FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 22 nov 2015, 20:21

milanribar je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Zaboravih reci jutros procitah kratki intervju sa Djelmicem u Avazu gdje kaze da produzuje ugovor i da je sve dogovoreno. Sve pohvale zasluznima za ovo. Ozbiljnije se radi na ekipi nego sto je bio slucaj i to moze da raduje svakog navijaca.
Prije ovaga je pisao da su dusmani gotovi, uprava radi, produzili s Djelmice. Joj levata majko mila hahahhaah

Nek mu je sretno Djelmic je odlican igrac, a nas klub je jadan kakvi ga ljudi vode. fuj
Pa levatu on je izjavio to za novine kako si parmak svaka cast :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 22 nov 2015, 20:22

Boga vam gdje vi to nadjoste za Djelmica?

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 22 nov 2015, 20:24

perodeformero je napisao/la:Boga vam gdje vi to nadjoste za Djelmica?
Ma niko ba, prcamo piletinu. Zeza se ovaj lik. ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 nov 2015, 20:28

Vi mozete prcati samo nekoga u snovima. A vjeruj mi nebi imao nista protiv da se uhvate za ruku Djelmic, Kokot, Enis, Livaja, Diata i da vam dodju na kosevo i da vas pojacaju.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 22 nov 2015, 20:34

Brises postove kad si mene citiro da si me sjeb.o Djelmic produzio, a ja ti kazem ode covjek budalice. Ali haj nema veze ti si kralj opet.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 nov 2015, 20:36

milanribar je napisao/la:Brises postove kad si mene citiro da si me sjeb.o Djelmic produzio, a ja ti kazem ode covjek budalice. Ali haj nema veze ti si kralj opet.
Boga mi si havrekno pravo :urnebes: Pa ludjace covjek sam izjavljuje za medije da ce produziti ugovor da je sve dogovorio.

storm_raider
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la storm_raider » 22 nov 2015, 20:38

storm_raider je napisao/la:
Tako je šonjo :)
Uz nogu psicu, kad te vec nisu kuci odgojili, moram te ja dresirati. :kafa:
Ok sonjo.
Uz nogu psicu maleni. :kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 22 nov 2015, 20:41

Milanee, nije lijepo ignorisati nikoga, pa te molim da mi odgovoris konacno, koga cemo prvog tjerati? I drugog, treceg...

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 22 nov 2015, 20:48

pile87 je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Brises postove kad si mene citiro da si me sjeb.o Djelmic produzio, a ja ti kazem ode covjek budalice. Ali haj nema veze ti si kralj opet.
Boga mi si havrekno pravo :urnebes: Pa ludjace covjek sam izjavljuje za medije da ce produziti ugovor da je sve dogovorio.
Ma zajeb.avam se ba, sta se palis jbt

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 22 nov 2015, 20:58

Snijeg pada, a oni danas lopate nisu spustili. Fino fino

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 22 nov 2015, 20:59

Milane, budi parlamentaran!? :)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 nov 2015, 21:00

milanribar je napisao/la:govorio.Ma zajeb.avam se ba, sta se palis jbt
Od kud ti da se palim. Mene ne mozes iznervirati bar ne ti :urnebes:
http://tinypic.com/view.php?pic=afez3c&s=9#.VlIeL3arSUk

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 22 nov 2015, 21:18

Znači ubrzo treba biti zvanično i koliko se ja sjećam upravo je @pile prenio informaciju da će Đelmić produziti ugovor, što mi govori da bi @milan bar novi profil trebao napraviti.. A vala mi te i dosadilo gledati pod ovim nickom.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 22 nov 2015, 21:40

Kako čitam ove postove, razmišljam o našem načinu iskazivanja nezadovoljstva, koje je odraz prije svega našeg mentaliteta. Najbolja stvar za primjer je pitanje uprave (ne prozivam niti ribara niti bilo koga ovdje, nego općenito govorim). Evo svjedoci smo kako uprava ne radi sve kako bi trebala, barem onaj dio sto mi vidimo, jos kad dodamo losu sezonu na sportskom planu, eto belaja. Mi nismo navikli na ovakvog Zelju (doduse u zadnjih par godina), normalno je da smo nezadovoljni. E tu na scenu nastupamo "mi". Ako nesto ne valja, nekog moras tjerati. Oda je bio nas kralj, njega ne diraj, mada neki su se "usudili" i njega prozivati. Ode Oda, ostala uprava. Upravi slobodno je*i sve redom. Ode "Prijepoljac", problema jos vise. Jbg Greda nije cijela uprava, pa zato hajmo nastaviti atak na upravu. E tu dolazimo do bitnog dijela. U redu, svako ima pravo na svoje misljenje, ali misljenje mase, kakvo god ono bilo, ce uvijek prevladati, mi mozemo i Mourinha otjerati da hocemo. Ali sta poslije toga? Otici ce uprava, trener, igrači, svi. Sta onda? Najlakse je psovati svima sve i tjerati ih. Logicnim slijedom okolnosti, doci ce neko novi na mjesto. Pitanje je hoce li on biti bolji od prethodnika, nakon par losih poteza i nova garnitura ce se tjerati, iako ju je ta ista masa postavila. I tako u krug... Postavlja se pitanje, zasto na svaki loš potez uprave, ne bi pitali istu zasto je doslo do toga, može li se popraviti stanje. Nama je lakse psovati mater svima, nego ostvariti dijalog. Dijalogom se rjesavaju sva pitanja, zar ne? Ako psujes mater upravi i tjeras je, onda barem navedi koga bi ti doveo, sta bi ti promijenio. Tek tada mozes ozbiljnije dici glas protiv uprave ili bilo koga drugog. Konstruktivno izlozite prijedloge, iznesite ih licima koji vam nisu po volji i garantujem da ce rezultat biti vidljiv...
Izvinjavam se na duzem postu, ali nadam se da shvatate poentu. Nije mi namjera da prozivam bilo koga pojedinacno :) VTŽ!
Životni saputnik! 1921

