HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

šampioni
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la šampioni » 20 maj 2010, 16:40

Atmosfera veličanstvena, ovo samo može ŠIROKI!!!! Nadam se da cemo naci dostojnu zamjenu za MASONA, ovo ostalo će biti sve u redu....MUKU MUČE DA NAS SPRIJEČE, SPRIJEČITI NAS NITKO NEĆE!!! ŠAMPIONI :D :D :D

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 maj 2010, 16:58

Hvala svim forumašima koji su čestitali na tituli , a o sezoni u narednim danima .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 maj 2010, 17:42

slika
prekrasno... 8-)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 maj 2010, 18:31

SUMA SUMARUM SEZONE 2009/2010

Igrački kadar u sezoni 2009/2010
1. Josip Naletilić
2. Luka Petković

3. Aaron Nixon
4. Chester Mason
5. Hrvoje Puljko
6. Ivan Siriščević
7. Ivan Mileković
8. Siniša Štemberger
9. Ivan Ramljak
10. Šime Špralja
11. Jure Ružić
12. Branimir Longin
13. Boris Barać
14. Darko Planinić
15. Ivan Grgat
16. Frano Čolak
Treneri
1. Hrvoje Vlašić
2. Danijel Jusup
3. Ivan Velić
4. Mate Brekalo

