhelim ba da budem izuzetak niti povlashten ni u kojoj opciji,ili chemo svi gledati link il" neche niko,shta treba?da zbog toga shto sam napis"o vishe postova na forumu gledam tekmu na konto nekog brata koji voli rajvo kao ja a nije se registrov"o?vozdra ba,nisam taj,no hard feelings
VVVBK

Hilmo brate nemoj trolat vidis da su se zadali oko fb grupa i tako dalje i tako bliže, sutra Brazilci stižu a oni ko ce dobiti hebeni stream sa Koševa umjesto da ih dočekamo bar sa šalovima na aerodromu jednokratno pravi klub ili im je dovoljan snimak utakmice sa Drinom.hilmo je napisao/la:Ne znam jeste li vi primjetili, u zadnja dva tri mjeseca PR služba kluba nekako usporeno radi... Prije su nas bombardovali na fejsu sa objavama i milion drugih stvari.
Ja sam npr. izvještaj sa utakmica omladinaca (juniori - sastavi) dobio preko prijatelja, jer ga nigdje nije bilo, dok npr zvanična nije nikako objavila izvještaj sa tih utakmica.
MIslite li da je vrijeme da se nešo po tom pitanju unaprijedi?
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

sutra ujutro ce doci tek tako, malo slikanje i to, a kad izadju na teren vidjet cete sta je jes doveo !
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
AVNOJ je napisao/la:Hilmo brate nemoj trolat vidis da su se zadali oko fb grupa i tako dalje i tako bliže, sutra Brazilci stižu a oni ko ce dobiti hebeni stream sa Koševa umjesto da ih dočekamo bar sa šalovima na aerodromu jednokratno pravi klub ili im je dovoljan snimak utakmice sa Drinom.hilmo je napisao/la:Ne znam jeste li vi primjetili, u zadnja dva tri mjeseca PR služba kluba nekako usporeno radi... Prije su nas bombardovali na fejsu sa objavama i milion drugih stvari.
Ja sam npr. izvještaj sa utakmica omladinaca (juniori - sastavi) dobio preko prijatelja, jer ga nigdje nije bilo, dok npr zvanična nije nikako objavila izvještaj sa tih utakmica.
MIslite li da je vrijeme da se nešo po tom pitanju unaprijedi?

Istina za Vedrana!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa sto ne odes i sto ih ne docekas? otidji u miru i tisini kao sto cu i ja otici, kakve veze imaju privatne grupe na fb sa tim?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:

Koga smo mi to dočekivali sa fanfarama, šalovima i bakljama? Ne dolazi nam Beckham..
Grupu smo napravili za sebe, da imamo gdje progovorit o stvarima o kojim ovdje ne bi mogli jer ovdje ovome što pišemo pristup ima i mnogo, MNOGO dušmana! Isto tako su se danas i u tu grupu bili infiltrirali... toliko ih zanimamo i toliko pate za nama!!
Fino vam je rečeno, ko hoće da uđe u grupu nek pošalje pp @MCMXLVI-u sa svojim fb profilom i to je to.
Tu ćemo objavljivat i streamove gostujućih tekmi koje mnogi od nas NISU U MOGUĆNOSTI GLEDAT! I zato kad dođe takav trenutak, kad budemo igrali vani, a streama ni za lijeka, dobro znajte da nećemo yebat ni 5% nikog od silnih osoba koje se odjednom stvore na ovoj temi kad treba taj link!!! Pa onda se taj link proširi po cijelom fejsbuku i na kraju NIKO OD NAS NE POGLEDA YEBENU UTAKMICU!
Više o ovome nećemo pričat! Čitav dan brujimo šta kako! Onaj ko stalno čita temu skonto je šta i kako, a za one koji će se pojavit kad im bude trebao link, poruka: GLABAJTE GA!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Burberry46
- Kontakt:
Sta mislite koji ce biti ljubimac kosevske publike Cezar ili Emerson tipujem na Cezara 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
bht sport pocinje upravo sad pregled golova ko hoce da gleda
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-
- Kontakt:
Pa šta je problem majstori ako se mora dokazati na bilo koji način pripadnost Sarajevu, dal nikom da li članskom, da li profilom sa imenom i prezimenom. Nije grupa zatvorenog tipa mogu svi ući. Grupa je prevashodno za link, i ove stvari daj na pp, daj tamo daj vamo. A mogu svi ući i ne vidim problem. Šta je problem dokazati da navijaš za Sarajevo? Treba da nam puca link i da niko ne gleda zbog idiota? Bolje da gleda 59 ljudi nego niko, a i rekao sam svakako staviti javno link jedan pa nek se nakače i navijači kluba protiv kojeg igramo i ostali u BiH, nek se stavi javno na fb pa gledajte minut i nek pukne. Od fine ideje napravite ko da smo htjeli nešto sakriti od vas. Dođite svi tamo, prethodno dokažite navijate za Sarajevo. I ja sam sliko člansku pa nisam bio uvrijeđen.
Normalno i dalje na forumu svi pišemo.
Normalno i dalje na forumu svi pišemo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, Pablo11 i 27 gostiju.