Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Gledam danas i Partizan komentator na areni ni neće da kaze koliko ljudi.na stadionu, brat bratu nije.bilo preko 600, isto tako Osijek Rijeka
- Probisvjet
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Posjeta u 16. kolu BHT premier lige BiH:
Siroki Brijeg - Travnik 600
Mladost DK - Rudar P. 500
Drina - Sarajevo 350
Vitez - Radnik 300
Olimpic - Zrinjski 150
Velez - Slavija 100
2 utakmice se igraju sutra.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Radnik je tu tekmu raskovao Veleza.Signore je napisao/la:Gdje je kraj Radniku? Prije 2-3 dana netko objavi tablicu ovih ekipa iz vrha i Radnik tu ima samo jedan bod. Mota mi se po glavi ona da se prvenstva dobijaju i gube u malim, a ne velikim utakmicama. Radniku za sad tu ide odlicno.
Vani imaju pet pobjeda i tri remija, ali bod kod Zrinjskog, Mladosti i Olimpica bi potpisali mnogi, cak i neki s vrha. Kuci imaju tri poraza od Sirokog, Sarajeva i Slobode sto i nije neka propast s obzirom da su te tri ekipe medju najjacim u drzavi. Jedan jedini pravi kiks ove sezone imaju kuci protiv Veleza kada je bilo 0-0. Tad se to mozda nije cinilo lose, ali sad se ispostavilo da je Velez ekipa koju se mora dobiti.
U drugom dijelu prvenstva ce ugostiti Zrinjski i ici na teza gostovanja i ako tu ugrabe koji bod, a ostalo odrade ovako kako su zapoceli mislim da mogu izboriti Europu sigurno, rekao bi i uzeti prvenstvo, ali to se bojim reci samo zbog cinjenice da se radi o Radniku. Cak i mene pere taj kompleks da mali klubovi tesko uzimaju prvenstva, tj. da je to gotovo nemoguce i tesko mi je povjerovati u to dok se prica ne razvije u potpunosti.
Sjecam se pregleda, Bobic imao partiju zivota.
Sve u svemu, 18 bodova sa strane u 8 kola skoro pa nevjerovatno zvuci.
tuzlanska Sloboda
Ružno vrijeme,hladnoća i vjerovatno pomalo strah i eto uzroka za katastrofalnu posjetu.
Nije samo kod nas losa posjeta. Lose vrijeme ocito utjece na posjetu u cijelom regionu. Netko spomenu Partizan i da je komentatora bilo stid reci koliko je ljudi prisutno, a evo i na Poljudu danas 1.893 gledatelja sto ja ne pamtim ne znam od kad. Najlosa posjeta u ovom prvenstvu im je do sad bila 6.237 gledatelja.drinamen je napisao/la:Ružno vrijeme,hladnoća i vjerovatno pomalo strah i eto uzroka za katastrofalnu posjetu.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
dosad se nije dogodilo da jedna ekipa zavrsi sezonu bez poraza u gostima... evo radnik ima priliku da bude prvi tim kome bi to uspjelo... za svaki respekt je ovo sto su postigli, bez obzira sto su igrali uglavnom protiv manjih timova...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ajzea je napisao/la:Najveća posjeta će biti na Grbavici.. 601
Zadnja izmjena: club21, dana/u 21 apr 2016, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
E ovo je već dominacijaclub21 je napisao/la:Bicu i ja 602Ajzea je napisao/la:Najveća posjeta će biti na Grbavici.. 601
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Razlog ovakve posjete su teroristicki napadi koji se dogadjaju u svijetu.
!
Reci da se salisbambus je napisao/la:Razlog ovakve posjete su teroristicki napadi koji se dogadjaju u svijetu.
Ne,apsolutno sam ozbiljan.club21 je napisao/la: Reci da se salis
!
Na istocnoj tribina na Kosevu samo dva gledaoca 
Skracuj ligu na 8 klubova
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Skracuj ligu na 8 klubova
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ISIL zvanicno objavio da se nece mucit oko Premijer Lige jer kako kazu bomba nije vrijedna 2 gledaoca na stadionu ... tako da bez brige znaju i oni dokle smo dogurali haha
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Velež ako je i imao nekakve nade o ostanku,danas su je izgubili. Ni Messi i CR zajedno ih ne bi spasili.
