FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

orionFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la orionFCB » 21 nov 2015, 22:58

Besic je napisao/la:Javi zadnji put pogodio dok je Jupp vodio tim čini mi se .
A nezaboravni gol protiv Čelzija u Superkupu? Mislim da mu je to zadnji gol u Bayernu prije ovog :)

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 nov 2015, 23:01

Eh taj sam zaboravio , 120 + ..
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 nov 2015, 23:37

Lahm kod primljenog gola ispade ko.. Ali Manu je isto mogao bolje.
Ali cijela utakmica mi se cinila, kao da smo igrali pod rucnom malo...mozda je samo do mene.
Thomica izgleda kao da moze da zabije kad hoce.. :D :tokralju:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 nov 2015, 19:51

Veoma bitna pobjeda protiv Schalkea do koje se teško došlo ali i trebalo je to očekivati.
Poslije reprezentative pauze Bayo uvijek nešto slabije igra, a ova je trajala i malo duže.
Šteta za Alabu, međutim čini se da povreda nije ozbiljnije prirode, jer na oficijelnoj fb stranici spominju da je upitno da li će igrati protiv Olympiakosa što bi značilo da bi ubrzo trebao biti spreman.
Tomica nastavlja sa odličnim partijama, Martinez isto.

Šteta zbog nemilih scena ali ajde šta ćemo uvijek ima budala.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 nov 2015, 20:56

Ogromna tuča prije tekme

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 22 nov 2015, 21:19

Klare je napisao/la:Hojbo čitavo vrijeme ima nešto protiv svojih, ne razumijem onakav krkanluk. :?

Na kraju rutinerski, iako je većim dijelom ličilo na utakmicu u Frankfurtu, Javi ponovo postaje extra važan igrač, to je jako bitno, Lewa ponovo u krizi, a Miler rutiner, velemajstor, šta drugo reći. :cool:
kad god igra Robben, Lewa nekim čudom zapadne u krizu :D nažalost nisam gledo utakmicu, gledo sam pregled, al mi ne izgleda ko da smo baš toliko sigurni u sebe bili...
u svakom slucaju odlicna pobjeda uzmemo li u obzir kiks Dotmunda :thumbup:

Klare

Post Postao/la Klare » 22 nov 2015, 21:28

coelho41 je napisao/la:nažalost nisam gledo utakmicu, gledo sam pregled, al mi ne izgleda ko da smo baš toliko sigurni u sebe bili...
ma bilo je to većinom patnja kao protiv Frankfurta, ali eto pretegnulo na našu stranu, već sada je očigledan problem gostujućih utakmica, to odigramo baš debelo ispod nivoa domaćih. Posjed je tu, ali problem u napadu traje već dugo, s tim smo muku imali u Lp i prošle i pretprošle godine, a Gvardiola je i u Braceloni imao sličnih problema.

Međutim za pohvalu je ovih 12-1-0, i zasad smo zadovoljni, samo ako na proljeće opet kiksnemo to će već biti jedan veliki udarac na ime Gvardiole, ali dugo je još do toga.

[youtube][/youtube]

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 22 nov 2015, 23:12

Sto se marisane tice ...

Jucer uhapseno 196 navijaca!
Vecina od njih su navijaci Bayerna, a ostali navijaci Bochuma. Sta se dogodilo?
Naime, oko 250-300 navijaca Bayerna i Bochuma su se skupili negdje malo dalje od stadiona. Bayern i Bochum povezuje prijateljstvo koje traje decenijama. Dakle, horda 250-300 maskiranih navijaca/huligana krece prema stadionu uz glasno "Hurra! Hurra! Die Bayern, die sind da!" (Hurra! Hurra! Bavarci, Bavarci su tu!)
Sve je to jos "normalno" bilo, dok se nije primjetio cilj njihovog puta, koji je bio "Nordkurve Schalke". Dakle, onaj ulaz gdje su najveci ultrasi Schalkea. Neocekivana posjeta! Huligani Bayerna i Bochuma su pretukli sve zivo sto je bilo pred njima. Nazalost i puno 'nevinih' navijaca Schalkea, koji su bili tu sa djecom i zenom. Napravili su pravi nered. Stotine plavih su pobjegli kuci ili ka parkingu, gdje je bila onda i policija. Nazalost mnogi broj plavih ima teske povrede, ostali malo manje.
Govornik policije Gelsenkirchena, Torsten Sziesze:
"Ovo je bilo nevidjeno nasilje Bayernovih navijaca, kriminal! Mnogi broj pretucenih navijaca Schalke nisu vise u stanju gledati utakmicu, face su toliko pretucene sakama i ostalim predmetima."
Menadzer Schalkea, Horst Heldt:
"Da Bavarci uopste dodju u sektor gdje su nasi, to je vec ogromna provokacija. I onda da jos prebiju nase navijace i naprave nered, ne znam, strasno! Mislim da su dosta puta gostovali kod nas i dobro znaju gdje je sektor za goste."
Karl Heinz Rummenigge:
"Ne znam uzrok te akcije i nisam nikako upucen, ali mogu reci da se klub FC Bayern apsolutno distancira od takvih navijaca. Bice tu velike sankcije. Zelim imena saznati."
Razlog ovog brutalnog napada se jos ne zna. Jedino je poznato, da se te dvije navijacke scene (Schickeria & UGE) nikako, ali bas nikako ne slazu i da se skoro pred svaku tekmu tuku.
FC Bayern !!!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 nov 2015, 07:28