Aaron Nixon , došao kao prvi strijelac II Izraelske lige te u uvodnim/pripremnim utakmicama pokazao da se na njega ne može ozbiljno računati s tim da je ugovor potpisan na 1 mjesec i nije produžavan , pokazao se kao jako loš obrambeni i nedovoljno dobar napadači igrač kojeg je nadasve krasila ne suradnja s trenerom . Jedini otpušteni igrač tokom sezone .NIJE PRODUŽEN UGOVOR .
Chester Mason , od igrača koji je samo slučajno ( bez ikakvih pozitivnih preferenci potpisao u doigravanju protekle sezone )došao u HKK Široki TT Kabeli iznjedrio se u MVP-a NLB lige i najbolje igrača svoje ekipe , ostvario prvi triple-duble u povijesti NLB lige te drugu valorizaciju u povijesti iste . Iako po vokaciji play u tekućoj sezoni bio prvi skakač NLB lige , te u 10 strijelaca i asistenata lige , odličan timski igrač što je velika rijetkost kad su u pitanju igrači preko Atlantika . Što se BH lige tiče odigrao samo pola utakmica te nije bio na razini NLB-a ali ponovno više nego dovoljno s obzirom na povredu koja ga pratila .IMA PONUDE RUSKIH I ŠPANJOLSKIH KLUBOVA I ODLAZI 99,99%
Josip Naletilić , iako osporavan sa svih strana , kad gledamo segment obrane najpotentniji igrač nakon Štembergera i minutaža koju je odrađivao na jako pristojnom nivou , kako je sezona odmicala i kod povrede Masona odigrao par odličnih utakmica ali po pravilu puno bolje u gostima nego doma . U suradnji s Petkovićem iznio teret 6 jako bitnih kola lige 6 te zaradio prolaznu ocjenu . Jako racionalan u šutu sa povremenim nedostatkom samopouzdanja u ulazima pod koš . POD UGOVOROM I ČEKA GA VJEROJATNO ULOGA BACK UP PLAY-A U NAREDNOJ SEZONI .
Luka Petković , došao tokom sezone te se nije ozbiljnije nametnuo iako je podnio teret ne igranja Masona zajedno s Naletilićem te u nekim utakmicama odigrao jako dobro , pokazao da je ono baš pravi play ali kako je došao iz lige u kojoj fizikalije imaju puno manju ulogu u NLB se očiti vidio taj nedostatak , kako je dosta mlad i potentan trebao bi nakon jednih pravih priprema igru dići za razinu više .POD UGOVOROM TE ĆE VJEROJATNO DIJELITI MINUTAŽU S NALETILIĆEM .
Hrvoje Puljko , najlakše bi bilo napisati H.P prije Velića i H.P poslije Velića jer njegova uloga u djelu sezone prije Velića je bila da može koliko hoće i tako da se dešavalo od odličnih do katastrofalnih utakmica , ali nakon dolaska Velića i par utakmica koje je odsjedio a ne odigrao igru je podredio ekipi a to je onda i donijelo to da je bio plus a ne minus za ekipu , odličan šuter , hrabar , ponekad pozitivno lud , solidan obrambeni igrač te igrač na koga se može pouzdati kad igraš vanka . ISTIČE UGOVOR ALI MISLIM DA NE BI IMAO NIŠTA PROTIV PRODUŽENJA .
Ivan Siriščević , iako je kod nas već dvije sezone meni osobno najveća nepoznanica od svog igračkog kadra , po vokaciji 2 ili ti šuter , ponekad pogodi sve ponekad ništa , igrač koji i ne može sam izraditi situaciju za šut , solidan obrambeni igrač ali velikim djelom sezone bio povrijeđen pa je pitanje kako će izgledati u narednoj sezoni .POD UGOVOROM , ZAUZETI ĆE MJESTO NA POZICIJI 2 .
Ivan Mileković , igrač u koga su treneri imali solidno povjerenje te mu davali dosta prilika , u svim važnim utakmicama odigrao barem po 10-tak minuta , igre su mu bile od dobrih do loših , iako za mladog igrača očekivane oscilacije vlada mišljenje da je mogao puno bolje , jako borben i igrač koji daje sve od sebe , mogućnosti ? Naredna sezona je sezona istine što se njega tiče i vidjet će se dali je ili nije . POD UGOVOROM I ZAUZETI ĆE POZICIJU 3 .
Siniša Štemberger , duša svih naših obrana bilo zone bilo čovjeka , igrač od zadatka , odličan napadački učinak u većem dijelu sezone s tim da je u periodu 1-2 mjesec bio ispod svoje razine ( posljedica ne prolaska priprema ) , oduševljavao publiku borbenošću te konačno sazrio kao igrač , možda malo prekasno za osobni konto ali u pravo vrijeme za naš klub . Osobno prvi pick za slijedeću sezonu iako će ponude vjerojatno pljuštati . UGOVOR MU ISTIČE , PRODUŽETAK NEIZVJESTAN .
