FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 20 maj 2010, 16:50

Deder sada meni odgovori kakve veze imaju Džeko i Pjanić ?

dobronamjerna kritika usvojena,editovao sam svoj post i izbrisao to

mada i dalje ne znam kakve veze pjanić ima sa željezničarom

Pitar Bosanska Otoka
Kontakt:

Post Postao/la Pitar Bosanska Otoka » 20 maj 2010, 16:59

Cestitam Borcu na zasluzeno osvojenom kupu Bosne i Hercegovine i da nas sto bolje predstave u europi.Realno trebeli ste ima uvaliti jos 3 komada od sale sinoc .
FK SARAJEVO

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 20 maj 2010, 17:59

sinoc sam borcu cestitao i evo opet, zasluzeno...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 maj 2010, 18:28

Čestitam. Zasluženo.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 20 maj 2010, 18:39

caire je napisao/la:&:
& $:
" $ $ " " " " вероватно - овога ? $ се " у $ &." " ? " ' $ " у $ " ' $ у " је $ 2007 $ а овог ? ' " уговор " ? је & у црвено ? $.

Sa sajta lesinara.
Pozdrav svima!

Ja se još nisam otarasio mamurluka. Svaka čast Borče moj!

Boka bi nam odlično došao, samo da ne prodaju igrače a da dovedu kvalitetna pojačanja!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 20 maj 2010, 18:45

Tema FK Borac - Banja Luka :!:
Rođeni brato

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 maj 2010, 18:54

Neznam zašto brišeš postove, na grbavici je bio muk, kada je Borac zabio gol...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 maj 2010, 19:30

Pa gdje je onaj što briše, kakve veze ovo ima sa temom F.K. BORAC...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 20 maj 2010, 20:21

Maricu, odlazi!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 maj 2010, 20:26

Gledao sam sad ove sportske priloge na dnevniku i nisam mogao vjerovati kako su ovi politicari brzi kad trebaju parazitirati na nekom uspjehu. Tu je Proko Dragosavljevic,pa odmah gradonacelnik organizuje prijem,iako mrtav hladan jos priznaje da nije gledao prvo poluvrijeme.Ono sto me zabrinulo je da gradonacelnik kaze da sa NADA da ce stadion biti osposobljen za Evropu.
Pa za ove momke nema sta da se NADA,vec bi tamo vec veceras trebali biti baustelci.

Valjda je ponos grada zasluzio tako nesto!

Kad je bio rafting,tad se nije nadao vec djelio kapom i sakom,hebo ga rafting.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2010, 20:29

cole-ch je napisao/la:Maricu, odlazi!
:mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 maj 2010, 20:44

NADIR STRAŠNI je napisao/la:Čestitam na osvojenom KUP-u a predložio bih vam da za utjehu Amaru Osimu kupite karton žvaka, mislim da ih je sinoć sve izžvakao, čak je bio interesantan i kamermanu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hvala za cestitke,a inace Amar mi je simpatican lik,a i korektan je u izjavama. Volim duhovite ljude i zagotivio sam ga zimus kad je bila prozivka igraca Zeljeznicara za zimske pripreme a on dao otprilike ovakvu izjavu. "Svi igraci su se odazvali,sto me i ne cudi jer znam da je danas plata,tako da bi se neki odazvali i dvaput da mogu" :D :D

To me podsjetilo na duh nekadasnjeg Sarajeva koje sam volio, iz doba Nju primitivsa i Nadrealista....citajuci postove ovog dropa i ovih danasnjih sarajlija,cini mi se da tamo vise nema ni 10% raje koja se zna dobro zayebavati,a nekad su bili sampioni svijeta u tome....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 maj 2010, 21:29

Schlager je napisao/la:Gledao sam sad ove sportske priloge na dnevniku i nisam mogao vjerovati kako su ovi politicari brzi kad trebaju parazitirati na nekom uspjehu. Tu je Proko Dragosavljevic,pa odmah gradonacelnik organizuje prijem,iako mrtav hladan jos priznaje da nije gledao prvo poluvrijeme.Ono sto me zabrinulo je da gradonacelnik kaze da sa NADA da ce stadion biti osposobljen za Evropu.
Pa za ove momke nema sta da se NADA,vec bi tamo vec veceras trebali biti baustelci.

