bez mozga svilisander je napisao/la:Pa kakvi diletanti pustili da seve igraju u sesnestercu i ono malo terena sto su očistili pustili da se razvali
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Godine naše dominacije nisu bile tako davno, a iskreno govoreći nisam upoznat sa starom slavom FK Sloboda. Svi klubovi se diče peharima, zašto ne bi i mi? One su na kraju krajeva i jedini valjani argument u svim diskusijama i na forumu ali i van njega. U prvoj rečenici govoriš o tom kako nisi provocirao već odgovarao na provokaciju, na šta ti ja jedino mogu odgovoriti da mi je dovoljna provokacija to što moj klub porediš sa svojim a ne da ga stavljaš ispod. Zivio ti meniTkanton je napisao/la:Ja nisam ništa napiso kao provokaciju već sam odgovorio na provokaciju vašeg člana, kad prestanemo živit od stare slave zeljo, sloboda, čelik, Borac, Velez i svi se prihvate posla a ne cekat kad ce neko odakle ubacit kakvi para pa se počnu javljat razno razne legende da sta pokupeAjzea je napisao/la:Idi se diči svojim Azmirom milijarderom, jadničku kojem je onemogućeno da od toliko para odvoji 5 glava te stvori uslove za odigravanje utakmice, pusti nas da se dičimo sa parama iz Europe a ne mozemo ni mi odvojiti 5 glava da stvorimo iste te uslove.. Klub će ti biti na nivou Modriče Maxime nakon prve titule, ako je uopšte dozivite, i ti meni pametuješ kako se ne mozemo porediti sa Slobodom.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- milanribar
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
delinjo je napisao/la:Nabijem i tebe i upravu...storm_raider je napisao/la:Podrska upravi, mada ovo danas je propust.
Ovaj milanribar je prezivjeli abortus.
Nemoj njega, dobar je on.

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
je li ovo ribar sam sebe brani hahahahdelinjo je napisao/la:Nabijem i tebe i upravu...storm_raider je napisao/la:Podrska upravi, mada ovo danas je propust.
Ovaj milanribar je prezivjeli abortus.

51%--------49%
Uprava napolje!!! Zasto niste ukljucili grijanje terena ili klanjali nafilu da ne pada snijeg??? Kako vas nije stid pokrali ste pare koje nisu ni stigle... Nema para sve se rastalilo.
DRUG NEBI TI PUNCA
- milanribar
- Kontakt:
Tako je reci im.bagrcavi je napisao/la:Uprava napolje!!! Zasto niste ukljucili grijanje terena ili klanjali nafilu da ne pada snijeg??? Kako vas nije stid pokrali ste pare koje nisu ni stigle... Nema para sve se rastalilo.
realno ovo je moglo očistiti 15 ljudi. možda bi delegat svejedno rekao da ne valja teren, to ne zna niko, ali moglo je i moralo bolje.
Al pretjeraste...Boze sacuvaj
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Bas je to i najgore sto se nije ni pokusalo nesto uraditi, sta ce sada ako pade vise veceras hoce l iopet isto stvar raditi i sve tako u nedogled.ChWilla je napisao/la:realno ovo je moglo očistiti 15 ljudi. možda bi delegat svejedno rekao da ne valja teren, to ne zna niko, ali moglo je i moralo bolje.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ma ovo je velika sramota i poruka meni kao članu kluba da ljudi koji su na čelu kluba ne vode uopće brigu o njemu. Ne mogu nikako drugačije da protumačim ovo što se danas desilo. Ili je to ili im je bilo u interesu da se utakmica odgodi iz nekih drugih razloga, mada mi ne djeluju toliko lukavo.
Ne znam da sam ikada lošu riječ napisao na račun uprave, osim u tom nekom sportskom smislu, ali ovo danas je baš amaterizam. Uredu, Savez je pogriješio što je uopće odredio termine u drugoj polovini novembra, ali znao si prije pola godne da ćeš igrati tada, znao si prije sedam dana da će za vikend biti snijeg. Da ne govorim koliko su samo izgubili u finansijskom smislu odgađanjem utakmice.
Od njih su mi gori ovi što ih pokušavaju opravdati jer nema opravdanja za ovako nešto. Snijeg je prestao padati malo iza ponoći, kasnije je povremeno padala kiša i to je to. Ovo snijega što je napadalo moglo se očistiti skupa sa jugom za par sati.
I ovo poređenje sa Tuzlom mi je glupo, prvo tamo je palo bar duplo više snijega i padao je uoči utakmice, a drugo, oni su čistili teren cijeli teren, dok su kod nas očistili 20 kvadrata. A i to bolje da nisu, onako djelimično očišćeno izgleda još žalosnije.
Sad konkretno pitanje za ove malo bolje upućene, kakva je situacija sa ovim izborima? Ko su kandidati, protukandidati, kako će uopće sve to izgledati?
Znam samo za onaj email što sam dobio, ali ni tu nije bilo ništa konkretno.
Ne znam da sam ikada lošu riječ napisao na račun uprave, osim u tom nekom sportskom smislu, ali ovo danas je baš amaterizam. Uredu, Savez je pogriješio što je uopće odredio termine u drugoj polovini novembra, ali znao si prije pola godne da ćeš igrati tada, znao si prije sedam dana da će za vikend biti snijeg. Da ne govorim koliko su samo izgubili u finansijskom smislu odgađanjem utakmice.