Ivan Ramljak , nakon Apkomedaha jedan od najatraktivnijih igrača koji su igrali na Pecari , sezona puna oscilacija , od odličnog do lošeg , veliki potencijal na poziciji 3-4 ali tek se privikava na sistematski rad u jednom sustavu (jako dugo iako mlad igrao 1 na 5 igru u Posušju ) . Imao problema s povredama i kao i Milekoviću slijedeća je sezona sezona istine da ili ne . POD UGOVOROM I ZAUZETI ĆE POZICIJU 3-4 U EKIPI .
Šime Špralja , a što reći o kapetanu nego kapetanski , srce i duša naše ekipe , čovjek voli klub i grad i to se vidi u svakom momentu , zaslužan za odličnu kemiju u ekipi , iako igrao poziciju 4-5 naš prvi tricaš i igrač za odlučujuće šutove u utakmici . Iako je ovo sezona nakon teške operacije leđa odigrao je na vrhunskom nivou i mišljenje je najbolja sezona u karijeri .
TROGODIŠNJI UGOVOR MU ISTJEČE I KAO KOD ŠTEMBERGERA BIT ĆE PONUDA ALI SE NADAM DA OSTAJE U Š.B. JOŠ TRI GODINE .
Jure Ružić , e takvih lavova je malo , šteta zbog povrede ali u toj nesreći je pokazao kakav je karakter i čovjek te je na svoju inicijativu raskinuo ugovor bez ikakvih potraživanja , napadački mu sezona nije bila na nekom viskom nivou ali obrambeno savršen , skakački posebno dobro , cijelo vrijeme igrao lažnu 4 iako po vokaciji 3 . Kad je ušao u napadačku formu došla je povreda . RASKINUT UGOVOR .
Branimir Longin , došao kao zamjena za povrijeđenog Ružići , sezona nakon rehabilitacije u drugoligašu nije govorila ništa , znači reputacija je tu košarkaško znanje neupitno ali svi znamo kako stvari idu nakon dugih stanki , u prvom djelu lige 6 nije igrao ili je vrlo malo igrao ali u utakmicama kad je trebao bio jako dobar , iako mu minutaža nije prevelika ali ovo što se očito od njega traži jako dobro ispunjava . NEMA UGOVOR I PITANJE DALI GA U SLIJEDEĆOJ SEZONI MOŽEMO PLATITI ZNAJUĆI NJEGOVU VRIJEDNOST NA KOŠARKAŠKOM TRŽIŠTU .
Boris Barać , nakon povratka s posudbe u Grudama zabilježio sam 2-3 minute u prvoj postavi u utakmicama lige 6 , mali ima 17,5 godina u Grudama ekipu nosio do osiguravanja opstanka , u 20-ak kola u 5-6 bio igrač utakmice , i gledao sam ga par puta protiv iskusnih (ne i previše kvalitetnih ali svejedno ) igrača i taj nema respekta ni prema kome , mislim da je slijedeće sezone njegovih 10 min. po tekmi naravno ako ih izbori ( ne sumnjam da hoće ). IMA UGOVOR NA 4 GODINE .
Darko Planinić , ma nekad bi ga čovjek najradije dobro izmarisao ali nekad ( primjer utakmica u Aleksandrovcu ) di ga najradije stavio na ramena i nosao , on nije tip centra koji će trpati sa svih pozicija , ali će obraniti sve i svašta , odlično odigrati blok i pospremiti što dobije u reketu , snage ima do mile volje i jedino što mu nedostaje su godine provedene na parketu , naša velika snaga i potencijalni novac za naredne sezone . IMA UGOVOR I SLIJEDEĆE SEZONE VJEROJATNO ZAUZIMA POZICIJU PRVOG CENTRA EKIPE .
Ivan Grgat , e njega se omalovažavalo do bola iskreno ni ja osobno nešto nisam previše vjerovao u njega , ali da je nekada jedan naš centar ovako dobro igrao a bio jako jeftin mislim da se nije desilo , cijelu sezonu u jako dobrom ritmu a kad je Vela došao na klupu uklopio mu je minutažu na način da ga je odmarao u svakoj mogućoj tekmi , dešavalo se da je 4-5 utakmica za redom igrao samo prvih 15-ak minuta i onda nije ulazio do kraja , isto jedan bitan igrač ( iako često ne izgleda tako jer se ponaša kao staro gunđalo haha) za kemiju u ekipi , jako se puno druži sa ostatkom ekipe i ima velike zasluge što sve ovako štima u ekipi . ISTEKAO UGOVOR , DA SE JA PITAM PONUDIO BI MU NOVI NARAVNO REVIDIRAN DA POMOGNE KOLIKO BUDE U MOGUĆNOSTI E POŠTO SE JA NEPITAM VIDJET ĆE MO ŠTO ĆE BITI .
Frano Čolak , naš domaći dečko , imao je izvrsnih ali bate i očajnih tekmi , povremeno je bio i u nemilosti trenera , zašto ? to oni vjerojatno znaju , i on kao i Naletilić svoje najbolje partije pruža vanka a ne na Pecari , zašto ? pa očito svakome ne leži baš najbolje pritisak domaćeg terena , općenito mi cijelo vrijeme na tekmama izgleda pre nervozno ali nikada ne dolazi u pitanje njegova borbenost i srčanost u tekmama . UGOVOR ISTIČE HOĆE LI BITI PRODUŽEN ?

