FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi smo tamo ok,dodali smo se normalno. Pozvani smo u grupu, grupa je tajna ne može svako ući. Šta komplikujete.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Tacno tako.Svaki strumf moze napraviti lazni profil na fb i nick na forumuElcor je napisao/la:Da budem iskren, prijavio sam se u tu grupu radi streamova. Da se sada nekome pravdam i objašnjavam, ne pada mi na pamet. Ja svojim imenom i prezimenom stojim iza svega što kažem i napišem. U biti sve mi je na fb, nisam neki balavac koji ima 10 profila.
Mislim da se u grupu ne bi trebali dodavati profili koji nisu originalni. Čovjek koji ne stoji iza svog imena, nesto krije.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Sad smo cisti 
Nije to samo radi streamova

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- HordasDobrinja
- Kontakt:
Luis i Cezar sutra slijecu, nadam se da su ponijeli bunde
Ako dobijemo ove dvije tekme prvaci smo
HAJMOOOOOOO

HAJMOOOOOOO
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
MCMXLVI je napisao/la:Sad smo cisti
ja sam poslo tebi burazeru jel tebi ili nekom drugom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa normno je da se nece odobravati tako ofirnim slucajevima da ima novi nick na forumu i da neki tajni nededinisani fb... Moras negdje imati historiju da ga ****... Ako si anonimus i na fb i na forumu... Izvini jaro...Ado76 je napisao/la:Tacno tako.Svaki strumf moze napraviti lazni profil na fb i nick na forumuElcor je napisao/la:Da budem iskren, prijavio sam se u tu grupu radi streamova. Da se sada nekome pravdam i objašnjavam, ne pada mi na pamet. Ja svojim imenom i prezimenom stojim iza svega što kažem i napišem. U biti sve mi je na fb, nisam neki balavac koji ima 10 profila.
Mislim da se u grupu ne bi trebali dodavati profili koji nisu originalni. Čovjek koji ne stoji iza svog imena, nesto krije.
Rahma je napisao/la:Hoce li to?
Kolaps sistema svega mi

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Hahahahaha evo nas ko tajna sluzba
Ja sam svoj orginalni fejs izbrisao tamo sam u grupi kao Šofa a vise me ljufi u zivotu zna po nadimku nego po imenu i mislim da me toti i fbzuka ne moraju provjeravat jer sam preko pp ušao
E sad szo se tice članske nije problem, al mislim da bi to trebala ostati grupa za streemove a ako se iskaze potreba da se pravi provjerena grupa navijaca na fejsu objasniti cu organizatotima kako da to rade jer ovako to nije moguće. A sa ptofilom sa stvarnim imenom i prezimenom sam bio diotedne takve grupe.
Ja sam svoj orginalni fejs izbrisao tamo sam u grupi kao Šofa a vise me ljufi u zivotu zna po nadimku nego po imenu i mislim da me toti i fbzuka ne moraju provjeravat jer sam preko pp ušao
E sad szo se tice članske nije problem, al mislim da bi to trebala ostati grupa za streemove a ako se iskaze potreba da se pravi provjerena grupa navijaca na fejsu objasniti cu organizatotima kako da to rade jer ovako to nije moguće. A sa ptofilom sa stvarnim imenom i prezimenom sam bio diotedne takve grupe.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Sta se peglate,prikljucite sebi moja tv 

Taman ima fore onom bucmastom da se skinu kile dok ne pocne drugio dio.Amca007 je napisao/la:Luis i Cezar sutra slijecu, nadam se da su ponijeli bunde![]()
HAJMOOOOOOO
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Braco molim vas! polaHko jbg hajmo malo strpljenja, nisam sekretarica bem mu
Svi ce biti ubaceni znaci no sikiri

Budel snijega u Mianmaru 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
hajmo biti pozitivni 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Sad Shofa zna ko sam imenom i prezimenom, kad me prebije sto mu suprostavljam misljenje 
Salu na stranu, ja mislim da smo svi ok u grupi, vecinom neko nekoga zna, eo npr Hilmo zna ko sam, sta sam, da sam nas...

Salu na stranu, ja mislim da smo svi ok u grupi, vecinom neko nekoga zna, eo npr Hilmo zna ko sam, sta sam, da sam nas...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sjebaće se drama kad vide kod nas ovaj snijeg i ovaj jad od terenaAmca007 je napisao/la:Luis i Cezar sutra slijecu, nadam se da su ponijeli bunde![]()
HAJMOOOOOOO

Mosa RajvoSa
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sta se ceka vise, treba ti godinaMCMXLVI je napisao/la:Braco molim vas! polaHko jbg hajmo malo strpljenja, nisam sekretarica bem muSvi ce biti ubaceni znaci no sikiri

pitarlOOk je napisao/la:Sjebaće se drama kad vide kod nas ovaj snijeg i ovaj jad od terenaAmca007 je napisao/la:Luis i Cezar sutra slijecu, nadam se da su ponijeli bunde![]()
HAJMOOOOOOO![]()
ni kod njih nista bolji nije ovdje ce im bit ko da su dosli u las vegas

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
samo ih na kosevo preko vogošće odvesti, da ne prolaze pored golubarnikapitarlOOk je napisao/la:Sjebaće se drama kad vide kod nas ovaj snijeg i ovaj jad od terenaAmca007 je napisao/la:Luis i Cezar sutra slijecu, nadam se da su ponijeli bunde![]()
HAJMOOOOOOO![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ledesma, misstianopenaldo, mnon46, napoleon72, riki46 i 61 gost.