Ma Proko nezna ni osnovna fudbalska pravila tj koliko igrača igra na utakmici, ali u izjavam je opasan, rekao bi da je Kapelo...
Rafting je čudo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , Mariću odlazi...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 20 maj 2010, 21:31

RBA 1987 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Gledao sam sad ove sportske priloge na dnevniku i nisam mogao vjerovati kako su ovi politicari brzi kad trebaju parazitirati na nekom uspjehu. Tu je Proko Dragosavljevic,pa odmah gradonacelnik organizuje prijem,iako mrtav hladan jos priznaje da nije gledao prvo poluvrijeme.Ono sto me zabrinulo je da gradonacelnik kaze da sa NADA da ce stadion biti osposobljen za Evropu.

Ma Proko nezna ni osnovna fudbalska pravila tj koliko igrača igra na utakmici, ali u izjavam je opasan, rekao bi da je Kapelo...
proko je difovac, profesor fizicke kulture , doktor nauka cak, predavac na difu, ozbiljno :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 20 maj 2010, 21:33

cole-ch je napisao/la:Maricu, odlazi!
Ја то $ - ' & & & " " & $ & & не " ? " са " & трофеја, " је ?... а ? је у ' & $ & " " " $ $ " $ $, јер нас је " у Европу " узео &. Нпр. " је " $ нас, " ? ". & " ' " & ? на " ? $ је & " тренеру ? $ се $ & ¥, " " не ' " $ је " ? %. & се & " " " % у посао, $ оно & првенства. & $ - ееееее $ ' је % & ? % " " ? -
Zadnja izmjena: ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ, dana/u 20 maj 2010, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 20 maj 2010, 21:37

Sad cete vi vidjeti kad Borac,pod Zokinom dirigentskom palicom,otrese i Olimpik,i Sarajevo!A bratski nam Laktasi,otkinu Zeljeznicaru bod! :mrgreen:
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 maj 2010, 21:38

borcev_navijac je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:

proko je difovac, profesor fizicke kulture , doktor nauka cak, predavac na difu, ozbiljno :)
Znam ja šta je on, ali valjda si shvatio na šta sam mislio, on samo ide okolo i obećava kome šta padne na pamet, a obećanje ludom radovanje, kada je on obećao pare za završetak stadiona Modriče ima skoro dvije godine, a godina kako je obećao pola miliona KM za stadion Slavije, ma boli njega za klubovima , shvataš me...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 20 maj 2010, 21:44

$, $ " ? &, па зар " " ? $ $ & $ $ ? " %. & & $ потез, па % " " " % & $ $ " ", & $ а не ' " у & ? ". ? & & " " готов $ за Европу % - " $, $ $ а " & је " $ ? ?. " пун $ 40 000 $ $ - &, $ " $ горе $ $ $ ... " % " &, " не " $
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 maj 2010, 21:50

? 2 - ? je napisao/la:$, $ " ? &, па зар " " ? $ $ & $ $ ? " %. & & $ потез, па % " " " % & $ $ " ", & $ а не ' " у & ? ". ? & & " " готов $ за Европу % - " $, $ $ а " & је " $ ? ?. " пун $ 40 000 $ $ - &, $ " $ горе $ $ $ ... " % " &, " не " $
Ne treba im sada ali i Modrica kada je osvojela titulu on je obecavao stadion,Slavija isto tako evropski stadion za evropu.Sada Borcu isto tako obecava.Ko ti garantuje da ce Borac sledece sezone igrati Evropu.Sve je to ista situacija,samo moli Boga da ne bude isto kao i sa ranim slucajevima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 maj 2010, 21:50

? 2 - ? je napisao/la:$, $ " ? &, па зар " " ? $ $ & $ $ ? " %. & & $ потез, па % " " " % & $ $ " ", & $ а не ' " у & ? ". ? & & " " готов $ за Европу % - " $, $ $ а " & је " $ ? ?. " пун $ 40 000 $ $ - &, $ " $ горе $ $ $ ... " % " &, " не " $
Ma ne shvataš ti, ali samo će ti se ukazati...
Važna je riječ "OBEĆAO" treba li da ti je raščlanim na glasove, evo gledaj sada ovo, sada će im praviti raznorazne prijeme itd itd itd biće slikanja, obećavanja itd itd, a onda na ljeto kada Borac bude dobio protivnika i to recimo nekog koji je na karti evrope na samom kraju i ako bude trebalo autobusom da se putuje tri dana, logično bi bilo da se obezbjedi avion za odlazak na takvu utakmicu, znaš li gdje će biti Proko, na Havajima prijatelju, na Havajima, ovdje je riječ o principima razumiješ, a o raftingu stvarno neću da polemišem i o 6 miliona KM, pa na sreću kada je Vrbas velik narod nizvodno dočekuje i kupi iz vode klupe i one daske od platformi, a o noćima šampiona da ne pričam...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.