Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 nov 2015, 17:18

Virtu4l je napisao/la:Raduješ se lošoj partiji našeg reprezentativca? Kakav bolesnik jbt :facepalm: gdje ovo raste :damn:
Najveci si ti ovdje bolesnik majmune glupi...ti si i govorio ovdje najbolji stoper hahah kako si glup za fudbala... ispiras ovdje mozak ovoj djeci po forumu... a kad je neko slab ko sto je bio sunjic danas onda se treba nasladjivat zbog takvih ko tebe. Jer kad je neko los zasluzio je kritike. Provokatoru foruma , milione postova u prazno. Odjava jer sa djecom o fudbalu netreba. Ovdje si da lijecis svoje licne frustracije i da provociras gnjido ljudska. Izadji na vazduh nadji prijatelje ako ih sad nemas kad ces imat. Virtualni selektor bih iza tastature. Spahic doktor za sve stopere, i bicakcic bolji od tvog sporonje sunjica.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2015, 17:22

Stvarno je sramotno kako pljuješ po našim igračima :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 nov 2015, 17:36

Jel' gledao neko tih 27 min, zbog cega je izasao, losa partija, povredica, takticka zamisao?
Ne bi valjalo da je ovo prvo jer svakako ne pruza sjajne partije u klubu...sreca pa mu konkurencija nije neka...
Ma to likovi malo pretjeruju sada zato sto su neki drugi pretjerivali posljednjih sedmica kada su govorili da je Toni nas najbolji stoper...a statisticki i pokazanim igrama u Stuttgartu to ni u kom slucaju nije, realno.
Kako na niske grane pade ovaj Stuttgart...za ne povjerovati.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 21 nov 2015, 18:22

Iskreno mislim da je Sunjic precijenjen kod nas posle prelaska u Stutgart. Jeste uspjeh biti u bundes ligi, ali ne znaci da je automatski igracina. Po meni za nijansu slabiji od tandema Zukanovic, Bicakcic...negdje u istoj ravni sa Cocalicem. O Spahicu necu da pricam, to je skroz razlicita klasa od pobrojanih.

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 21 nov 2015, 18:38

Izgleda trener nije mogao vise izdrzati pritisak od medija i navijaca da Sunjic ne zasluzuje startnu postavu. Valjda se popravi.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 nov 2015, 18:42

a' zato su primili jos dva kad je izasao :njanjanja:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 nov 2015, 22:04

Nerminovic je napisao/la:a' zato su primili jos dva kad je izasao :njanjanja:
da, jer da je ostao primili bi jos 6 ili 7

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 21 nov 2015, 22:21

Ništa me u životu ne bi usrećila k'o da nikad više ovo austrijsko **** fanatica ne vidim na forumu, iz bilo kojrg razloga.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 21 nov 2015, 22:26

hurem je napisao/la:
Pod prvo, za prvi gol nije krivac a drugi je cista nesreca igraca kojeg je lopta zakacila. Ekipa qrcu ne valja, ne mogu zadrzati loptu 10 sekundi u nogama. :thumbdown: Morace prvo pojacati vezni red da budu ravnopravni na sredini, ovako ce odbrana vjecito biti na vjetrometini. kuknjava
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 21 nov 2015, 22:57

Virto i Fantik ohladite malo ;)
Tu smo svi svaki dan jer volimo nasu repku, ha ja...
I ja sam za to kad neko igra lose tamam da mi je brat rodjeni treba popiti kritku, ne samo foruma nego i sportskih medija, upravo onako kao to Hrvatska radi, oni vrse konstatni pritisak i na trenere i na igrace, odmah oni dovode neke analiticare i ljudi "samaraju" rjecima nije uopste bitno o kome se radi...
A u nas hebote ne smijes nista reci kao da je iz oka svaki ispao, ma treba kritikovati i samo kritikovati inace cemo uvijek biti popisani poslije svake vazne i bitne utakmice....
Sunjica sam ja vec izvagao, nije on kalibar za repke mada ponekad i pokaze nesto ali to uglavnom bude kad su truba repke protivnici...
A u Stutgartu je samo jednu tekmu odigrao da valja u svim ostalim bio ubjedljivo najgori....A to implicira da te repka proda tamam da si parmak nad paramcima...A to opet vodi do toga da se ne pozivanjem unistilo bezbroj vrhunskih igraca....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2015, 23:06

Aha, sad si ga izvagao, pa kad odigra dobro opet te neće biti dok ne odigra loše i tako u krug.

Od SP pa na ovamo, naša odbrana je najsigurnija kad je Šunjić jedan od stopera. Uostalom nije počeo utakmice u Briselu i Dablinu, to su jedini porazi Baždarevića... pametnom dosta :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 21 nov 2015, 23:14

Kakav si sa datumima ?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1560
:kafa:
Husika je napisao/la:Sta znaci nastup u repci, koliko god da si kloc kad si redovan clan neke repke ides u igu 5 !
Sta smo mi unistitli igraca nepozivanjem u repku ni Brazili nije...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 21 nov 2015, 23:22

Ako je Toni stvarno bio povrijedjen,kazem ako je jer ne vjerujem selektoru da je bio zato sto je to odjednom doslo s neba pa u rebra,dva sata prije utakmice,mozda ga je trener izveo zbog te povrede.
Ako ga nije izveo zbog povrede,ako je bio zdrav ostaje dilema kakva je to tako strasna povreda bila da nije mogao protiv Irske a mogao je cetiri dana kasnije.Da se razumijemo,ne sumnjam ja u Tonija nego u Bazdarevica,nije iskljuceno da je i tu izvodio neke svoje karafeke.