Što nam donosi slijedeća sezona , imamo potpisane ugovore sa 6 igrača i mislim dobre šanse za potpisati još 2-3 iz ovogodišnjeg rostera , ako bi se potpisalo ova 2-3 znači trebalo bi dovesti još 2 -3 nova i to je to . U novu sezonu od ovih pod ugovorom samo Barać dolazi bez NLB iskustva a ostatak za sobom ima solidnu sezonu u kojoj su sazrijevali .

Treneri
1. Hrvoje Vlašić , sastavio ( sudjelovao u sastavljanju ) jako dobar roster i odradio dobre pripreme s ekipom ( naravno s Brekalom na čelu ) , ekipa mu je igrala dobro do jednog momenta kad je malo pogubio konce u odnosu na igrače što mu se jako brzo obilo od glavu i sam je odstupio , naravno da zaslužuje velike zasluge za ovogodišnje rezultate .
2. Danijel Jusup , iako o njegovu načinu rada (spartanskom režimu ) nemam neko posebno ni loše ni dobro mišljenje (mislim da trenutni roster koji posjedujemo nije za takvo što ) o njemu kao čovjeku mogu reći samo fuj , sram te bilo i ništa drugo .
3. Ivan Velić , ja se ne sjećam utakmice da ga je netko ove sezone taktički nadmudrio , svaku utakmicu možeš očekivati nešto novo , moraš dobro razmisliti o utakmici prije da bi shvatio što će uraditi u utakmici poslije ( primjer Čolak u 1.finalnoj ni sekunda pa u drugoj starter ) , oduševljava sa rotacijama i kontinuirano se rotira između 9 i 11 igrača što se ja ne sjećam odkad igra HKK ozbiljnu košarku , njegovo povjerenje u mlade fascinira , mladi ne igraju trash time nego prave natjecateljske minute gdje se od njih traži sve a ne samo da uđu i napucavaju se . Konačno postavio gard naspram igrača što je u konačnici donijelo rezultat . KLUBSKI UPOSLENIK I NADAM SE DA OSTAJE NA SVOM MJESTI DUGI NIZ GODINA .
4. Mate Brekalo , ma što god netko pričao njegovi momci su snažni , spremni i izgledaju kao pravi moderni košarkaši , tjelesno nam ekipa izgleda jako dobro i kad dođe igrač sa strane ( primjer Petkovića ) vidljiva je razlika u fizičkoj spremi u odnosu na naše igrače . KLUBSKI UPOSLENIK KOJI TAKOĐER VJEROJATNO OSTAJE NA SVOM MJESTU .

Na kraju kad se sve sabere 7. titula prvaka je na Pecari , u kupu se nije ni u f4 ušlo ali je taj poraz donio puno dobra sa sobom , u NLB se napravio odličan rezultat tj. rezultat kojem se ni najveći optimisti nisu nadali . Sezona u kojoj na kraju možemo reći da se izvukla maksimalna korist , imamo 6-7 igrača sa iskustvom igranje NLB-a k tome su mladi a neki u narednim sezonama bi trebali na tržištu imati i određenu vrijednost , imamo priliku produžiti ugovore sa još 2-3 igrača ( iskusnija ) i onda bi u narednoj sezoni imali gro ekipe koja je zajedno treću godinu a to jakoooooo puno znači . Sezona u kojoj smo dobili najjeftinijeg trenera ikada a on je napravio najbolji rezultat ikada (mislim da je izgubio 4-5 utakmica od 20 i nešto ) .

Osim ovog zadnjeg dijela post sam pripremio ima 4-5 dana ali odkud muda sine da ga postaviš dok nije gotovo tako , za kraj čestitke svim našim igračima i trenerima na svoj radosti i veselju koju su nam priuštili a o njima ko ljudima ne treba previše govoriti jer se to vidjelo u složnosti koja je vladala među njima se ovo vrijeme .
Tko sam ja da pišem o ovim stvarima ali nisam mogao odoliti pa malo ne proškrabat po tastaturi .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 maj 2010, 18:36

kksiroki je napisao/la:Hvala svim forumašima koji su čestitali na tituli , a o sezoni u narednim danima .
pa makar sam od tebe ocekivao da ces posebno meni i targetu da se zahvalis a ti nista :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 20 maj 2010, 18:47

