Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Harun je u onom intervjuu za bht rekao da osiguranje uopste nije bilo problem,i da se inace placa nesto sitno,tako da je to mit.
Olympique je napisao/la:Harun je u onom intervjuu za bht rekao da osiguranje uopste nije bilo problem,i da se inace placa nesto sitno,tako da je to mit.
Harun je rekao da je i Aco radio bez plate pa posle okreno pricu....Rusi su za Shveda trebali platiti oko 30 hiljada a mlad i zdrav momak...
Maja je napisala istinu.
Jesi ti naporan lik,,,eto problem je bilo osiguranje i kriv je Harun i savez što Mirza nije igro EP,,,on je insistiro da igra ali Harun i savez nisu bili zainteresiranii predlozili su mu da je bolje da on upozna grad i buduće saigrače...kako mozes bit tako uporan ,,,,,i da znaš EP završeno ,,,lumani je napisao/la:Olympique je napisao/la:Harun je u onom intervjuu za bht rekao da osiguranje uopste nije bilo problem,i da se inace placa nesto sitno,tako da je to mit.
Harun je rekao da je i Aco radio bez plate pa posle okreno pricu....Rusi su za Shveda trebali platiti oko 30 hiljada a mlad i zdrav momak...
Maja je napisala istinu.

Dobro a sta ti znas o kosarci?pratis kosarku od prvenstva do prvenstva ..
Ako prihvataš fb komentar Mirzine supruge onda prihvataš i nadovezani fb komentar frau Đedović. Jel tako ?
Realnost Bosne - facebook komentari i opravdanja...

thulkazal je napisao/la:Ako prihvataš fb komentar Mirzine supruge onda prihvataš i nadovezani fb komentar frau Đedović. Jel tako ?![]()
Facebook komentari su djela Mahmutovic Haruna!ako njemu vjerujemo zasto ne i drugima..
Btw ,ponovi vise puta za Mirzu imam info od pouzdane osobe.
O čemu ti, o čemu ja ? Ko pravda Mahmutovića ? Ko pravda Teletovića a ko Đedovića ?lumani je napisao/la:
Facebook komentari su djela Mahmutovic Haruna!ako njemu vjerujemo zasto ne i drugima..
Btw ,ponovi vise puta za Mirzu imam info od pouzdane osobe.
Pravi način nije da predstavnik neke sportske organizacije daje objašnjenja preko fb a isto tako niti kapiten neke reprezentacije da share-uje post svoje žene u kojem ga ona "pravda i pere" i ističe šta je on propustio u životu zadnjih godina zbog reprezentacije. Da se ne bi na tome završilo javlja se frau Đedovićka u kojem ona ističe da je prošla kroz isto to i da su fanovi nezahvalni... Odatle moj komentar jer ako se slažeš sa jednom slažeš se i sa drugom. Uglavnom čitava ta farsa oko fb komentara je komična ali i bosanskohercegovačka realnost.
Od tih insiderskih podataka mi je muka, isto ko od onih fanova što psuju po fb profilima jer neko ne igra za repku. Muka mi i od ovih što prozivaju igrače legendama nacije sa činjenicama "nosioc naše igre, najbolji igrač i postigao 30 poena u porazu grupne faze EP".
ajde Mirzeteeee 

Prvi put sam na ovom podforuma i odma sam zapazio da se ovaj Lumeni prodaju za nekaku "zvjerku" koja ima informacije iz prve ruke. Sa takvima je najteze diskutovati, umisle sebi nesto i to pradaju kao "cuo iz povjerljivih izvora" pa mu ne mozes dokazati taman da se na glavu nasadis. Problem sa osiguranjem je bio rijesen, to se vise puta ponovilo. Iz nase perspektive Mirza je kriv sto nije igrao na EP, ali ako dublje analiziramo shvatit cemo da su stvari malo drugacije. Covjek se tek oporavio od teske bolesti, presao u novu u sredinu a i Nurkic i Djedovic su vec otkazali. MIrza nikada nije bio p... da se vadi zato i ne pominje probleme sa zdravljem ali znamo da ta vrsta plucnih problema moze biti i smrtonosna ako se ne oporavi kako treba. Mnogo se ne bi promjenili Mirzinim nastupom, eventualno neka pobjeda vise, ali neki veci rezultat - nema sanse. Plus ako iko ima pravo da malo odmori od reprezentacije onda jeto Mirza.
Samo, realnost je ta što je Maja ustvari rekla stvari koje se već znaju i koje su istina. Uglavnom, Mirza će vam usta začepit na sljedećem EP-u. 