Oko Olimpica već dugo vremena ne vlada najbolja atmosfera,mogli bi i oni ispasti. Čak bi i volio da ispadnu,klubovi bez navijača mi nikad nisu bili dragi.
Mladost DK je definitivno lijepa priča sezone,Europu neće uhvatiti ali mislim da su jako blizu ostanku u ligi.
Radnik se još uvijek nalazi u samom vrhu ali od njih ne očekujem ništa,čak ni to da uhvate Europu. Jednostavno će pasti (nenamjerno ili s namjerom
) u drugom dijelu prvenstva.
Sarajevo i Zrinjski po meni glavni konkurenti za naslov,dajem prednost Sarajevu.
Široki će teško do naslova,čini mi se da im se u ekipu uvukao gubitnički mentalitet. Biti će oni u vrhu,ali do naslova neće doći.
Ako Sloboda sutra pobjedi trka za naslov će biti još zanimljivija,iako ne vjerujem da oni mogu biti prvaci.
Što se tiče utakmice Željo-Borac,to je banjalučanima zadnja šansa za spas. Ako izgube mogu polako pakirati kofere,zajedno sa Drinom i Veležom.
Posjeta
Grozno vrijeme i nepovoljan termin utakmica su učinili svoje. A nije ni u Srbiji i Hrvatskoj stanje nešto bolje. Sutra će Sloboda i Željo nešto malo popraviti prosjek.
Oko Olimpica već dugo vremena ne vlada najbolja atmosfera,mogli bi i oni ispasti. Čak bi i volio da ispadnu,klubovi bez navijača mi nikad nisu bili dragi.
Mladost DK je definitivno lijepa priča sezone,Europu neće uhvatiti ali mislim da su jako blizu ostanku u ligi.
Radnik se još uvijek nalazi u samom vrhu ali od njih ne očekujem ništa,čak ni to da uhvate Europu. Jednostavno će pasti (nenamjerno ili s namjerom
Sarajevo i Zrinjski po meni glavni konkurenti za naslov,dajem prednost Sarajevu.
Široki će teško do naslova,čini mi se da im se u ekipu uvukao gubitnički mentalitet. Biti će oni u vrhu,ali do naslova neće doći.
Ako Sloboda sutra pobjedi trka za naslov će biti još zanimljivija,iako ne vjerujem da oni mogu biti prvaci.
Što se tiče utakmice Željo-Borac,to je banjalučanima zadnja šansa za spas. Ako izgube mogu polako pakirati kofere,zajedno sa Drinom i Veležom.
Posjeta
Grozno vrijeme i nepovoljan termin utakmica su učinili svoje. A nije ni u Srbiji i Hrvatskoj stanje nešto bolje. Sutra će Sloboda i Željo nešto malo popraviti prosjek.
Imaš krive podatke,ne znam odakle ih kupiš. Pokrade im pola gledalacaSignore je napisao/la:Nije samo kod nas losa posjeta. Lose vrijeme ocito utjece na posjetu u cijelom regionu. Netko spomenu Partizan i da je komentatora bilo stid reci koliko je ljudi prisutno, a evo i na Poljudu danas 1.893 gledatelja sto ja ne pamtim ne znam od kad. Najlosa posjeta u ovom prvenstvu im je do sad bila 6.237 gledatelja.drinamen je napisao/la:Ružno vrijeme,hladnoća i vjerovatno pomalo strah i eto uzroka za katastrofalnu posjetu.
Na Poljudu je bilo 3888,što ne mijenja činjenicu da im je to daleko najslabija posjeta ove sezone.
Dodao bih i El Clasico kao razlog.
-
belosevic28
- Kontakt:
Kakve su sanse da se sutrasnje utakmice odgode, jer se ovo bijelo vnogo ne sali, bar kod nas :O
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- badblueboylivno
- Kontakt:
Porazno. Prokleti su naši narodi, ne znam zašto i čime smo se zamjerili sudbini.MortemHz je napisao/la:Posjeta u 16. kolu BHT premier lige BiH:
Siroki Brijeg - Travnik 600
Mladost DK - Rudar P. 500
Drina - Sarajevo 350
Vitez - Radnik 300
Olimpic - Zrinjski 150
Velez - Slavija 100
2 utakmice se igraju sutra.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.