Stuttgart je odron i vec tri sezone nekako izbjegnu ispadanje,mislim da ove nemaju sanse da ga izbjegnu.U skladu s tim ne mogu se ocekivati neke spektakularne partije Šunjica iako ih ja prizeljkujem da se spasi ispadanja u cvajtu i da eventualno predje u nekog stabilnog Bundesligasa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2015, 23:22

Odličan sam sa datumima,

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1&start=80
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=100

Dva mjeseca kasnije, taj što mu je menadžer dalmatinski kriminalac - ode na Svjetsko Prvenstvo i uz Bešića i Pjanića bude jedan od naših najboljih igrača na istom.

Malo kasnije, Baždarević zabilježi dva poraza u devet utakmica i gle čuda - u oba poraza Šunjić nije bio starter, a njegove 'zamjene' (Vranješ i Zukanović) odigraju kriminalno i skrive sve golove.

:shh:
Voli te tvoje Sarajevo.

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 21 nov 2015, 23:25

gledo sam utakmicu i mogu reci za ono sto je odigrao bilo je ok samo je napravio jednu gresku, al je spor bas!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 21 nov 2015, 23:25

Virtu4l je napisao/la:Odličan sam sa datumima,

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1&start=80
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=100

Dva mjeseca kasnije, taj što mu je menadžer dalmatinski kriminalac - ode na Svjetsko Prvenstvo i uz Bešića i Pjanića bude jedan od naših najboljih igrača na istom.

Malo kasnije, Baždarević zabilježi dva poraza u devet utakmica i gle čuda - u oba poraza Šunjić nije bio starter, a njegove 'zamjene' (Vranješ i Zukanović) odigraju kriminalno i skrive sve golove.

:shh:
Ma igračina :opaopa:
"We need to suffer. And we need to fight."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2015, 23:34

Captain4 je napisao/la:Ma igračina :opaopa:
Igračina baš i nije, igračine su u najboljim klubovima, ali za našu reprezentaciju je odličan i pouzdan stoper. Ovaj gore ga omalovažava jer je Tonija Safet ubacio u reprezentaciju, a to je narcis koji ne može da podnese da je pogriješio.

Ono što je najjasnije kod Šunjića, ni za 200 utakmica nas neće koštati ni blizu onoliko puta koliko nas je Spahić koštao. Ni protiv Irske ne bi primili gol da je Spahić bio na svom mjestu i da nije zakasnio, ovako je Tonija ostavio 1 na 1 sa bržim igračem i primili smo gol.
Voli te tvoje Sarajevo.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 nov 2015, 23:46

hurem je napisao/la:
A bi , dvaes bi primili da je ost'o ... Nemoj srati, sad eto on kriv za sve golove Študgarta od početka sezone :crazy: :nene:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 21 nov 2015, 23:48

Virtu4l je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:Ma igračina :opaopa:
Igračina baš i nije, igračine su u najboljim klubovima, ali za našu reprezentaciju je odličan i pouzdan stoper. Ovaj gore ga omalovažava jer je Tonija Safet ubacio u reprezentaciju, a to je narcis koji ne može da podnese da je pogriješio.

Ono što je najjasnije kod Šunjića, ni za 200 utakmica nas neće koštati ni blizu onoliko puta koliko nas je Spahić koštao. Ni protiv Irske ne bi primili gol da je Spahić bio na svom mjestu i da nije zakasnio, ovako je Tonija ostavio 1 na 1 sa bržim igračem i primili smo gol.
Ne pravim ja greske to je opstepoznata stvar...
Sunjic u repci i odigra nesto kao sto sam vec i napisao:
Husika je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Kao i Pjanić katastrofa, pretpostavljam? Kakav god da je l, vuče ovu odbranu Stuttgarta i biće starter za reprezentaciju.
Nije katastrofa kao balerina, Toni u repci odigra dobro za razliku od pusy-a ;)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1580

Da je nama sav problem u Sunjicu gdje bi nam kraj bio, ali nemoj mi samo reci da je frajer u repku dosao zbog kvalitete...Ako mi to kazes 0 si od covjeka...
Ne potenciram ja bezveze ovo :
Husika je napisao/la:Sta znaci nastup u repci, koliko god da si kloc kad si redovan clan neke repke ides u igu 5 !
Sta smo mi unistitli igraca nepozivanjem u repku ni Brazili nije...
Milioniti put, dok je Pjanic u repci ni odbrana Njemacke nam ne bi pomogla jer sa njim imamo nenadoknadivu supljinu izmedju veznog reda i odbrane gdje nam se protivnici setaju i razvlace nas kao ceteniju...Dok je Balerina tu (Cirinim rijecnikom) nema galvanizacije i biti cemo vjecna rupa...
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 21 nov 2015, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 21 nov 2015, 23:52

Ako cemo iskreno,Šunjić je do sada u ovih svojih 15-20 utakmica napravio vise krupnih gresaka nego sto je Spahic u citavoj svojoj reprezentativnoj karijeri.
Ali solidan je,tu je po meni malo iza Bičakčića i Zukanovića kvalitetom ali zbog visine tu negdje s njima.

Uglavnom,jadna nam je majka budemo li pogresno odabrali i pogresne forsirali.Spahic skoro sigurno vise nece igrati,ostat ce rupa velika kao ona u veznom redu odlaskom Misimovica.
Samo,to cemo,kao i sve drugo inace,spoznati sa debelim zakasnjem,tzv.kasnim paljenjem.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Kobayashi i 20 gostiju.