FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bogy_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bogy_tm87 » 20 maj 2010, 19:06

vidim osim kaze pouku i nastavit , pouka je da zelju u 1 pol nije znao 3-4 tacna pasa na sredini dodat, odigrat , uradit neku akciju , pouka je jasna vezni red ne valja ne znaju se dodavat :S

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 20 maj 2010, 19:10

bogy_tm87 je napisao/la:vidim osim kaze pouku i nastavit , pouka je da zelju u 1 pol nije znao 3-4 tacna pasa na sredini dodat, odigrat , uradit neku akciju , pouka je jasna vezni red ne valja ne znaju se dodavat :S
vozdra capello, idi uigravaj englesku za svjetsko prventstvo

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 20 maj 2010, 19:12

Sreca pa ce nam igrati Bogicevic protiv Laktasa. Losa stvar je sto nece biti Radovanovica na lijevom boku. Dakle po mom misljenju za narednu sezonu, odnosno vec za Evropu nam trebaju jos jedan dobar stoper, lijevi bek i naravno napadac. Lazo ne moze meda, lik vise provede vremena na zicigu nego na nogama...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 maj 2010, 19:20

Zar Zeljo nema 4 boda viska naspram Borca??? posto vidim na stranici http://themaniacs.org samo 3 ???
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 20 maj 2010, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 20 maj 2010, 19:20

Zasto Barca kupuje Villu i Fabregasa?
Zato jer Zeljo igra Ligu Prvaka sljedece sezone :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 maj 2010, 19:21

Ponos Torina je napisao/la:Zar Zeljo nema 4 boda viska naspram Borca??? posto vidim na stranici http://themaniacs.org samo 3 ???
Nije ažurirana tabela.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 20 maj 2010, 19:21

Ponos Torina je napisao/la:Zar Zeljo nema 4 boda viska naspram Borca??? posto vidim na stranici http://themaniacs.org samo 3 ???
stranica nije updatana jos uvijek stoji 23. kolo...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 20 maj 2010, 19:39

slika
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 maj 2010, 19:41

Molim Vas da se ne zalijećemo kao pred ovu tekmu u KUP-u, jer smo fkt ispali smiješni sa onim majicama, i najavam osvajanja obje krune, itd.
Pisite malo o sastavima, najavama, ko igra, ko ne igra, u cemu je snaga Laktasa, koje su mu mane, itd.
Ovako samo sebi suhvu bacamo..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 20 maj 2010, 19:44

Baja_Zvjerka je napisao/la:Molim Vas da se ne zalijećemo kao pred ovu tekmu u KUP-u, jer smo fkt ispali smiješni sa onim majicama, i najavam osvajanja obje krune, itd.
Pisite malo o sastavima, najavama, ko igra, ko ne igra, u cemu je snaga Laktasa, koje su mu mane, itd.
slazem se al je slika dobra :mrgreen: :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 maj 2010, 19:45

Baja_Zvjerka je napisao/la:Molim Vas da se ne zalijećemo kao pred ovu tekmu u KUP-u, jer smo fkt ispali smiješni sa onim majicama, i najavam osvajanja obje krune, itd.
Smijesni su ispali oni koji su pravili majice svaki navijac se nada pobjedi svog kluba u svakoj utakmici...
Mislim porediti Borac i Laktase je smijesno...Samo se nadam da igracima nije pao moral od sinocnje utakmice i da ih to nece pokolebati da trijumfuju u subotu i osvoje titulu :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 20 maj 2010, 19:50

