FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
koristim priliku da nasoj upravi **** od do. Ovo je namjerno uradjeno u to me ne moze niko ubjediti. Prvo dodjem na stadion u pola 1 a kapije zatvorene cekamo na kisi da vidimo hoce li se utakmica uopste igrati. 15 do 1 ulazimo na stadion svi sretni i kada smo usli na tribino ostajemo ko popisani kada smo vidjeli u kakvom je stanju teren. Da su htjeli ono se je moglo jutros od 9 sati do 1 ocistiti, uglavnom sistemski rade da i ovo malo nas navijaca sto dolazi otjeraju. E pa nece moci bagro Zeljo je postojao prije vas, opstace i postace jos jaci poslije vas.
UPRAVA NAPOLJE
UPRAVA NAPOLJE
hoćemo titulu !!!
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Hoće li ovaj lijepi ritual bacanja fudbalske lopte na terenu fudbalskog stadiona biti i sutra prenošen na državnoj televiziji?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
DANAN je napisao/la:Pa i tuzli je odgodjena tekma a oni su ko eto nesto cistili.Jel vi stvarno kontate da bi teren bio dobar za igru sve i da se ocistio snijeg.Pa bacali su loptu i na ono malo ociscenog dijela terena pa nije odskakala kakp treba.Sutra ce morati ocistititi insce slijedi kazna......

Pa majku mu **** da je Mulalić rekao igračima da obiđu dva kruga oko terena mogli bi utakmicu odigrati.. Eto koliko je snijega bilo

Snješko Bijelić se ne moze od onoliko snijega napraviti

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nemam običaj replicirati, ali ne govoriš istinu. Sudija je bacao loptu na neočišćeni dio terena, na više mjesta, u prisustvu kapitena i trenera. Na očišćenim dijelovima( oba kaznena prostora) su igrači trenirali i lopta je normalno odskakala. Očito ne znaš da Grbavica ima prilično dobru drenažu, tako da se utakmica mogla odigrati da je snijeg očišćen.DANAN je napisao/la:Pa i tuzli je odgodjena tekma a oni su ko eto nesto cistili.Jel vi stvarno kontate da bi teren bio dobar za igru sve i da se ocistio snijeg.Pa bacali su loptu i na ono malo ociscenog dijela terena pa nije odskakala kakp treba.Sutra ce morati ocistititi insce slijedi kazna......
Još jednom, velika sramota!
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Strpljva sam osoba, mogu dugo trpiti, ali kunem se da sam sreo nekog od uprave pala bi glava. Nema se vise snage trpiti ovaj ciganluk. Na kraju bijes iskalim na auto, displeja nemam vise nikako. Iz dana u dan neka nova bruka. Ozbiljno razmislja o isclanjenju iz kluba i bacanje godisnje. Razmisljam da vise ne dolazim na utakmice, sto mi nije padalo na um ni kada smo bili najgori. Ali mislim da cu morati odmoriti ova 3 kola, postao sam tempirana bomba i djevojka me zaobilazi
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 22 nov 2015, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrassa1921
- Kontakt:
Nije meni zbog mene bolan ,5min od stadiona,ali kako je momcima koje sam vidio sto su iz Konjica dosli?haj uredu vratili im pare za kartu,a sta je s parama za prevoz koji je minimalno 10km?eeew moj zeljo i moja upravo,bjednici obicni.i plus za istu tribinu bila razlicita cijena ccccc,koja doza neozbiljnosti Boze dragi. Pa vi sutra igrajte pred 50 ljudi,ne zato sto necemo doci nego zato sto je neko na faxu neko u skoli neko na poslu....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