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 22 nov 2015, 21:40

I opet,uprava napolje

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 22 nov 2015, 21:45

Eisenbahner1921 je napisao/la:Kako čitam ove postove, razmišljam o našem načinu iskazivanja nezadovoljstva, koje je odraz prije svega našeg mentaliteta. Najbolja stvar za primjer je pitanje uprave (ne prozivam niti ribara niti bilo koga ovdje, nego općenito govorim). Evo svjedoci smo kako uprava ne radi sve kako bi trebala, barem onaj dio sto mi vidimo, jos kad dodamo losu sezonu na sportskom planu, eto belaja. Mi nismo navikli na ovakvog Zelju (doduse u zadnjih par godina), normalno je da smo nezadovoljni. E tu na scenu nastupamo "mi". Ako nesto ne valja, nekog moras tjerati. Oda je bio nas kralj, njega ne diraj, mada neki su se "usudili" i njega prozivati. Ode Oda, ostala uprava. Upravi slobodno je*i sve redom. Ode "Prijepoljac", problema jos vise. Jbg Greda nije cijela uprava, pa zato hajmo nastaviti atak na upravu. E tu dolazimo do bitnog dijela. U redu, svako ima pravo na svoje misljenje, ali misljenje mase, kakvo god ono bilo, ce uvijek prevladati, mi mozemo i Mourinha otjerati da hocemo. Ali sta poslije toga? Otici ce uprava, trener, igrači, svi. Sta onda? Najlakse je psovati svima sve i tjerati ih. Logicnim slijedom okolnosti, doci ce neko novi na mjesto. Pitanje je hoce li on biti bolji od prethodnika, nakon par losih poteza i nova garnitura ce se tjerati, iako ju je ta ista masa postavila. I tako u krug... Postavlja se pitanje, zasto na svaki loš potez uprave, ne bi pitali istu zasto je doslo do toga, može li se popraviti stanje. Nama je lakse psovati mater svima, nego ostvariti dijalog. Dijalogom se rjesavaju sva pitanja, zar ne? Ako psujes mater upravi i tjeras je, onda barem navedi koga bi ti doveo, sta bi ti promijenio. Tek tada mozes ozbiljnije dici glas protiv uprave ili bilo koga drugog. Konstruktivno izlozite prijedloge, iznesite ih licima koji vam nisu po volji i garantujem da ce rezultat biti vidljiv...
Izvinjavam se na duzem postu, ali nadam se da shvatate poentu. Nije mi namjera da prozivam bilo koga pojedinacno :) VTŽ!
To je to..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 22 nov 2015, 21:47

ljudi kad je tacno skupstina kluba ?
19TM87 ZAVIDOVICI

blue sky
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la blue sky » 22 nov 2015, 21:52

pile87 je napisao/la:
milanribar je napisao/la:govorio.Ma zajeb.avam se ba, sta se palis jbt
Od kud ti da se palim. Mene ne mozes iznervirati bar ne ti :urnebes:
http://tinypic.com/view.php?pic=afez3c&s=9#.VlIeL3arSUk
Kad Zlaja napise tekst u Avazu to je jedini vjerodostojan tekst o Želji jer covjek uvijek piše kako jeste i željovac je ako ništa i mnogo profesionalniji za razliku od ljigate poltrona.
pile87 je napisao/la:
Vi mozete prcati samo nekoga u snovima. A vjeruj mi nebi imao nista protiv da se uhvate za ruku Djelmic, Kokot, Enis, Livaja, Diata i da vam dodju na kosevo i da vas pojacaju.

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 22 nov 2015, 21:53

Ma Ligata je ovaj milanribar :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 22 nov 2015, 21:56

Ma dobar je Ligata, ovaj, ovaj, on je, ovaj, menadzer ovaj, doveo je, ovaj, par igraca, ovaj, inace, ovaj, on je, ovaj,....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 57 gostiju.