FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2015, 17:31

Brkoo je napisao/la:@godrina, o kakvim ti platama pricaš ? ko to u upravi Želje prima platu direktno od kluba ? koliko ja znam cijela uprava džaba radi u Želji, i da ne uzimaju ni marke od kluba jer je vecina njih zaposlena u nekim firmama gdje primaju platu i da jedino direktor kluba prima platu od kluba..
Nisi upravu drug :)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

jug-onostalgicar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jug-onostalgicar » 22 nov 2015, 17:35

ne znam odakle nekim ljudima prica da je sve super i to tako po 500 puta
nije dobro i treba se i o tome malo pricati ****
onaj snijeg je moglo 20 ljudi za 2 sata ocistiti dnevnica 15 kerma i to je to nego niko nista nece da poduzme
nije super njesra je tesko ajd sad da skontamo mozemo li pomoci sta se moze uraditi, a ne da pile i par ljudi samo pisu da je super , nismo budale

Brkoo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkoo » 22 nov 2015, 17:36

delinjo je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:@godrina, o kakvim ti platama pricaš ? ko to u upravi Želje prima platu direktno od kluba ? koliko ja znam cijela uprava džaba radi u Želji, i da ne uzimaju ni marke od kluba jer je vecina njih zaposlena u nekim firmama gdje primaju platu i da jedino direktor kluba prima platu od kluba..
Vjeruj mi druže da sam u pravu, gotovo svi koji sjede u upravnom odboru ili su zaposleni u nekim firmama ili imaju svoje firme, što znači da volonterski rade u klubu, a jedino direktor kluba prima platu od kluba..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 22 nov 2015, 17:54

Post je postao/la milanribar, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 22 nov 2015, 17:56

:hmmmm: o
jug-onostalgicar je napisao/la:ne znam odakle nekim ljudima prica da je sve super i to tako po 500 puta
onaj snijeg je moglo 20 ljudi za 2 sata ocistiti dnevnica 15 kerma i to je to nego niko nista nece da poduzme
nije super njesra je tesko ajd sad da skontamo mozemo li pomoci sta se moze uraditi, a ne da pile i par ljudi samo pisu da je super , nismo budale
I da su ocistili snijeg nakon 5min je to oranica. Znaci nije sve tako jednostavno.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 22 nov 2015, 17:59

Bezz pisete i replicirate.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 22 nov 2015, 18:07

eto nema veze ne primaju platu moj lapsus neka gospoda iz uprave oproste nadam se da hoce al ostaje da su po ovom pitanju ispali glupi na kvadrat, prosuli su debilizam i opet pokazali amaterizam
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 22 nov 2015, 18:11

zeljocity je napisao/la::hmmmm: o
jug-onostalgicar je napisao/la:ne znam odakle nekim ljudima prica da je sve super i to tako po 500 puta
I da su ocistili snijeg nakon 5min je to oranica. Znaci nije sve tako jednostavno.
Njihovo je da ociste, a to sto bi bila oranica im niko ne bi zamjerio. Da su ga ocistili danas, sutra bi( pod uslovom da ne napada novi, a velike su sanse da ne napada) se moglo fino igrati, bar poluvrijeme

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 22 nov 2015, 18:30

Hoce li se sutra sigurno igrati da pocnem izmisljati razloge sto necu sutra na posao?

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2015, 18:51

roleeee je napisao/la:Hoce li se sutra sigurno igrati da pocnem izmisljati razloge sto necu sutra na posao?
nemoj mozda padne centimetar snijega pa ko bi to cistio ,sto je sigurno sigurno :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 22 nov 2015, 18:54

Igrat ce se .

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 22 nov 2015, 19:17

A da li ce prijenosa biti ako se sutra bude igralo

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 22 nov 2015, 19:25

roleeee je napisao/la:A da li ce prijenosa biti ako se sutra bude igralo
Hoće.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 22 nov 2015, 19:28

Kako ti ne dosadi ccc.

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 22 nov 2015, 20:00

Ognjen Djelmic u Ferencvaros ode...

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 22 nov 2015, 20:04

milanribar je napisao/la:Otjerat sve pa makar uvijek bili 10 bar cemo znati na cemu smo. Ovako sve pare su pokrali od evrope, dzeke, transfera, nemaju da plate da se teren ocisti a ne da dovedu pojacanja, sto ovdje neki kompleksasi najavljuju godinama i ofiraju se.
Koga cemo prvog milane, daj prvih 5 proberi, smijes eto i prepisivati, samo argumentovano? :)

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 22 nov 2015, 20:08

Hocel sutra bit prenos?
Željeznicar za život cijeli !

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 22 nov 2015, 20:09

kakav milan i njegovih pet.... kod njega je 5 domacih zivotinja drakula vampir i 3 bubasvabe

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 22 nov 2015, 20:14

ceze je napisao/la:Ma ovo je velika sramota i poruka meni kao članu kluba da ljudi koji su na čelu kluba ne vode uopće brigu o njemu. Ne mogu nikako drugačije da protumačim ovo što se danas desilo. Ili je to ili im je bilo u interesu da se utakmica odgodi iz nekih drugih razloga, mada mi ne djeluju toliko lukavo.

:thumbup:

IvanOsim je napisao/la:Odmah sam znao da se igrati nece, a max se razocarao u sve, na sta je moj Zeljo spao, gledam i ne vjerujem, oci pune suza..
bgm haman na nivo kantonalaca
vjerujem da je u vrbanjuši bolje stanje
molim dragog Boga da griješim ali svaki novi slučaj govori da je to sve bliže istini

Brkoo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Vjeruj mi druže da sam u pravu, gotovo svi koji sjede u upravnom odboru ili su zaposleni u nekim firmama ili imaju svoje firme, što znači da volonterski rade u klubu, a jedino direktor kluba prima platu od kluba..
onda i ne čudi što za klub urade nešto dobro svake 3 godine
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 22 nov 2015, 20:18

pile87 je napisao/la:Zaboravih reci jutros procitah kratki intervju sa Djelmicem u Avazu gdje kaze da produzuje ugovor i da je sve dogovoreno. Sve pohvale zasluznima za ovo. Ozbiljnije se radi na ekipi nego sto je bio slucaj i to moze da raduje svakog navijaca.
Prije ovaga je pisao da su dusmani gotovi, uprava radi, produzili s Djelmice. Joj levata majko mila hahahhaah

Nek mu je sretno Djelmic je odlican igrac, a nas klub je jadan kakvi ga ljudi vode. fuj

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 51 gost.