Prvi put na forumu i vec si zakljucio tko i sta je LumaniFerdinand je napisao/la:Prvi put sam na ovom podforuma i odma sam zapazio da se ovaj Lumeni prodaju za nekaku "zvjerku" koja ima informacije iz prve ruke. Sa takvima je najteze diskutovati, umisle sebi nesto i to pradaju kao "cuo iz povjerljivih izvora" pa mu ne mozes dokazati taman da se na glavu nasadis. Problem sa osiguranjem je bio rijesen, to se vise puta ponovilo. Iz nase perspektive Mirza je kriv sto nije igrao na EP, ali ako dublje analiziramo shvatit cemo da su stvari malo drugacije. Covjek se tek oporavio od teske bolesti, presao u novu u sredinu a i Nurkic i Djedovic su vec otkazali. MIrza nikada nije bio p... da se vadi zato i ne pominje probleme sa zdravljem ali znamo da ta vrsta plucnih problema moze biti i smrtonosna ako se ne oporavi kako treba. Mnogo se ne bi promjenili Mirzinim nastupom, eventualno neka pobjeda vise, ali neki veci rezultat - nema sanse. Plus ako iko ima pravo da malo odmori od reprezentacije onda jeto Mirza.

Izvini ja te poštujem kao forumaša jer ne moraš se sa nekim slagati u svemu, ali gdje nađe da svoj kredibilitet gradiš na "malom od palube" koji je tamo gdje je radi žestokog uvlačenja, a sada se postavlja kao neko radi koga reprezentacija postojilumani je napisao/la:Prvi put na forumu i vec si zakljucio tko i sta je LumaniFerdinand je napisao/la:Prvi put sam na ovom podforuma i odma sam zapazio da se ovaj Lumeni prodaju za nekaku "zvjerku" koja ima informacije iz prve ruke. Sa takvima je najteze diskutovati, umisle sebi nesto i to pradaju kao "cuo iz povjerljivih izvora" pa mu ne mozes dokazati taman da se na glavu nasadis. Problem sa osiguranjem je bio rijesen, to se vise puta ponovilo. Iz nase perspektive Mirza je kriv sto nije igrao na EP, ali ako dublje analiziramo shvatit cemo da su stvari malo drugacije. Covjek se tek oporavio od teske bolesti, presao u novu u sredinu a i Nurkic i Djedovic su vec otkazali. MIrza nikada nije bio p... da se vadi zato i ne pominje probleme sa zdravljem ali znamo da ta vrsta plucnih problema moze biti i smrtonosna ako se ne oporavi kako treba. Mnogo se ne bi promjenili Mirzinim nastupom, eventualno neka pobjeda vise, ali neki veci rezultat - nema sanse. Plus ako iko ima pravo da malo odmori od reprezentacije onda jeto Mirza.![]()
Ja sam ovdje toliko rekao i sve se ispostavilo tacno.. Neno ,nas stari forumas najbolje zna tko i sta je Lumani.
P.s prvo saznaj sta je Luman
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Izvini ja te poštujem kao forumaša jer ne moraš se sa nekim slagati u svemu, ali gdje nađe da svoj kredibilitet gradiš na "malom od palube" koji je tamo gdje je radi žestokog uvlačenja, a sada se postavlja kao neko radi koga reprezentacija postojilumani je napisao/la:Prvi put na forumu i vec si zakljucio tko i sta je LumaniFerdinand je napisao/la:Prvi put sam na ovom podforuma i odma sam zapazio da se ovaj Lumeni prodaju za nekaku "zvjerku" koja ima informacije iz prve ruke. Sa takvima je najteze diskutovati, umisle sebi nesto i to pradaju kao "cuo iz povjerljivih izvora" pa