Ha buraz samo stoički prihvati da je tako neće ti niko platiti displej, ovo je postalo začarani krug, u svim segmentima mi tonemo tonemoGator je napisao/la:Strpljva sam osoba, mogu dugo trpiti, ali kunem se da sam sreo nekog od uprave pala bi glava. Nema se vise snage trpiti ovaj ciganluk. Na kraju bijes iskalim na auto, displeja nemam vise nikako. Iz dana u dan neka nova bruka. Ozbiljno razmislja o isclanjenju iz kluba i bacanje godisnje. Razmisljam da vise ne dolazim na utakmice, sto mi nije padalo na um ni kada smo bili najgori. Ali mislim da cu morati odmoriti ova 3 kola, postao sam tempirana bomba i djevojka me zaobilazi
- milanribar
- Kontakt:
Tatini sinovi i stranacki ljudi od SDA do SBBGenie je napisao/la:Branite ih vi pojedinci koliko god vam volja, ali ovo je čist primjer i dokaz koliko brinu o klubu! Bez obzira da li je snijeg prestao i kada, moralo se ranije razmišljati o tome, kao i u većini slučajeva kada je naš klub u pitanju. Kasno je kada se desi!![]()
Upravni odbor
Članovi Izvršnog odbora FK Željezničar:
1. Amar Bajramović- Predsjednik
2. Dervišević Ramiz
3. Duraković Mustafa
4. Džindo Adnan
5. Bajramović Amar
6. Hadžiosmanović Almir
7. Hrapović Edin – predstavnik Udruženja navijača
8. Imširević Kasim
9. Karačić Smajo
10. Karišik Elvir
11. Kozarić Haris
12. Memeti Haris
13. Misimović Adnan
14. Nikolić Dejan
15. Omanović Vahidin
16. Pervan Željko
17. Pešto Ermin
18. Šukalo Mirsad
19. Ustamujić Mirza
20. Vukotić Vedran
21. Zaimović Senad
http://fkzeljeznicar.ba/upravni-odbor/
-
- Kontakt:
Raja, realno pretjerujete sada u mnogim stvarima. Situacija je daleko od idealne, ali sada stvarno nije vrijeme da se lupom trazi svaka greska i da se svasta pise protiv svega i svacega. Ako se sjecate ja sam medju prvim bio protiv ove garniture ljudi u upravi, ali tada sam bio docekan na noz. Ono sto je bitno ja ne pokusavam nikoga oprati ovdje, niti branim nekoga. Iskreno me zaboli za sve ove ljude, jer oni jednostavno nisu Zeljo. Zeljo je mnogo, mnogo vise od njih. **** ga, neke stvari treba predvidjeti i na vrijeme reagovati, kasno je kada te lupi po glavi. Nas je dobro lupilo i sada se moramo strpiti. Toliko se prica o parama koje trebaju doci i koje su dosle, neki su se dobro palili ovdje i zalagali da ova garnitura potrosi te pare, iako su dokazali da ne znaju nista o sportskom aspektu. Ja se slazem, **** ih pare, treba im dati sansu da potrose pare koje su oni napravili, uz pomoc Odovica i potente ekipe. Vremena nemaju mnogo i sve je blize trenutak kada ce se zakljuciti sve, kada ce se pogledati rezultati i kada ce sve doci na naplatu. Mi se trebamo strpiti i prepustiti im vrijeme koje su na neki nacin i zasluzili, ko zna sta se moze desiti. Mozda nas nekada i pozitivno iznenade. Cinjenica je da nas nije mnogo ostalo, i zbog toga je jos vaznije da budemo slozni. Nemojte sebi dozvoliti da par supaka i obicnih papaka kreira vase misljenje. I ja sam kao i drugi razocaran i nekako prazan zbog svega sto se desava, ali jednostavno Zeljo bez nas nije Zeljo. Ja sam kritikovao ljude i kada je bilo najbolje, kada smo osvajali titule i duple krune, jer je bilo evidentno da klub ide prema ovome sto imamo danas.
Zeljo nije ni Misimovic, ni Zaimovic, ni Gredic, ni Zujo, ni Violina, Zeljo ce biti i poslije njih, a i mi uz njega.
Zeljo nije ni Misimovic, ni Zaimovic, ni Gredic, ni Zujo, ni Violina, Zeljo ce biti i poslije njih, a i mi uz njega.
Dokle god neko svoje pare ne uloži u klub od Želje nema ništa, teren bio bio očišćen već jutros jer je to vlasniku u cilju, gubi pare ako se ne odigra utakmica a po džepu najviše boli. A ovako postsocijalistički sistem sa elementima ruskog kapitalizma ničemu ne vodi.
