FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Generalno ne bih volio da toliko mjenjamo ekipu ali isto tako ne valja ni previse igraca pa se stvori guzva manjak zalaganja nezadovoljstvo... Ali volio bih zbog Benke kao i zbog Krleta da se prodaju negdje dobro, Krle da napreduje a Benko da hajruje dok jos moze hajrovati. Ali gledajuci klub ne valja toliko odlazaka jedino ako ce se uzeti bash neka dobra cifra, za koju ce se dovesti jos bolji igraci od ove dvojice, jer kvalitetnim igracima ne treba previse da se uigraju... Ne znam ne bih da nesto predvidjam niti da ocjenjujem unaprijed. Vidjecemo sta ce se desavati, puno je nekih najava prica vec pocelo Bog sami zna koliko ce se tu jos pojaviti kad dodje prelazni rok...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Moramo se sad naviknuti na ceste transfere, sto mladih igraca, sto ovih iskusnijih, koji su dostisli limit trenutnog Sarajeva.
Ali dignucemo i mi letvicu aBda jos vise, samo naprijed!!!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ali dignucemo i mi letvicu aBda jos vise, samo naprijed!!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PitarBordo
- Kontakt:
Muhamede ispade da je Benko dostigao limit trenutnog Sarajeva... Pa lik nam najkorisniji igrač u polju.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Čitam raja komentare i usput da se ubacim u iste.
Mi smo inače nešto više osjećajni prema određenim igračima kao što THEC kaže, što zbog njihov utiska a prije svega nas samih kada nama neko legne na prvu, međutim uredno im se zahvaliti a na nama je da akobogda dalje napredujemo u svakom pogledu a da od naših budućih igrača imamo višestruku korist.
Mi smo inače nešto više osjećajni prema određenim igračima kao što THEC kaže, što zbog njihov utiska a prije svega nas samih kada nama neko legne na prvu, međutim uredno im se zahvaliti a na nama je da akobogda dalje napredujemo u svakom pogledu a da od naših budućih igrača imamo višestruku korist.

Kome da se javim za tu grupu za linkove? Ideja vam je za sevapa!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010447244904 - brat @MCMXLVIElcor je napisao/la:Kome da se javim za tu grupu za linkove? Ideja vam je za sevapa!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Bgm malo me strah iskreno ako odu svi pomenuti u isto vrijeme.
Ne znam koliko je ovo pametno, ali eto do sad nemam razloga da sumnjam u Jesica. Ako odu svi ovi onda zamjene moraju biti bolje od one dvojice Brazilaca, uz duzno postovanje prema njima dvojici. Uz ovu cifru o kojoj govorite od 2-3m eura koju treba dobiti za njih, onda moramo dovesti pojacanje ili dva u rangu Misketa. Znaci reputacija, neosporan kvalitet i ime da malo raju digne kao sto je uradio Benko kad je dosao. Svako ko imalo prati fudbal je znao da je dokazan i odmah je prica među rajom krenula o njemu. Sad je li ovo nerealno i da li ja puno trazim, vidjet cemo.
Hvala sto ste me dodali na taj spisak, ali meni linkovi ne trebaju, pa eto da ne pravim guzvu.

Hvala sto ste me dodali na taj spisak, ali meni linkovi ne trebaju, pa eto da ne pravim guzvu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba se raspitat da se nece Komazec vratit
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja da se pitam , ne bih ga nikad vratio vala. Sta ce nam vise istrosene rage da se vuku po terenu. Frajer od 15 utakmica koliko je odigrao, 13 igrao povrijedjen cccBesic je napisao/la:Treba se raspitat da se nece Komazec vratit

Jel mi odemo u Zvornik ili Bijeljinu eto i njega gore haha
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Tuguje li još po FB-u i Instagramu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Tuguje li još po FB-u i Instagramu?

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sentimentalu ostaviti sa strane, fudbal je biznis. Za Benku kad bi dobili 800K KM odmah dovesti Ahmetovica iz Slobode za te pare.
daleko bi s tom poslovnom taktikom doguraliHonorar je napisao/la:Sentimentalu ostaviti sa strane, fudbal je biznis. Za Benku kad bi dobili 800K KM odmah dovesti Ahmetovica iz Slobode za te pare.

prvo za benkku ces dobiti preko 800 K ali EURA
a drugo, ahmetovic ne moze cistiti kopacke BEKICU
Toliko
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Joj jesmo imali srece danas sa ovim snijegom I kisom bas ne prestaje padati
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Slazem se sa ramstainom. Ako ces dovoditi nekoga, i placati ga, gledaj da bude nivo Benkare, ili bar bolji od postojecih napadaca...
Off, hvala sto niste zaboravili brata kad je grupa u pitanju. Jesmo organizovani, perverzija
Samo Sara'jvo !!!
Off, hvala sto niste zaboravili brata kad je grupa u pitanju. Jesmo organizovani, perverzija

Samo Sara'jvo !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zukane , jel Benko ostaje u europi ili ?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mozda sam se lose izrazio..mislio sam da je sad Benko dovoljno dobar da moze igrati na vecem nivou nego Sarajevo, u smislu da je vrijeme da 'preskoci' Sarajevo, jer realno i slabiji napadaci od Benke mogu da zabiju u ligi od 10 do 15 komada u sezoni (bar kad je FKS u pitanju).PitarBordo je napisao/la:Muhamede ispade da je Benko dostigao limit trenutnog Sarajeva... Pa lik nam najkorisniji igrač u polju.
Sad treba nekog novo ime tipa Benko, Stepanov, Delac dovesti..po mogucnosti da je free agent

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Kakav crni Ahmetović
Benko ako ode mora se dovesti minimalno klasa kao on, nećemo se spuštati na nivoe ispod. Trebaju dobro razmisliti šta ima na tržištu slobodno a kvalitetno.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
azijahifans je napisao/la:Zukane , jel Benko ostaje u europi ili ?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, gh0stHZ i 28 gostiju.