ceze je napisao/la:Ma ovo je velika sramota i poruka meni kao članu kluba da ljudi koji su na čelu kluba ne vode uopće brigu o njemu. Ne mogu nikako drugačije da protumačim ovo što se danas desilo. Ili je to ili im je bilo u interesu da se utakmica odgodi iz nekih drugih razloga, mada mi ne djeluju toliko lukavo.
IvanOsim je napisao/la:Odmah sam znao da se igrati nece, a max se razocarao u sve, na sta je moj Zeljo spao, gledam i ne vjerujem, oci pune suza..
bgm haman na nivo kantonalaca
vjerujem da je u vrbanjuši bolje stanje
molim dragog Boga da griješim ali svaki novi slučaj govori da je to sve bliže istini
Brkoo je napisao/la:delinjo je napisao/la:Brkoo je napisao/la:@godrina, o kakvim ti platama pricaš ? ko to u upravi Želje prima platu direktno od kluba ? koliko ja znam cijela uprava džaba radi u Želji, i da ne uzimaju ni marke od kluba jer je vecina njih zaposlena u nekim firmama gdje primaju platu i da jedino direktor kluba prima platu od kluba..
Nisi upravu drug

Vjeruj mi druže da sam u pravu, gotovo svi koji sjede u upravnom odboru ili su zaposleni u nekim firmama ili imaju svoje firme, što znači da volonterski rade u klubu, a jedino direktor kluba prima platu od kluba..
onda i ne čudi što za klub urade nešto dobro svake 3 godine