SVE CESTITKE na osvojenoj tituli ,i na odlicnoj igri , i sve pohvale na lijepoj kosarci koju su pruzili protiv Igokeje ....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 maj 2010, 19:38

@kk široki
odličan post, ima nekih stvari o kojima bi se dalo ali nema potrebe... Samo bih napomenio da se pod svaku cijenu pokuša ostaviti Štembergera i Špralju... Eeeh da je ostaviti sve ali nije moguće jbga ali mislim da i Šime i Siniša nemaju nista protiv toga da ostanu a cijena im nije bog zna kako velika...
I ono sto si i ti napisao i ja cu da napomenem Brekala koji je fantastično pripremio momčad...
19 - ђ - 11

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 maj 2010, 00:26

[youtube][/youtube]
19 - ђ - 11

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 maj 2010, 00:48

neno#4 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Hvala svim forumašima koji su čestitali na tituli , a o sezoni u narednim danima .
pa makar sam od tebe ocekivao da ces posebno meni i targetu da se zahvalis a ti nista :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma naravno da sam trebao ali druže umoran sam ka pas a evo sad će 1h poslije ponoći a taman s posla ovo što sam danas postirao je bilo samo copy-paste (davno pripremljeno ) snaga mi je na izmaku (ko da je zgodno svake godine titule proslavljat :) ) .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 maj 2010, 08:53

[youtube][/youtube]

predstavljanje igrača! 8-) 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ipsa
Kontakt:

Re: grude

Post Postao/la ipsa » 21 maj 2010, 09:06

vlax je napisao/la:bravo momci stvarno ste ponos hercegovine i hrvata, svaka čast i samo tako naprid
da te ispravim, momci su ponos ne samo hercegovine vec Bosne i Hercegovine :)
I feel devotion!!

Kevin
Kontakt:

Re: grude

Post Postao/la Kevin » 21 maj 2010, 09:18

ipsa je napisao/la:
vlax je napisao/la:bravo momci stvarno ste ponos hercegovine i hrvata, svaka čast i samo tako naprid
da te ispravim, momci su ponos ne samo hercegovine vec Bosne i Hercegovine :)
slika

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 maj 2010, 10:33

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 maj 2010, 13:09

[youtube][/youtube]
je da je slabija slika, ali eto za dogodine mi kupite bolji mob... :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 maj 2010, 14:11

kksiroki je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Ma naravno da sam trebao ali druže umoran sam ka pas a evo sad će 1h poslije ponoći a taman s posla ovo što sam danas postirao je bilo samo copy-paste (davno pripremljeno ) snaga mi je na izmaku (ko da je zgodno svake godine titule proslavljat :) ) .
ma uredu je...nego to mi malo da te zezamo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 maj 2010, 16:24

[youtube][/youtube]

:D :D

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 maj 2010, 16:44

odlično 8-) 8-)
19 - ђ - 11

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 maj 2010, 16:58

Barney Stinson je napisao/la:slika
:D :D 8-)

Oplakah :mrgreen:

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 21 maj 2010, 20:13

OMG !
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 27 maj 2010, 14:01

Bivši igrač Širokog MVP ukrajinske lige
Da je Široki pred kraj prošle sezone apsolutno pogodio s američkim pojačanjima pokazala je ta, ali i ova sezona
Naime, Chester Mason i Charles Thomas odigrali su lani izuzetno važnu ulogu u naslovu prvaka BiH za Široki, a o kakvim se kvalitetnim igračima radi dobro je pokazala i ova sezona.

Mason je postao MVP Jadranske lige igrajući za Široki, a Thomas je otišao u Ukrajinu gdje je u dresu Ferro-ZNTU-a iz Zaporožja zavrijedio priznanje MVP-a ukrajinskog prvenstva.

Njegov klub zaustavljen je u polufinalu od Azovmaša, koji trenutačno vodi u finalu protiv Budivelnika, a snažni Thomas je u sezoni imao prosjek od 19,5 koševa i 9,8 skokova.

Steta sto ga nismo uspjeli zadrzat,po meni jedan od boljih igraca crne puti koji je igrao za Siroki

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.