mu ne mozes dokazati taman da se na glavu nasadis. Problem sa osiguranjem je bio rijesen, to se vise puta ponovilo. Iz nase perspektive Mirza je kriv sto nije igrao na EP, ali ako dublje analiziramo shvatit cemo da su stvari malo drugacije. Covjek se tek oporavio od teske bolesti, presao u novu u sredinu a i Nurkic i Djedovic su vec otkazali. MIrza nikada nije bio p... da se vadi zato i ne pominje probleme sa zdravljem ali znamo da ta vrsta plucnih problema moze biti i smrtonosna ako se ne oporavi kako treba. Mnogo se ne bi promjenili Mirzinim nastupom, eventualno neka pobjeda vise, ali neki veci rezultat - nema sanse. Plus ako iko ima pravo da malo odmori od reprezentacije onda jeto Mirza.![]()
Ja sam ovdje toliko rekao i sve se ispostavilo tacno.. Neno ,nas stari forumas najbolje zna tko i sta je Lumani.
P.s prvo saznaj sta je Luman
Ne gradim ja nista samo kazem da sam im licno predlagao igrace...
POTVRĐENO PISANJE SPORT PRIMUSA TELETOVIĆ DEFITINIVNO NEĆE NASTUPATI NA EUROBASKETU!
Početna › Košarka › Top Vijesti › POTVRĐENO PISANJE SPORT PRIMUSA Teletović defitinivno neće nastupati na Eurobasketu!
Kao što smo i najavili, kapiten bh. reprezentacije i košarkaš Phoenix Sunsa Mirza Teletović ipak neće igrati na Eurobasketu kako je pojasnio na konferenciji za medije koja se održava u prostorijama KK Spars.
Kao razlog navodi se veliko osiguranje koje bi Košarkaški savez BiH morao platiti njegovom klubu za koji je Mirza nedavno potpisao ugovor nakon tri sezone provedene u Brooklyn Netsima.
Izostanak Teletovića neće biti posljednja loša vijest jer će najvjerovatnije Eurobasket propustiti Nihad Đedović, dok će zbog operacije koljena i Jusuf Nurkić biti na poštedi.
Inače, reprezentacija će se danas okupiti na Ilidži gdje će započeti pripreme za Evropsko.
I ona Mirza sam kaze da je propustio eb zbog zelje da upozna grad i saigrace.Zasto njemu nevjerujes?
Olympique je napisao/la:I ona Mirza sam kaze da je propustio eb zbog zelje da upozna grad i saigrace.Zasto njemu nevjerujes?
Zato sto nije shupak da kaze savez nije mogao platiti.
Onda su harun i mirza u zestokom sukobu,jer je harun rekao da osiguranje nije problem te da nije dosao nikakav dopis iz sunsa da zahtjevaju da mirza propusti eb.
Olympique je napisao/la:Onda su harun i mirza u zestokom sukobu,jer je harun rekao da osiguranje nije problem te da nije dosao nikakav dopis iz sunsa da zahtjevaju da mirza propusti eb.
Klub igracu ne moze zabraniti nastup...Harun i Mirza u svadi

može li neko postavit' njegovu statistiku ove sezone, posebno me zanima za trojke, koliko je do sada ubacio
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako je glupa stranica Sunsa na nba.com, nigdje ne možeš statistiku za igrače vidjeti u nekom meču. Možda su i ostale iste, nisam gledao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
http://espn.go.com/nba/player/stats/_/i ... -teletovicChinaglia je napisao/la:može li neko postavit' njegovu statistiku ove sezone, posebno me zanima za trojke, koliko je do sada ubacio
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 14 gostiju.