Po prirodi nisam pesimista ali ovakvim zajebancijama ne vidim kraja. Kladim se da nije bilo par ljudi iz uprave na tekmi a ostali još ni ne znaju da je utakmica pomjerena za sutra.
Po prirodi nisam pesimista ali ovakvim zajebancijama ne vidim kraja. Kladim se da nije bilo par ljudi iz uprave na tekmi a ostali još ni ne znaju da je utakmica pomjerena za sutra.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
-
- Kontakt:
momak, ne znam odakle si ti, ali mi iz Sarajeva smo se uvijek nadmetali sa onim boljim od sebe. to sto je u Tuzli takodjer neociscen teren govori samo i iskljucivo o tome koliko smo zapravo mi nisko pali i koliko nam je danas nakaradan referentni sistem.DANAN je napisao/la:Pa i tuzli je odgodjena tekma a oni su ko eto nesto cistili.Jel vi stvarno kontate da bi teren bio dobar za igru sve i da se ocistio snijeg.Pa bacali su loptu i na ono malo ociscenog dijela terena pa nije odskakala kakp treba.Sutra ce morati ocistititi insce slijedi kazna......
Zeljeznicar se treba referirati na klubove poput npr. Intera, Liverpula, Bayerna, Benfice i slicnih, a grad Sarajevo se treba referirati na npr. London, Rim, Berlin, Prag, Bec a ne na Slobodu i Tuzlu uz duzno postovanje.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
De nas prosvjetli ko je iz koje stranke daj nam bar po jedan dva primjera ?milanribar je napisao/la: Tatini sinovi i stranacki ljudi od SDA do SBB
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- milanribar
- Kontakt:
Tatine sinove znas, a evo jedan samo Ustamujic.pile87 je napisao/la:De nas prosvjetli ko je iz koje stranke daj nam bar po jedan dva primjera ?milanribar je napisao/la: Tatini sinovi i stranacki ljudi od SDA do SBB
Nazalost, poceli smo se porediti sa Slobodom. Drugoligasemlisander je napisao/la:Ha buraz samo stoički prihvati da je tako neće ti niko platiti displej, ovo je postalo začarani krug, u svim segmentima mi tonemo tonemoGator je napisao/la:Strpljva sam osoba, mogu dugo trpiti, ali kunem se da sam sreo nekog od uprave pala bi glava. Nema se vise snage trpiti ovaj ciganluk. Na kraju bijes iskalim na auto, displeja nemam vise nikako. Iz dana u dan neka nova bruka. Ozbiljno razmislja o isclanjenju iz kluba i bacanje godisnje. Razmisljam da vise ne dolazim na utakmice, sto mi nije padalo na um ni kada smo bili najgori. Ali mislim da cu morati odmoriti ova 3 kola, postao sam tempirana bomba i djevojka me zaobilazi
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 22 nov 2015, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ustemujic je DF. Hajde dalje!milanribar je napisao/la: Tatine sinove znas, a evo jedan samo Ustamujic.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- milanribar
- Kontakt:
Ne pravi se lud, iako tebe ne smatram ozbiljnim sagovornikom, mozda za sprdancije insajderu. Idi gledaj utakmicu tebi se igra sigurno!pile87 je napisao/la:Ustemujic je DF. Hajde dalje!milanribar je napisao/la: Tatine sinove znas, a evo jedan samo Ustamujic.
Ustamujic ti je odustao od politike i okrenuo se privatnom biznisu znam momka licno.istina da je bio clan sbb i df ali vise nije.milanribar je napisao/la:Tatine sinove znas, a evo jedan samo Ustamujic.pile87 je napisao/la:De nas prosvjetli ko je iz koje stranke daj nam bar po jedan dva primjera ?milanribar je napisao/la: Tatini sinovi i stranacki ljudi od SDA do SBB
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Dolina je napisao/la:Dokle god neko svoje pare ne uloži u klub od Želje nema ništa, teren bio bio očišćen već jutros jer je to vlasniku u cilju, gubi pare ako se ne odigra utakmica a po džepu najviše boli. A ovako postsocijalistički sistem sa elementima ruskog kapitalizma ničemu ne vodi.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrammm1921, Pact1921 i 40 gostiju.