Od njih su mi gori ovi što ih pokušavaju opravdati jer nema opravdanja za ovako nešto. Snijeg je prestao padati malo iza ponoći, kasnije je povremeno padala kiša i to je to. Ovo snijega što je napadalo moglo se očistiti skupa sa jugom za par sati.
I ovo poređenje sa Tuzlom mi je glupo, prvo tamo je palo bar duplo više snijega i padao je uoči utakmice, a drugo, oni su čistili teren cijeli teren, dok su kod nas očistili 20 kvadrata. A i to bolje da nisu, onako djelimično očišćeno izgleda još žalosnije.
Sad konkretno pitanje za ove malo bolje upućene, kakva je situacija sa ovim izborima? Ko su kandidati, protukandidati, kako će uopće sve to izgledati?
Znam samo za onaj email što sam dobio, ali ni tu nije bilo ništa konkretno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ja navijam za varijantu da padne metar i da se sve odgodi za proljeće.zeljeznicar1 je napisao/la:Bas je to i najgore sto se nije ni pokusalo nesto uraditi, sta ce sada ako pade vise veceras hoce l iopet isto stvar raditi i sve tako u nedogled.ChWilla je napisao/la:realno ovo je moglo očistiti 15 ljudi. možda bi delegat svejedno rekao da ne valja teren, to ne zna niko, ali moglo je i moralo bolje.
Propust nekih ljudi, i biće sankcija. Uglavnom, ujutru dolazi 80 ljudi da očisti, susret će se vjerovatno igrati s obzirom na to da se ne najavljuju nove padavine ili padaline što kažu braća s zapadne strane.
Danas dosao na grbavicu u 10 i 45 min i imam sta vidjeti, tri covjeka ciste sesnesterac do sjevera, od tog dvojica u uniformama park/rad, 5 min ciste, pa pus pauza...
Odmah sam znao da se igrati nece, a max se razocarao u sve, na sta je moj Zeljo spao, gledam i ne vjerujem, oci pune suza..
Poslije kada sam vidio i da su navijace pustili nisam mogao vjerovati i kad su krenuli zastitari i murija da ih tjeraju mislio sam evo belaja, al navijaci u jednom trenutku zapjevase UPRAVA NAPOLJE, i gospodski izadjose, bez ijednog ispada..jos razlicite cijene ulaznica za istu tribinu..
Maximalno razocaran..
Odmah sam znao da se igrati nece, a max se razocarao u sve, na sta je moj Zeljo spao, gledam i ne vjerujem, oci pune suza..
Poslije kada sam vidio i da su navijace pustili nisam mogao vjerovati i kad su krenuli zastitari i murija da ih tjeraju mislio sam evo belaja, al navijaci u jednom trenutku zapjevase UPRAVA NAPOLJE, i gospodski izadjose, bez ijednog ispada..jos razlicite cijene ulaznica za istu tribinu..
Maximalno razocaran..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Ti sto trebaju biti kazenjeni kao da se namjerno trude da nesto zajebu.Ipee je napisao/la:Propust nekih ljudi, i biće sankcija. Uglavnom, ujutru dolazi 80 ljudi da očisti, susret će se vjerovatno igrati s obzirom na to da se ne najavljuju nove padavine ili padaline što kažu braća s zapadne strane.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- milanribar
- Kontakt:
Danas oko 18h sati na forumu otvaraju pandorinu kutiju. Molimo sve da budu tu, ovi jedni namjerno nece da rade. Bice zanimljivo sankcije nema užine za sljedeci tjedan.
- Jaozinho22
- Kontakt:
@Ipee,nisam danas bio na Grbavici pa da pitam da li se može sutra kupiti karta juga i uci na sjever? Možda je glupo pitanje,al' k'o pita taj ne skita kuknjavapile87 je napisao/la:Ti sto trebaju biti kazenjeni kao da se namjerno trude da nesto zajebu.Ipee je napisao/la:Propust nekih ljudi, i biće sankcija. Uglavnom, ujutru dolazi 80 ljudi da očisti, susret će se vjerovatno igrati s obzirom na to da se ne najavljuju nove padavine ili padaline što kažu braća s zapadne strane.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Sad kad znamo ko su nam ljudi iz politike u klubu sve je moguce.milanribar je napisao/la:Danas oko 18h sati na forumu otvaraju pandorinu kutiju. Molimo sve da budu tu, ovi jedni namjerno nece da rade. Bice zanimljivo sankcije nema užine za sljedeci tjedan.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kakav je juče bio teren u Zvorniku,daj nam usporedi s ovim danas....milanribar je napisao/la:Ovog šonju treba staviti na celo kluba. Šonjo, šonjavi.šonjica
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Sta ce ga ujutro cistiti, to se moralo do veceras zavrsiti, da teren makar na nesto lici sutra, onako ce biti isto neuslovno al haj, ko mene pita...
@jaozinho22 moze jarane..
@jaozinho22 moze jarane..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- milanribar
- Kontakt:
Odjavit cu se ali cu biti tu kad budes otvarao pandorinu kutiju, kod tebe dorina kutija ali isto je to. Javi nam usput oko pojacanja, pratim sve...pile87 je napisao/la:Sad kad znamo ko su nam ljudi iz politike u klubu sve je moguce.milanribar je napisao/la:Danas oko 18h sati na forumu otvaraju pandorinu kutiju. Molimo sve da budu tu, ovi jedni namjerno nece da rade. Bice zanimljivo sankcije nema užine za sljedeci tjedan.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.