FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Neka neko skloni ovog debila sa grtalicom, unisti citav stadion 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Neka neko skloni ovog debila sa grtalicom, unisti citav stadion

Zvanično nema ništa od meča, igra se za 24 sata, sutra u 12:30...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Šećer i dalje čeka čišćenje. Nada se da će se budale odazvati i očistiti . . .. . . Kako možemo zaključiti troškovi poslovanja Tušnja su samo plate od 300.000,00 KM na godišnjem nivou.
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 22 nov 2015, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Yebem im klicu, klosarsku, olosku, lopovsku u usta. Cigani jedni, yebem ti legende da ti yebem, pu uhljupo jedni nesposobni.
mater vam ebem klošarsku, pizda vam materina bezobrazna, umrite klošari
neki Robijaš stoji pored mene, kaže tek došao, valjda odmah nazad u Zenicu, bi mi ga žao
neki Robijaš stoji pored mene, kaže tek došao, valjda odmah nazad u Zenicu, bi mi ga žao

Yebem li mu sina retardiranog...sutra citavu tekmu yebavat od,do...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Interni moderator
- Kontakt:
j e b e m li ti gospodju,Secerbegovicu...nije nicija do zore pa nece ni tvoja olosu smrdljivi....UG da se oglasi povodom ove sramote...izvrsit pritisak preko medija da se objasni GDJE SU PAREEEEE,MAJKU VAM J E B E M...na sta se trosi 300 000 maraka....koje odrzavanje..cega....
sutra samo onog g ov n o faraona i jarana mu legendu prozivat
sutra samo onog g ov n o faraona i jarana mu legendu prozivat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
samo da ih ne iznenadi snijeg koji bi mogao pasti noćas 

E moj Šećere j.ebem te u usta.
još nešto, danas na sjeveru otvorili dvije kapije, a protiv Zrinjskog jednu

Treba isprozivat pe.dere na glavnim pozicijama u JU Stadion Tušanj sutra... Gdje ode 300 000 godišnje, pa jeste l' vi svjesni koje su to pare.
Svaka čast navijačima što su čistili teren, da sam vidio poziv na fb došao bih i ja (nažalost nisam imao el. energiju).
Svaka čast navijačima što su čistili teren, da sam vidio poziv na fb došao bih i ja (nažalost nisam imao el. energiju).

-
- Kontakt:
stadion ne treba ni cistiti.....da su odma odgodili za 24h do sutra bi sve bilo ok...ovako su ujebali sve sa onim traktorom 3 mj ce trebati da se obnovi teren.....ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da su zvali recimo saobracaj i komunikacije sa kamionima pa to je veca katastrofa od ove sad.....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo se treba rucno, nabacas snijega na najlon pa vuces van okvira igralista.. Ovako ce samo unicstiti tj ostrugati travu ovi iz "firme"
- Probisvjet
- Kontakt:
Seceru nabijem ti secernicu na tuki! Kakav je ono traktor? Idite u pm zajedno sa faraonom koji vas dovede.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Neki jutros ovdje na forumu pozivase da se aktiviraju grtalice komunalca. Ovo se mora lopatama lagano cistiti, snijeg je tezak i mokar. Sama tezina traktora ili grtalice ce unistiti teren, a kamoli grtanje masinom.
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 22 nov 2015, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!
onaj Vedran Jurak baš mnogo pametuje
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Degen, **** ga 0KK u supakChinaglia je napisao/la:onaj Vedran Jurak baš mnogo pametuje

- Probisvjet
- Kontakt:
Susret 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Slobode i Čelika neće biti odigran danas zbog loših vremenskih uslova. Snijeg koji je sinoć padao u našoj zemlji prekrio je teren stadiona Tušanj, pa i pored toga što su se domaćini svojski potrudili da obezbijede normalne uslove za igru, u tome nisu uspjeli. Veći dio terena je prekriven snijegom, a donešena je odluka da se susret odgodi za 24 sata. Naravno, ukoliko se padavine nastave ni sutra Sloboda i Čelik neće odmjeriti snage.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/duel-slo ... tra/176727
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/duel-slo ... tra/176727
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne treba Seceru skidati gace, ovo je na njima da ociste. Ako ne ociste onda je vrijeme konacno da presanemo biti *ickice od navijaca i da na njemu konacno iskalimo bijes. Na bilo kakav nacin, samo da se konacno bar verbalno izvrijedja taj covjek..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.