Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Oj pa sad mi je još više krivo za kiksanje protiv Palaca i Sotona, da nije bilo toga imali bi najmanje 23 boda. Fantastična partija danas, mala mrlja je samo povreda Coutinha i one 3 10000% šanse koje su promašili Benteke i Firmino. Ostalo je bilo za 10.
Idemo dalje, treba ugaziti Bordeauxa a pritom sačuvati snagu za Swansea, biće izmjena u postavi ali sigurno ne previše jer je Kloppu stalo da ide dalje u EL.
Idemo dalje, treba ugaziti Bordeauxa a pritom sačuvati snagu za Swansea, biće izmjena u postavi ali sigurno ne previše jer je Kloppu stalo da ide dalje u EL.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ehh, kad vidim ovakve utakmice i kad vidim da stvarno možemo, onda mi bude još više žao nekih bezveze izgubljenih bodova protiv dosta slabijih ekipa. Ali doći će i to na svoje mjesto.
Ovo je zaista bio fudbal, konačno. Kakva borba, trka, zalaganje, radost.
Ovo je zaista bio fudbal, konačno. Kakva borba, trka, zalaganje, radost.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Još dok Klopp dobije par igrača po njegovoj ličnoj želji..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Malo je bilo optimista pred ovu utakmicu, Klopp nam je ovom tekmom dokazao da svakoga možemo dobiti pa i toliko hvaljeni Shitty. Svaka čast momcima, ostavili srce na terenu. Mašina se zahuktava. idemooooooooooo
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
One and only, Steven Gerrard.
Neocekivano, i jos ne vjerujem kako smo razbili ekipu koja je igracki daleko jaca od nas i gdje je ova igra bila u prosloj utakmici
Sterling

Sterling

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Valja se prvo rijesit ovog Brendanovog otpada, sta je frajer ostavio iza sebe to je strasnoRomagnoli13 je napisao/la:Još dok Klopp dobije par igrača po njegovoj ličnoj želji..

ZZ
Koja lijepa subota gledati demonstracije sile pravih klubova nad naftasima i placenicima ,Liverpoola i Barcelone
Klop definitivno zakuhtava masineriju,sedam komada u gostima i to Chelsei i City .a da ne govorim da velika cetvorka dolazi na Anfield
Ostaje zal za onih 10 kola sto je Brendan bio ,sad bi bio live u konkurenciji za prvaka sa ludim Leichesterom
U prvom mjesecu ce to izgledat jos bolje kad nogometni genije dovede još tri cetri odlicna igraca

Klop definitivno zakuhtava masineriju,sedam komada u gostima i to Chelsei i City .a da ne govorim da velika cetvorka dolazi na Anfield

Ostaje zal za onih 10 kola sto je Brendan bio ,sad bi bio live u konkurenciji za prvaka sa ludim Leichesterom

U prvom mjesecu ce to izgledat jos bolje kad nogometni genije dovede još tri cetri odlicna igraca
Evo i sad ne mogu da vjerujem kako dobro smo odigrali. Lucas se preporodio, onaj zuti karton za svaku pohvalu, pretrco bi ih Aguero i zabio. Coutinho, Firmino doktori... bilo je nekih gresaka al Sterling strpan u dzep. Sve u svemu tekma za 10. Zao mi bodova protiv Palace i slicnih.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Nakon 13 utakmica imamo pozitivnu gol razliku. Šta uradi promjena, samo kada imaš trenera na klupi.
Živio hadžija Klop.
Živio hadžija Klop.
Kocka je bačena
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Samo da nas je Klopp preuzeo od pocetka sezone ali aj ...
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Hendo je napisao/la: Živio hadžija Klop.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Pa ljudi kakvo je ovo ucenje nogometa bilo
Nisam uspio gledat i odmah lom.
Klopp nas vodi do vrha uvjeren sam
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Gledam raspored narednih 6 ligaških utakmica, prelijepo.
Swansea, Newcastle, WBA, Watford, Leicester, Sunderland.
Swansea, Newcastle, WBA, Watford, Leicester, Sunderland.
Kocka je bačena
Kakav je lovren bio
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Iznenađujuće solidansenkY je napisao/la:Kakav je lovren bio

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Loš realno,ali city to nije znao iskoristiti. Pogrijesio je par puta,jednom zamalo penal nije skrivio kad je sebe kreten u ruku napucao,ni skrtel nije nista bolji kiksara mrtva,jedino ga spasio gol i par finih intervencija...trebaju nam jos 2 stopera u januarusenkY je napisao/la:Kakav je lovren bio
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Ocigledno dejo po starom .Ma bit ce on bolji i bolji samo malo samopouzdanja i jos koja bolja partija.
Nadam se da cemo uskoro vidjet kako Klopp kaze jos bolji Liverpool
Nadam se da cemo uskoro vidjet kako Klopp kaze jos bolji Liverpool
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Sta je frajer uradio u ovako kratkom vremenskom roku,pa to je zadivljujuce. Vidi se da mu nedostaje par igraca, medjutim kostur ekipe je tu. Coutinho, Firmino, vjerujem cak i Lallana ds ce ciniti okosnicu. Nazad ce zasad preporodjeni Lucas biti dovoljan u kombinaciji sa Hendom i Canom. Clyne je po meni jedini igrac koji zadovoljava u odbrani.
No nebitno, vrijeme je vas najveci prijatelj i Klopp. Steta sto ne postoji zimska pauza, Kloop bi to jos izbrussio.
Na momente danas upravo vidim BvB dok sam gledao L'pool.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
No nebitno, vrijeme je vas najveci prijatelj i Klopp. Steta sto ne postoji zimska pauza, Kloop bi to jos izbrussio.
Na momente danas upravo vidim BvB dok sam gledao L'pool.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Ja kad sam rekao da ce Klopp usaditi pobjednicki mentalitet u ekipu te da ce se poceti pobjedjivati jaci rivali par bundes momaka je doslo ovdje i pametovalo mi kako nece uspjeti
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.