Ja mislim da je stvarno tesko da prokockamo ovu sansu u nedjelju, ali ipak treba sagledati neke stvari. Laktasi poprilicno kvalitetni, nisu ni blizu ona ekipa iz jesenjeg dijela prvenstva. Znaci u prvih 15 kola su osvojili 8 bodova, dok su na proljece u 13 utakmica osvojili 23 boda. ne treba zaboraviti ni da imaju veoma dobrog trenera koji je sinoc mogao vidjeti sve nase slabosti. Sto se nas tice jedino znam da Radovanovic nema prava nastupa, sto je lose, za ostale ne znam. Drago mi je da se vratio Mesanovic. Da li je to onaj stari, vrijeme ce pokazati. Uvjeren sam u to da ce Amar sve fino posloziti do nedjelje, da ce igracima vratiti izgubljeno samopouzdanje i da cemo kolo prije kraja teoretski ovjeriti naslov prvaka...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 maj 2010, 19:50

Ma super je.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ali necemo o tome.. :)

I ja se najvise bojim jer je ekipi pao moral, ali opet sam siguran posto je veliki ulog u pitanju da ce Amar to posloziti.. Laktasi nisu bezazleni, osvojili su 8 bodova ove sezone na strani (dali 15 a primili 31 gol), i to su ubili Slobodu, nerijeseno sa Olimpikom i Travnikom, te dobili su jos i otpisanu Modricu..

Ali opet Zeljo je puno kvalitetniji, i nadam se da nece Bajic igrati jer je haos bio..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 20 maj 2010, 19:51

Ponos Torina je napisao/la:
Smijesni su ispali oni koji su pravili majice svaki navijac se nada pobjedi svog kluba u svakoj utakmici...
Mislim porediti Borac i Laktase je smijesno...Samo se nadam da igracima nije pao moral od sinocnje utakmice i da ih to nece pokolebati da trijumfuju u subotu i osvoje titulu :mrgreen:
@ponos torina ovaj ti sa avatara zgazio kamermana autom :? :?
a sto se tice majica ja mislim da ih se pola prodalo prije tekme jer sam vidio dosta raje da ih nosaju a jes problem prestampat sampioni ako osvojimo titulu laktasi nisu naivna ekipa imali su nekih gostujucih "izleta" al mislim da je ovo puno vaznija utakmica od one u kupu jer ipak ovo nije za prestiz liga prvaka il euroliga razlika je velika i znam da ce amar da ih trzne jbg bilo je poraza i bice ih ali kao sto chuck noris rece za zelju se ne navija zeljo se voli 8-) 8-)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 maj 2010, 19:56

Pa kad je glup novinar ili vise njih lete tu na auto bezveze umjesto da ga sacekaju kad se parkira pa da ga onda pitaju sta zele a ne onako u guzvi svakog to nervira kad ti neko neda da prodjes(Novinari te siluju)

Lahko je majice kupiti ima dana a ne tu stampati par dana prije ...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 20 maj 2010, 19:57

Previse smo bili ubjedjeni u osvanje duple krune,kako mi tako i igraci sto nam se na kraju obilo o glavu :cry: .Al osvajanjem lige ja bi bio i vise nego zadovoljan.Laktasi nisu vise kao prije i zagrist ce protiv nas 100%,al nadam se raspolozenom Mesi u prvih 11 i da utakmicu zavrsimo u prvom poluvremenu 8-)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 20 maj 2010, 19:59

roki... je napisao/la:ceveras 2:2.

bio sam kratak i jasan,cujemo se prilikom druge dojave. ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 maj 2010, 20:02

Ja mislim da ce Višca biti igrac odluke u narednom kolu mali je fenomenalan :mrgreen:

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 20 maj 2010, 20:04

Ponos Torina je napisao/la:Ja mislim da ce Višca biti igrac odluke u narednom kolu mali je fenomenalan :mrgreen:
Steta sto od prve minute nije igrao umjesto Bajica ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 20 maj 2010, 20:07

Po meni je onaj Bajić-Baljić kako mu vec ime za sve kriv, jasno se vidi da je na oba primljena pogotka njegova krivica, pogledajte goolove i obartite paznju na njega pa cete se i sami uvijeriti...zalosno jeste...
Ali idemo ligu da uzmemo i na taj nacin privedemo sezonu kraju...aBd :!: :D :)
mB!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 45 gostiju.