Deder sada meni odgovori kakve veze imaju Džeko i Pjanić ?
dobronamjerna kritika usvojena,editovao sam svoj post i izbrisao to
mada i dalje ne znam kakve veze pjanić ima sa željezničarom
Moderator/ica: vlakanje
Deder sada meni odgovori kakve veze imaju Džeko i Pjanić ?
Pozdrav svima!caire je napisao/la:&:
& $:
" $ $ " " " " вероватно - овога ? $ се " у $ &." " ? " ' $ " у $ " ' $ у " је $ 2007 $ а овог ? ' " уговор " ? је & у црвено ? $.
Sa sajta lesinara.
cole-ch je napisao/la:Maricu, odlazi!
NADIR STRAŠNI je napisao/la:Čestitam na osvojenom KUP-u a predložio bih vam da za utjehu Amaru Osimu kupite karton žvaka, mislim da ih je sinoć sve izžvakao, čak je bio interesantan i kamermanu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma Proko nezna ni osnovna fudbalska pravila tj koliko igrača igra na utakmici, ali u izjavam je opasan, rekao bi da je Kapelo...Schlager je napisao/la:Gledao sam sad ove sportske priloge na dnevniku i nisam mogao vjerovati kako su ovi politicari brzi kad trebaju parazitirati na nekom uspjehu. Tu je Proko Dragosavljevic,pa odmah gradonacelnik organizuje prijem,iako mrtav hladan jos priznaje da nije gledao prvo poluvrijeme.Ono sto me zabrinulo je da gradonacelnik kaze da sa NADA da ce stadion biti osposobljen za Evropu.
Pa za ove momke nema sta da se NADA,vec bi tamo vec veceras trebali biti baustelci.
Valjda je ponos grada zasluzio tako nesto!
Kad je bio rafting,tad se nije nadao vec djelio kapom i sakom,hebo ga rafting.
proko je difovac, profesor fizicke kulture , doktor nauka cak, predavac na difu, ozbiljnoRBA 1987 je napisao/la:Ma Proko nezna ni osnovna fudbalska pravila tj koliko igrača igra na utakmici, ali u izjavam je opasan, rekao bi da je Kapelo...Schlager je napisao/la:Gledao sam sad ove sportske priloge na dnevniku i nisam mogao vjerovati kako su ovi politicari brzi kad trebaju parazitirati na nekom uspjehu. Tu je Proko Dragosavljevic,pa odmah gradonacelnik organizuje prijem,iako mrtav hladan jos priznaje da nije gledao prvo poluvrijeme.Ono sto me zabrinulo je da gradonacelnik kaze da sa NADA da ce stadion biti osposobljen za Evropu.
Pa za ove momke nema sta da se NADA,vec bi tamo vec veceras trebali biti baustelci.
Rafting je čudo![]()
![]()
, Mariću odlazi...
Ја то $ - ' & & & " " & $ & & не " ? " са " & трофеја, " је ?... а ? је у ' & $ & " " " $ $ " $ $, јер нас је " у Европу " узео &. Нпр. " је " $ нас, " ? ". & " ' " & ? на " ? $ је & " тренеру ? $ се $ & ¥, " " не ' " $ је " ? %. & се & " " " % у посао, $ оно & првенства. & $ - ееееее $ ' је % & ? % " " ? -cole-ch je napisao/la:Maricu, odlazi!
Znam ja šta je on, ali valjda si shvatio na šta sam mislio, on samo ide okolo i obećava kome šta padne na pamet, a obećanje ludom radovanje, kada je on obećao pare za završetak stadiona Modriče ima skoro dvije godine, a godina kako je obećao pola miliona KM za stadion Slavije, ma boli njega za klubovima , shvataš me...borcev_navijac je napisao/la:proko je difovac, profesor fizicke kulture , doktor nauka cak, predavac na difu, ozbiljnoRBA 1987 je napisao/la:Ma Proko nezna ni osnovna fudbalska pravila tj koliko igrača igra na utakmici, ali u izjavam je opasan, rekao bi da je Kapelo...Schlager je napisao/la:Gledao sam sad ove sportske priloge na dnevniku i nisam mogao vjerovati kako su ovi politicari brzi kad trebaju parazitirati na nekom uspjehu. Tu je Proko Dragosavljevic,pa odmah gradonacelnik organizuje prijem,iako mrtav hladan jos priznaje da nije gledao prvo poluvrijeme.Ono sto me zabrinulo je da gradonacelnik kaze da sa NADA da ce stadion biti osposobljen za Evropu.
Rafting je čudo![]()
![]()
, Mariću odlazi...
Ne treba im sada ali i Modrica kada je osvojela titulu on je obecavao stadion,Slavija isto tako evropski stadion za evropu.Sada Borcu isto tako obecava.Ko ti garantuje da ce Borac sledece sezone igrati Evropu.Sve je to ista situacija,samo moli Boga da ne bude isto kao i sa ranim slucajevima.? 2 - ? je napisao/la:$, $ " ? &, па зар " " ? $ $ & $ $ ? " %. & & $ потез, па % " " " % & $ $ " ", & $ а не ' " у & ? ". ? & & " " готов $ за Европу % - " $, $ $ а " & је " $ ? ?. " пун $ 40 000 $ $ - &, $ " $ горе $ $ $ ... " % " &, " не " $
Ma ne shvataš ti, ali samo će ti se ukazati...? 2 - ? je napisao/la:$, $ " ? &, па зар " " ? $ $ & $ $ ? " %. & & $ потез, па % " " " % & $ $ " ", & $ а не ' " у & ? ". ? & & " " готов $ за Европу % - " $, $ $ а " & је " $ ? ?. " пун $ 40 000 $ $ - &, $ " $ горе $ $ $ ... " % " &, " не " $
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.