Nece se on s tom kilazom vratiti na svoj stari nivou, iskreno otkad je dosao izgledao je mnogo sporiji nego sto je bio u Dortmundu :roll:
slika

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 23 nov 2015, 08:16

Jedna zanimljivost: da je svaka, kontra nas, opucana lopta koja je isla po golu usla u gol Bayern bi opet bio na prvom mjestu i imao bi 30 bodova.

Znaci da nam je Neuer donio 7 bodova i da ukoliko bi igrali bez golmana, a igraci igrali kao sa istim, opet bi bili prvi na tabeli.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 nov 2015, 13:24

Boateng produzio ugovor traje do 2021 :clap: :clap: :clap: :clap:

BackSpace United

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 23 nov 2015, 14:10

Nerminovic je napisao/la:Nece se on s tom kilazom vratiti na svoj stari nivou, iskreno otkad je dosao izgledao je mnogo sporiji nego sto je bio u Dortmundu :roll:
slika
Ma boli ga ona stvar , čovjek zaradi za sedmicu koliko mi ne možemo za pola života :rol:
"We need to suffer. And we need to fight."

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 23 nov 2015, 16:20

sjeti se gundogana kako je izgledao...
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 nov 2015, 17:52

+++ BREAKING NEWS +++

Jérôme Boateng hat seinen Vertrag beim FC Bayern München bis 2021 verlängert!
:salut: :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 23 nov 2015, 19:02

Tek danas pogledao utakmicu sa Schalkeom. Pobjeda kao pobjeda važna, pogotovo na jednom vrućem gostovanju, ali igra kao igra je mogla biti bolja. Kao da su igrali sa pola snage, nekako nezainteresovano, ali sve u svemu dobro je prošlo i zadovoljan sam. Treba ih malo i razumjeti, svašta se desilo prošle dvije sedmice dok su bili na reprezentativnim okupljanima, dosta su se i potrošili.
Onaj gol Schalkea je Neuerov, malo jest bio zaklonjen i kasno je vidio loptu, ali opet.
Benatia i Martinez dosta dobra kombincija, nekako su defenzivno bolji nego Boateng i jedan od njih dvojice, ali ofenzivni kvalitet bilo kojeg stoperskog dvojca je uveliko zasnovan na Boatengu, tako da je Pep sad na slatkim mukama i može sasataviti stoperski par protiv svake ekipe na svijetu. Mada je ovaj moj zaključak zasnovan nakon samo jedne utakmice, može biti i da sam u krivu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 23 nov 2015, 19:06

Benatia ce biti zamjena jer Boa i Martinez su se vec ustalili i dokazali i igrat ce sve vazne utakmice.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 nov 2015, 09:39

Večerašnjom pobjedom, Tomica bi stigao do brojke 50 pobjegao u LP-u i time bi postao najmlađi igrač kome je to uspjelo :D
Na taj način bi pretekao Raula, Cristiano Ronalda i Messija :D
Tomici jedan duboki naklon
Sent from my Philips Smart TV.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 24 nov 2015, 10:54

dr.adnan je napisao/la:Večerašnjom pobjedom, Tomica bi stigao do brojke 50 pobjegao u LP-u i time bi postao najmlađi igrač kome je to uspjelo :D
Na taj način bi pretekao Raula, Cristiano Ronalda i Messija :D
Tomici jedan duboki naklon
takodjer kapa do poda, a pored toga miler je je najmladji prvi strijelac SP, i za svojih 25 godina dao je golova na SP i EP sto ronaldo nece do kraja karijere na velikim takmicenjima i jos par rekorda po broju pobjeda u BL u odnosu na nj. godine itd. itd. al nazalost nije marketinski isplativ i zato ga zatupljeni nogometni svijet nece dozivljavat kao najboljeg igraca na svijetu, al ce se zato svaki navijac bayerna jednoglasno slozit da je najkonstantniji i najbolji u bayernu pored nojera

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 24 nov 2015, 12:46

Navodno pregovora se sa Pastoreom iz PSG-a.
Cijena oko 25 mil.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 nov 2015, 12:58

Precjenjen igrač i apsulutno nepotreban, on se nije pokazao ni u kršu od lige kakva je Ligue1 i cijena od 25 mil za debilne Arape koji vole preplaćivati igrače.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 6 gostiju.